08 Ocak 2024, Pazartesi 08:30:48

Kalkış öncesi kabin amiri uçakta hayatını kaybetti

British Airways'in Londra'dan kalkacak uçağının kabin amiri uçakta hayatını kaybetti.
  • Bunları gör THY, sn Ahmet Bolat, sn Bilal ekş, kabin hizmetleri başkanı planlama baskani vs vs...A350 full ucak avrupa git gel minimum 8 kabin memuru A321 full ucak minimum 4 kabin ekibi avrupa git gel ic git gel vs nedir,gelin bir defa kendiniz yapin o servisleri 2-3 saat uçuşta minimum kabin ekibiyle görün dicem de insanda vicdan olmayinca bunları düşünecek kalp ve beyinde olmuyor haliyle...
  • Bu işi 40tan sonra yapmamak lazım
  • Bu iş cok ama cok yorucu bir iş. Bunu bilerek girdik ama bizim zamanımızda bu kadar değildi. Şirketler artık işin suyunun da suyunu cıkarıyor. Dinlenme 12 saat veriliyor güya ama motor kapatınca başlıyor. Sanki ışınlanıyoruz. Aynı gün koştur koştur ucaga gel bir daha 12 saat mesai yap. Yahu can mı dayanır. Artık birileri bu sömürüye dur desin yetti be . İnsanlar ölüyor bak. Şaka değil bu. Hep kar hep kar açgözlü herifler doymadınız!

British Airways'in Londra'dan kalkacak uçağının kabin amiri uçakta hayatını kaybetti.

Londra Heathrow'dan Hong Kong'a gidecek British Airways uçağının 52 yaşındaki kabin amiri kalkış öncesi fenalaşarak yere yığıldı. Uçaktaki bir doktorun müdahale ettiği deneyimli kabin amiri kurtarılamadı.

Seferi iptal eden British Airways; 'Ne yazık ki bir kabin memurumuzun hayatını kaybettiğini üzülerek duyuyoruz. Olayla ilgili incelememiz sürüyor' açıklamasını yaptı.

Kalkış öncesi kabin amiri uçakta hayatını kaybetti

Yorumlar

Km6 ~ 4 ay önce
Bunları gör THY, sn Ahmet Bolat, sn Bilal ekş, kabin hizmetleri başkanı planlama baskani vs vs...A350 full ucak avrupa git gel minimum 8 kabin memuru A321 full ucak minimum 4 kabin ekibi avrupa git gel ic git gel vs nedir,gelin bir defa kendiniz yapin o servisleri 2-3 saat uçuşta minimum kabin ekibiyle görün dicem de insanda vicdan olmayinca bunları düşünecek kalp ve beyinde olmuyor haliyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HASETLER ~ 4 ay önce
km
Km ~ 4 ay önce
Bu işi 40tan sonra yapmamak lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorucu ~ 4 ay önce
Bu iş cok ama cok yorucu bir iş. Bunu bilerek girdik ama bizim zamanımızda bu kadar değildi. Şirketler artık işin suyunun da suyunu cıkarıyor. Dinlenme 12 saat veriliyor güya ama motor kapatınca başlıyor. Sanki ışınlanıyoruz. Aynı gün koştur koştur ucaga gel bir daha 12 saat mesai yap. Yahu can mı dayanır. Artık birileri bu sömürüye dur desin yetti be . İnsanlar ölüyor bak. Şaka değil bu. Hep kar hep kar açgözlü herifler doymadınız!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000