29 Eylül 2008, Pazartesi 08:03:08

Emirates'e dört ödül birden

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates, Dünya Havayolu Eğlence Birliği'nin düzenlediği Avion Awards'tan dört ödülle döndü.
  • senin allahına gurban emireyts

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates, yolcuların oylarıyla belirlenen ve en önemli ödül olan Dünyadaki Büyük Havayolları İçerisinde En İyi Uçakiçi Eğlence Sistemi ödülünün sahibi oldu.

Havayolu, aynı zamanda Orta Doğu ve Afrika'nın En İyisi seçildi.

Emirates, aynı zamanda endüstri eksperlerince değerlendirilen "En İyi Yeni Teknoloji" ve "Özel Başarı" kategorilerinde de ödül sahibi oldu.

Emirates Kurumsal İletişim Bölümü Başkan Yardımcısı Mike Simon, konuya ilişkin olarak "Yolcularımızın en iyi uçakiçi eğlence sistem olanaklarını sağlarken gösterdiğimiz çabayı takdir etmelerinden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz," dedi.

Emirates Havayolu'nun dört uluslararası ödül kazandığı bu yılki genel ve bölgesel ödüllerin sahipleri iki aydan fazla bir zamanda 55.000'den fazla yolcu verisinin toplanmasıyla tespit edildi.

Dünya Havacılık Eğlence Birliği'nin verdiği ödüller iki kategoriye ayrılıyor.

Birinci kategoride kazananlar yolcuların oylarıyla belirleniyor.

İkinci kategorideki ödüller ise endüstri eksperlerinin oylarıyla sahiplerini buluyor.

Endüstri eksperlerince kazananların belirlendiği ikinci kategoride Emirates, yolculara kendi cep telefonları ile seyahatleri sırasında güvenli konuşma imkanı sağlayan aeromobile sistemi ile "En İyi teknoloji" ödülünün sahibi oldu.

Havayolu, bu teknolojiyi Mart 2008'den beri kullanıyor ve şu anda filosundaki 14 uçağı bu sistemle donattı.

Emirates, aynı zamanda 500 yıllık klasik müzik koleksiyonuyla "Uçakiçi Eğlencede Özel Başarı" ödülünü kazandı.

Dünyanın ilk büyük yirmi uluslararası havayolu şirketi arasında yer alan Emirates, tümü geniş gövdeli 121 uçağı ile aynı zamanda gökyüzünün en genç havayolu şirketleri arasında yer alıyor.

2012 yılına kadar filosundaki uçak sayısını iki katına çıkartmayı hedefleyen Emirates, bugün 61 ülkede 101 noktaya uçuş düzenliyor.

Emirates'e dört ödül birden

Yorumlar

darkencıl ~ 16 yıl önce
senin allahına gurban emireyts

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000