08 Kasım 2014, Cumartesi 07:45:43

EMIRATES YÜZÜNCÜ B777-300ER'I FİLOSUNA KATTI

Emirates Havayolu, uzun mesafeli ve çift motorlu hava taşıtı Boeing 777-300ER uçaklarının 100'üncüsünü filosuna ekleyerek yeni bir kilometre taşına daha imza attı.
  • Bıktık bu arap reklamlarından yeter ama artık. Araplar bu kadar THY reklamı yapıyor mu acaba ?
  • Neden en iyi pilot milli havayolunda ucanmis?? Bu bile tek basina cok sig bir dusunce.Ne oldu genis bilgi yelpazenize? dunya kocaman yer,bu is cok farkli cok caga uygun ve en son yenilik ve usullere dibine kadar uyularak yapiliyor o begenmediniz ulkelerde. Neden insanlar oralarda ucmasin? benim bu kadar sene tanik oldugum o genis bilgi yelpazeleri genelde hangi ulkede belli bir telefon modeli kaca satiliyor tarzinda bilgilerden ibaret.Ucma konusunda o genis bilgilerinizi goremiyoruz ne yazik ki.Kaldi ki siz de gidin o ulkelere sizi koruyan devreleriniz,agabeyleriniz olmadan simulatorlerden gecin,o ucaklarda ucun ve ayakta durun o zaman Turk ne kadar iyi ve bilgili pilot oluyor dunya hep gorsun.bunu yapan aslan gibi pilotlarimiz var.Kabugunda oturup bu meslege tek sey katmadan baska ulke ve kulturlere,sirketlere agzina geleni yazmak cok kolay.Yapabiliyorsaniz o sirketler gibi yapin bu isi,bizler de alkislayalim.
  • "Korfez bolgesi kadar dar" lafiniz zaten herseyi acikliyor. Benim eski sirketim THY (340 filosu)insaat muhendisiyim. Simdi EK 380 filodayim. Burada TR de ogrenemiyecegim o kadar cok sey ogrendimki. Toplama insanlarin ucmasi normal cunku korfez insanlari tembel ve nufuslari az. Beceremiyorlar. Sigorta sirketleri yabancilari zorunlu kiliyor. Bicogu krizden dolayi gelmisse korfeze bir o kadar insan da kendine biseyler katmak icin gelmistir. Benimde baska bir yorumum olmayacak. THY yi birseyle suclamiyorum baska yorumcular yazmislar. Tr de donecegim yer yine orasidir. Ama kendinizi dev aynasinda gormeyin.Gelin burada isi ogrenin sonra ulkenize faydali bir pilot olarak isi baskalarinada ogretin. Saygilar
  • 112909 yorumcusu gerçekten tıntınsın yada hayatda birşey görmemişsin sen bu şirketlerin kapısından girerken eminimi korkudan bayılırsın ayrıca yetersiz olduğunda yorumundan belli
  • Size şu kadarını söyleyeyim; A-330 pilotu değilim, 777-300 uçuyorum; ve dar olarak tahmin yürüttüğün dünya görüşümü açıklarsam inan bana seninki gibi müstemleke körfez bölgesi ile sınırlı olmayıp dudaklarını uçuklatacak kadar geniş bir yelpazeden oluşmaktadır. Senin methettiğin o şahsiyetler emekli , medikal problemli, üniversitesi olmayan, ülkelerinde bayrak taşıyıcı şirketlerde iş bulamamış , boş günlerinde binlerce kilometre seyahati göze alıp ailelerini görebilmek pahasına çok daha mutlu olabilecekleri ülkelerinden uzak çalışan kişilerdir. Bu tarz insanlar, hep her nedense, geldikleri arap şirketlerini övüp dururlar ama bir o kadar da memleket !!! Hasreti çekerler, ve o sebeple istemeyerek ihtiyaçtan direkt kaptan alan ( o örgütlere silah taşımakla suçladıkları ) THY'de hiç yüzleri kızarmadan uçarlar. Bu mudur iyi pilotluk? Herkes herkesin ne olduğunu çok iyi biliyor. Maalesef, LH, AA,DL UA, AF gibi şirketlerden referansla gelmiyorsunuz; SIA , EK, QR gibi toplama adamla iş yapan şirketlerden geliyorsunuz. Bu gerçeği değiştiremezsiniz. Hem çamur atıp hem de ben Türkiyeye dönmek için geldim diyerek aynı şirkette çalışırsanız iki yüzlülük yapmış olursunuz. Benim size başka yorumum olmayacak. İyi günler diliyorum.
  • Bana zavalli yorumcu diyen arkadas , anlasilan sen THY disinda baska bi yerde ucmamissin ki , en iyi pilotlarin milli havayolunda ucan pilotlar oldugunu saniyorsun. Sen o sirketleri araplara hizmetkarlik olarak degerlendiriyorken bizler kariyerimiz icin tecrube olarak goruyoruz. Thy e donen Turk kaptanlardan bahsetmissin haklisin omur boyu orada kalmayacagiz ama sorsan hepside o sirketlerin thy den cok daha ustun oldugunu soylerler. Kaldiki amac THY e donmek degil Turkiye'ye donmektir. 777 ,330 saatiylede baska firmalara girilemiyor... Neye kime gore en iyi diyorsun. Soyliyim ortadogu sirketlerinin ilk kuruculari ingiliz avustralyali amerikali ve almanlardir. (Ki THY 2000 li yillara kadar bunlarin soplarini takip edip bunlardan egitim almistir) . Pilotlari aktif olarak ucaklarin testlerinde rol almaktadirlar. En yogun kullanicilar bu sirkette oldugu icin feedbackler diger sirketlere airbus boeingden info olarak gelmektedir. Dar dunya gorusunden kurtulup cevrene bakmani oneririm. Anladigim kadariyla THY de 330 da ucuyorsun. Bu imkanlara sahipsin. Sirketi arkana alip davranmayi birakip pilot gozuyle olaylari degerlendir.
  • Yani, taşındığını hiç bir ispatın olmadığı halde iddia ettiğin malzemeye göre mi iyi pilot -kötü pilot olunuyor ey aklı uzun yorumcu kardeşim? Yoksa senin şu anki hükümet ile bir alıp veremediğin mi var, THY hakkında bu kadar bilir bilmez düşmanca yorum yapmışsın? Seni işe almamış olmasınlar?
  • En iyi pilotlar EK, EY,QR da uçuyor diyen zavallı yorumcu arkadaşa: En iyi pilotlar neye göre, hangi kıstasa göre ? En iyi pilot kendi ülkesinin milli havayolunda uçan pilottur; ülkesinden kilometrelerce uzakta zengin araplara hizmetkarlık yaparak iyi pilot olunmaz. Onun için mi yıllarca oralarda sürünen koca Türk kaptanlar THY Pilot alır almaz ülkelerine döndüler? Lufthansa'da British'de, KLM'de iş bulmayanlar oralara kapılanıyorlar. Bu palavraları yutmayız !
  • Parayı sokaktan toplayan arapların reklamları bitmek bilmiyor.
  • Biraz geç bir haber oldu,sevgili Airporthaber'ciler.......Emirates'in reklam amaçlı basın bülteni olmasaydı hiç haberiniz olmayacaktı.......

Emirates Havayolu, uzun mesafeli ve çift motorlu hava taşıtı Boeing 777-300ER uçaklarının 100'üncüsünü filosuna ekleyerek yeni bir kilometre taşına daha imza attı.

İlk Boeing 777-300ER uçağı 2005 yılının Mart ayında teslim alan Emirates, mevcut 52 uçak siparişiyle bu uçakları kullanan dünyanın en büyük operatörü konumunda.

Emirates filosunun omurgasını oluşturan Boeing 777-300ER uçaklarıyla küresel uçuş ağındaki 77 noktaya sefer düzenliyor.

Bu uçuş noktaları arasında Adelaide, Barselona, Buenos Aires, Cenevre, Milan-New York JFK, Oslo, Rio De Janeiro, Seattle, Stockholm, Taipei ve Tokyo (Narita) yer alıyor.

Boeing 777-300ER uçağı üç milyon parçadan oluşuyor

Yapımı 47 gün süren Boeing 777-300ER'nin her biri üç milyon parçadan oluşuyor.

Emirates’in 100 adet 777-300ER uçaklarında yer alan tüm kablolar birbirine uçtan uca bağlandığında, bu kabloların uzunluğu Dubai ile New York arasındaki mesafenin iki katına ulaşıyor.

Her beş 777-300ER'den biri Emirates filosunda uçuyor

Emirates Havayolu Başkanı Tim Clark, “Boeing 777-300ER dünyada bugüne kadar geliştirilmiş en görkemli uçaklardan biri. Ayrıca verim, mesafe ve yük kapasitesi bakımından kesinlikle birinci. Müşterilerimiz bu uçağı ve uçaktaki ürünleri çok seviyorlar. Bugüne kadar 108 milyonu aşkın yolcu Emirates Boeing 777-300ER uçaklarıyla uçtu. 204 adet daha Boeing 777 siparişi verdik ve bu siparişlerimiz tüm 777-300ER uçaklarımızda kullanılan GE90 motorlarının tedarikçisi General Electric gibi çok çeşitli tedarikçiler dahil Amerika Birleşik Devletleri'nde 400.000'in üzerinde istihdamı destekliyor" dedi.

Boeing Ticari Uçaklar Başkanı ve CEO'su Ray Conner,"Emirates ile olan uzun soluklu ilişkimizden ve 777 ile başlayıp önümüzdeki yıllarda 777X ile devam edecek olan Boeing'in ürünlerine ve hizmetlerine duydukları güvenden gurur duyuyoruz" diye belirtti.

Menzili 14.490 kilometre olan Boeing 777-300ER ile Emirates’in gerçekleştirdiği en uzun uçuş toplam 13.120 kilometre ile Dubai ile Houston arasında yapılıyor.

EMIRATES YÜZÜNCÜ B777-300ER'I FİLOSUNA KATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Araplar ~ 9 yıl önce
Bıktık bu arap reklamlarından yeter ama artık. Araplar bu kadar THY reklamı yapıyor mu acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Neden en iyi pilot milli havayolunda ucanmis?? Bu bile tek basina cok sig bir dusunce.Ne oldu genis bilgi yelpazenize? dunya kocaman yer,bu is cok farkli cok caga uygun ve en son yenilik ve usullere dibine kadar uyularak yapiliyor o begenmediniz ulkelerde. Neden insanlar oralarda ucmasin? benim bu kadar sene tanik oldugum o genis bilgi yelpazeleri genelde hangi ulkede belli bir telefon modeli kaca satiliyor tarzinda bilgilerden ibaret.Ucma konusunda o genis bilgilerinizi goremiyoruz ne yazik ki.Kaldi ki siz de gidin o ulkelere sizi koruyan devreleriniz,agabeyleriniz olmadan simulatorlerden gecin,o ucaklarda ucun ve ayakta durun o zaman Turk ne kadar iyi ve bilgili pilot oluyor dunya hep gorsun.bunu yapan aslan gibi pilotlarimiz var.Kabugunda oturup bu meslege tek sey katmadan baska ulke ve kulturlere,sirketlere agzina geleni yazmak cok kolay.Yapabiliyorsaniz o sirketler gibi yapin bu isi,bizler de alkislayalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
"Korfez bolgesi kadar dar" lafiniz zaten herseyi acikliyor. Benim eski sirketim THY (340 filosu)insaat muhendisiyim. Simdi EK 380 filodayim. Burada TR de ogrenemiyecegim o kadar cok sey ogrendimki. Toplama insanlarin ucmasi normal cunku korfez insanlari tembel ve nufuslari az. Beceremiyorlar. Sigorta sirketleri yabancilari zorunlu kiliyor. Bicogu krizden dolayi gelmisse korfeze bir o kadar insan da kendine biseyler katmak icin gelmistir. Benimde baska bir yorumum olmayacak. THY yi birseyle suclamiyorum baska yorumcular yazmislar. Tr de donecegim yer yine orasidir. Ama kendinizi dev aynasinda gormeyin.Gelin burada isi ogrenin sonra ulkenize faydali bir pilot olarak isi baskalarinada ogretin. Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ügü ~ 9 yıl önce
112909 yorumcusu gerçekten tıntınsın yada hayatda birşey görmemişsin sen bu şirketlerin kapısından girerken eminimi korkudan bayılırsın ayrıca yetersiz olduğunda yorumundan belli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Size şu kadarını söyleyeyim; A-330 pilotu değilim, 777-300 uçuyorum; ve dar olarak tahmin yürüttüğün dünya görüşümü açıklarsam inan bana seninki gibi müstemleke körfez bölgesi ile sınırlı olmayıp dudaklarını uçuklatacak kadar geniş bir yelpazeden oluşmaktadır. Senin methettiğin o şahsiyetler emekli , medikal problemli, üniversitesi olmayan, ülkelerinde bayrak taşıyıcı şirketlerde iş bulamamış , boş günlerinde binlerce kilometre seyahati göze alıp ailelerini görebilmek pahasına çok daha mutlu olabilecekleri ülkelerinden uzak çalışan kişilerdir. Bu tarz insanlar, hep her nedense, geldikleri arap şirketlerini övüp dururlar ama bir o kadar da memleket !!! Hasreti çekerler, ve o sebeple istemeyerek ihtiyaçtan direkt kaptan alan ( o örgütlere silah taşımakla suçladıkları ) THY'de hiç yüzleri kızarmadan uçarlar. Bu mudur iyi pilotluk? Herkes herkesin ne olduğunu çok iyi biliyor. Maalesef, LH, AA,DL UA, AF gibi şirketlerden referansla gelmiyorsunuz; SIA , EK, QR gibi toplama adamla iş yapan şirketlerden geliyorsunuz. Bu gerçeği değiştiremezsiniz. Hem çamur atıp hem de ben Türkiyeye dönmek için geldim diyerek aynı şirkette çalışırsanız iki yüzlülük yapmış olursunuz. Benim size başka yorumum olmayacak. İyi günler diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bana zavalli yorumcu diyen arkadas , anlasilan sen THY disinda baska bi yerde ucmamissin ki , en iyi pilotlarin milli havayolunda ucan pilotlar oldugunu saniyorsun. Sen o sirketleri araplara hizmetkarlik olarak degerlendiriyorken bizler kariyerimiz icin tecrube olarak goruyoruz. Thy e donen Turk kaptanlardan bahsetmissin haklisin omur boyu orada kalmayacagiz ama sorsan hepside o sirketlerin thy den cok daha ustun oldugunu soylerler. Kaldiki amac THY e donmek degil Turkiye'ye donmektir. 777 ,330 saatiylede baska firmalara girilemiyor... Neye kime gore en iyi diyorsun. Soyliyim ortadogu sirketlerinin ilk kuruculari ingiliz avustralyali amerikali ve almanlardir. (Ki THY 2000 li yillara kadar bunlarin soplarini takip edip bunlardan egitim almistir) . Pilotlari aktif olarak ucaklarin testlerinde rol almaktadirlar. En yogun kullanicilar bu sirkette oldugu icin feedbackler diger sirketlere airbus boeingden info olarak gelmektedir. Dar dunya gorusunden kurtulup cevrene bakmani oneririm. Anladigim kadariyla THY de 330 da ucuyorsun. Bu imkanlara sahipsin. Sirketi arkana alip davranmayi birakip pilot gozuyle olaylari degerlendir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yani, taşındığını hiç bir ispatın olmadığı halde iddia ettiğin malzemeye göre mi iyi pilot -kötü pilot olunuyor ey aklı uzun yorumcu kardeşim? Yoksa senin şu anki hükümet ile bir alıp veremediğin mi var, THY hakkında bu kadar bilir bilmez düşmanca yorum yapmışsın? Seni işe almamış olmasınlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim II ~ 9 yıl önce
benim -eğer uçucuysanız- sizin ne kadar iyi bir pilot olup olmadığınızla hiçbir ilgim ve yorumum olmadı. sadece "en iyi pilot kendi milli havayolunda uçan pilottur" gibi tamamen melankolik nedenlerden dolayı pilotları iyi pilot kötü pilot diye ayıran bakış açınıza tepkiliyim. sizin için thy'yi eleştirmek sadece mülakatta elenip elenmemekten ibaret. biraz daha büyük resme bakmaya çalışırsanız ülke olarak nasıl bir felakete sürüklendiğimizi çok rahat görebilirsiniz. bunu sokakta gördüğünüz bir tipik anti-hükümet'çi olarak söylemiyorum. esas olan her zaman toplumun genel refahı ve çıkarıdır. evet hükümet ile alıp veremediğim tonlarca şey var ama bu yine sizin çarpıtmalarınızın aksine bireysel değil toplumsal sebepler. ne olduklarını 10-15 yıl içerisnde hep beraber tüm tc vatandaşları olarak göreceğiz ve bedelini de bizzat biz ödeyeceğiz. taşınan malların ve insanların ispatını arıyorsanız tarafsız yayın yapan dış basın organlarını biraz incelemeniz yeterli.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
En iyi pilotlar EK, EY,QR da uçuyor diyen zavallı yorumcu arkadaşa: En iyi pilotlar neye göre, hangi kıstasa göre ? En iyi pilot kendi ülkesinin milli havayolunda uçan pilottur; ülkesinden kilometrelerce uzakta zengin araplara hizmetkarlık yaparak iyi pilot olunmaz. Onun için mi yıllarca oralarda sürünen koca Türk kaptanlar THY Pilot alır almaz ülkelerine döndüler? Lufthansa'da British'de, KLM'de iş bulmayanlar oralara kapılanıyorlar. Bu palavraları yutmayız !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim ~ 9 yıl önce
sen milli havayolu'nda nijerya'ya silah, işid'e militan taşımaya devam et güzel kardeşim
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Parayı sokaktan toplayan arapların reklamları bitmek bilmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
REklamlar ~ 9 yıl önce
Biraz geç bir haber oldu,sevgili Airporthaber'ciler.......Emirates'in reklam amaçlı basın bülteni olmasaydı hiç haberiniz olmayacaktı.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000