05 Mart 2012, Pazartesi 09:01:40

DELTA UÇAĞI GERİ DÖNDÜ...

Delta Havayolları'nın MD-88 tipi yolcu uçağı kalkış yaptığı meydana geri döndü...
  • Yukarıdaki uçak Delta havayollarının değil. Corendon Havayollarının yeni dış dizaynı yapılan uçak...
  • Bu ucak hangi Türk sirketinin simdi?
  • Bakın bu uçağa da bunu yapan da ürk pilotlardır. Yabancı pilot olsa uçak geri dönmezdi... İMZA: Türk pilot düşmanı, Yabancı pilot hayranı, İspanyol sırasında bekleyen Türk Kabin Memurları...
  • Kesin irticacı zenci Delta cılar felan uçuruyodur bu MD yi bıyıklı bişeyden anlamayan zenciler siziiii
  • AYNEN KATILIYORUM DOSTUM.SANKİ FİLM ÇEVİRİLİYOR.UÇAĞIN MOTORUNUN DURDUĞUNU YOLCU HİSSETMEZ.ANCAKDUMAN FALAN ÇIKARSA BELKİ.Kİ BUNUN MOTORLARI ARKADA.SADECE KOKPİTTEKİ İŞARLAR GÖSTERİR.ANLAYACAĞININ HABER STANDART ABARTI MEDYA HABERİ.BAŞKA BİRŞEY DEĞİL.
  • florida-atlanta diye bir sefer olamaz, florida bir eyalettir florida eyaletinin herhangi bir havalanı olabilir bunun doğrusunu yazınıız lütfen.. gelelim md 88 model eski üretimden çokdan kalkmış olan uçaklar hala amerikada american airlines, delta ve bir kaç havayolunda uçuyor son derece gürültülü uçaklardır cabin içerisinde özellikle duyarsınız hissedersiniz ne kadar yenileme yapılsada yine aynıdır ..
Delta Havayolları'nın DL-1430 sefer sayılı Panama City-Atlanta seferini yapacak olan MD-88 tipi yolcu uçağı kalkışından kısa süre sonra geri döndü.

88 yolcusu bulunan Delta uçağının motorunda kalkışınından hemen sonra büyük bir patlama sesi meydana geldi. Ne olduğunu anlamayan kokpit ekibi kule ile irtibata geçerek geri döneceği bilgisini verdi.

Uçağın motorundan çıkan patlama sesi yolcular arasında büyük paniğe neden oldu.

Uçak kalkış yaptığı Northwest Florida Beach Havalimanı'na sorunsuz bir iniş gerçekleştirilirken, hemen bakıma alındı. Yolcular için bir başka uçak tahsis eden Delta Havayolları'nın Panama City - Atlanta seferi rötarlı olarak gerçekleştirdi.

Patlama sesinin nedeni ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.
DELTA UÇAĞI GERİ DÖNDÜ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
Yukarıdaki uçak Delta havayollarının değil. Corendon Havayollarının yeni dış dizaynı yapılan uçak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu ucak hangi Türk sirketinin simdi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bakın bu uçağa da bunu yapan da ürk pilotlardır. Yabancı pilot olsa uçak geri dönmezdi... İMZA: Türk pilot düşmanı, Yabancı pilot hayranı, İspanyol sırasında bekleyen Türk Kabin Memurları...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kesin irticacı zenci Delta cılar felan uçuruyodur bu MD yi bıyıklı bişeyden anlamayan zenciler siziiii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
AYNEN KATILIYORUM DOSTUM.SANKİ FİLM ÇEVİRİLİYOR.UÇAĞIN MOTORUNUN DURDUĞUNU YOLCU HİSSETMEZ.ANCAKDUMAN FALAN ÇIKARSA BELKİ.Kİ BUNUN MOTORLARI ARKADA.SADECE KOKPİTTEKİ İŞARLAR GÖSTERİR.ANLAYACAĞININ HABER STANDART ABARTI MEDYA HABERİ.BAŞKA BİRŞEY DEĞİL.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
florida-atlanta diye bir sefer olamaz, florida bir eyalettir florida eyaletinin herhangi bir havalanı olabilir bunun doğrusunu yazınıız lütfen.. gelelim md 88 model eski üretimden çokdan kalkmış olan uçaklar hala amerikada american airlines, delta ve bir kaç havayolunda uçuyor son derece gürültülü uçaklardır cabin içerisinde özellikle duyarsınız hissedersiniz ne kadar yenileme yapılsada yine aynıdır ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000