18 Ağustos 2023, Cuma 09:09:42

Delta Çin uçuşlarını artıracak

Delta Havayolları, ABD ile Çin arasındaki uçuş programını genişleteceğini duyurdu.

Delta Havayolları, ABD ile Çin arasındaki uçuş programını genişleteceğini duyurdu. Şirket, Seattle'dan günlük ve Detroit'ten haftada üç kez Shanghai Pudong Uluslararası Havalimanı'na uçuş gerçekleştireceğini belirtti. Ayrıca, önümüzdeki Mart ayında Los Angeles merkezinden Shanghai Pudong Uluslararası Havalimanı'na haftada dört kez yapılan uçuşları yeniden başlatacaklarını açıkladı.

Delta, talebin artması ve Asya Pasifik bölgesine doğru yoğun seyahat sezonunun başlamasıyla daha fazla yolcuyu taşımaya hazır olduklarını ifade etti.

Delta, Çarşamba günü yaptığı açıklamada, 29 Ekim'den itibaren Seattle'dan günlük ve Detroit'ten haftada üç kez Shanghai Pudong Uluslararası Havalimanı'na uçuş gerçekleştireceğini belirtti.

Delta, önümüzdeki Mart ayında Los Angeles merkezinden Shanghai Pudong Uluslararası Havalimanı'na haftada dört kez yapılan uçuşları yeniden başlatacak. Bu hat, en son Şubat 2020'de kullanılmıştı. Delta Asya Pasifik Başkan Yardımcısı Jeff Moomaw, "Talebin artması ve Asya Pasifik bölgesine doğru yoğun seyahat sezonunun başlamasıyla Delta ekibi, bu kış bölgeye doğru daha fazla yolcuyu taşımaya ve her seyahatte ödüllü müşteri hizmetlerimizi sunmaya hazır" ifadelerini kullandı.

Delta Çin uçuşlarını artıracak

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000