24 Aralık 2009, Perşembe 15:15:44

"Business Class" krizi geçirdi!

Ünlülerin fotoğrafçısı Nihat Odabaşı, bir çekim için yurtdışına gidecekti. Uçakta “Business Class” uçamayacağını öğrenince kriz geçiren Odabaşı polis zoruyla sakinleşti.
  • beter ol
  • kendisini bir an icin Turkiye de zannetti bagirip cagirarak isini halledecegini umarak hava atti ama havayi aldi..Aynisini burda yapsaydi herkes onunde egilirdi ,bir dedigi iki edilmezdi ama yurtdisinda isler farkli tabii orada kurallar uygulaniyor burada uygulanmiyor ..Sonucta ne olursan ne is yaparsan yap kurallara,kanunlara saygili olacaksin maalesef o da ulkemiz insaninda yok...iyi bir ders olmustur ama dileyelim bunun acisini thy ile ucarken thy personelinde cikarmasin...)))
  • ingiliz kaşığı ile fransız b.ku yemeye kalkanların akıbeti bu olur.afiyet olsun.beter ol.
  • Hani Cem Yılmaz'ın bir skecinde vardı ; Business Class yolcular, uçak kazasında (Allah göstermesin) öldüklerinde "Biz de mi öldük ? Busines Class'tık" diyordu ya.. Aynen öyle birşey bu, şaka gibi. Ben yıllarca bir şirkette üst düzey yöneticilik yaptım, çoğunlukla business uçtum ama ekonomi uçtuğum zaman da hiç gocunmadım. Hatta Miami'den Münih'e 10 saat ekonomide uçtum ama yine üzülmedim, sonuçta mühim olan biran önce ve sağ sağlim eve geri gelmek. Allah akıl fakir versin. Bu haberdeki fotoğrafçının yaptığı şımarıklık değil tamamen hazımsızlıktır ve ne oldum delisi olmaktır.
  • şımarıklıktan başka değil bu davranış....

soL adlı sitede yer alan habere göre; Yerli yabancı birçok medyatik isim yalnızca ona poz veriyorlar, kliplerinde oynatıyor, doğum günü partilerinde birlikte mum üflüyorlar. Ünlülerin fotoğrafçısı Nihat Odabaşı, dünya çapında sürdürdüğü bu ilişkiler sırasında elbette çok yoruluyor, uçak yolculuklarında da “Business Class” koltukları tercih ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay gösteriyor ki koltuk krizi yalnız Meclis’e has değil. Ceylan derisi olmasa da uçakların Business Class koltukları da ortalığın birbirine girmesine neden olabiliyor.

Koltuğunu kaptırdı

Elizabeth Hurley’nin fotoğraflarını çekmek üzere Dubai aktarmalı olarak Mauritius Adası’na uçan Nihat Odabaşı, yolculuk öncesi hazırladığı gidiş-dönüş uçak biletlerinde bir koltuk krizi yaşadı. Uçuş öncesi ekibiyle birlikte biletlerini ayarlayan Odabaşı, Dubai’den dönüş yolunda Emirates Havayolları görevlisinin “business uçamayacaksınız, biletiniz ekonomi” uyarısıyla sinir krizi geçirdi. Üstelik yanlışlık bir değil ikiydi. Biletlere yanlış işlem yapılmış, Odabaşı ekonomi sınıfında uçarken yardımcısına Business Class koltuk düşmüştü. Odabaşı, önce görevliyle tartıştı. Güçlükle sakinleştirildikten sonra bindiği uçakta da krizi aşamayan ve istediği bölüme geçemeyen fotoğrafçı, bağırmaya başladı. Bunun üzerine kaptan pilot Odabaşı’nı sert bir dille uyardı.

Business uçamazsam ölürüm!

Panik atak hastası olan Odabaşı bu durum karşısında nöbet geçirdi ve “tehlikeli yolcu” statüsüne girdiğini kabul ettiği bir kağıt imzalamayı kabul ettikten sonra uçağa binebildi. Odabaşı, uçağa binmeden önce yaşadığı “travmayı” internet bloğu Twitter’daki sayfasında yazdı. Mesajında, “Emirates’in yüzünden Dubai Karakolu’nda polis nezaretindeyim. İnanamıyorum. İnsanları öldürme tehdidiyle tutuluyorum. Emirates’in iki hostesinin saygısız davranışlarını kabul etmediğim için üç saattir polisteyim. Kabul edemiyorum, yutamıyorum ve inanamıyorum” diyen Odabaşı, sonuna kadar haklı olduğunu ve olayın peşini bırakmayacağını söyledi.

"Business Class" krizi geçirdi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
beter ol

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kendisini bir an icin Turkiye de zannetti bagirip cagirarak isini halledecegini umarak hava atti ama havayi aldi..Aynisini burda yapsaydi herkes onunde egilirdi ,bir dedigi iki edilmezdi ama yurtdisinda isler farkli tabii orada kurallar uygulaniyor burada uygulanmiyor ..Sonucta ne olursan ne is yaparsan yap kurallara,kanunlara saygili olacaksin maalesef o da ulkemiz insaninda yok...iyi bir ders olmustur ama dileyelim bunun acisini thy ile ucarken thy personelinde cikarmasin...)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ingiliz kaşığı ile fransız b.ku yemeye kalkanların akıbeti bu olur.afiyet olsun.beter ol.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hani Cem Yılmaz'ın bir skecinde vardı ; Business Class yolcular, uçak kazasında (Allah göstermesin) öldüklerinde "Biz de mi öldük ? Busines Class'tık" diyordu ya.. Aynen öyle birşey bu, şaka gibi. Ben yıllarca bir şirkette üst düzey yöneticilik yaptım, çoğunlukla business uçtum ama ekonomi uçtuğum zaman da hiç gocunmadım. Hatta Miami'den Münih'e 10 saat ekonomide uçtum ama yine üzülmedim, sonuçta mühim olan biran önce ve sağ sağlim eve geri gelmek. Allah akıl fakir versin. Bu haberdeki fotoğrafçının yaptığı şımarıklık değil tamamen hazımsızlıktır ve ne oldum delisi olmaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
şımarıklıktan başka değil bu davranış....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000