28 Şubat 2012, Salı 14:47:42

PEGASUS YÖNETİCİSİ NE DEMEK İSTEDİ?

Kaptan pilot Eftal Erçakar’a yönelik mobbing iddiasında ilginç bir detay daha ortaya çıktı. Pegasus Uçuş İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nadir Kabaş’ın, Pegasus dışındaki Türk şirketler için sarfettiği sözler tartışma yaratacak...
  • HAREM-GEBZE ARASI DOLMUS HATTINDAN FARKSIZ BIR HAVAYOLU SIRKETI...TUM YORUMLARI OKUDUM ANCAK SAHIBI OLAN KISININ TLEVISYONDAKI SON DERECE CIRKIN BIR CUMLESI UZERINE ZATEN BEĞENMIYORDUM - 2 KEZ PEGASUS ILE UCTUM...ARTIK HIC BEGENMIYORUM..ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ...BİZCE KAPTAN HAKLI....YOLCU GUVENLIGI TABI Kİ..AT ARABASI KULLANMIYORLAR BU KAPTANLAR...HOSTESLERI HAKKINDA DA GERI BILDIRIMLERIM VAR ANCAK BUNU SAHSEN ILGILILERINE DIREKT YAPACAGIM..TUM UCUS SURESINCE YUKSEK SESLE KABINDE PERDELERI CEKIP SAATLERCE KONUSUYORLAR..NELER KONUSUYORLAR....KULAKLARIMLA DUYDUM.....YAZIK....BIZCE KAPTAN HAKLI VE HAKLILIGININ DA HAKLILIGI YAKINDIR DUYULUR !
  • karşılıklı iyi niyette olmak lazım ,elbette haklarımızı sonuna kadar savunalım ama eski ekip programın zafiyeti nedeniyle rezerve günü boş görüp 7 nci güne uçuş plalanması dolayısıyla telefon edip bildirildiğinde kesinlikle düzeltilip hallolacak küçük bir aksaklığı maelesef artniyetle yaklaşıp bahane ederek uçuşa gider gibi gelip bakın bakalıp hesaplayın 7 .gün olmuş uçuş planlanmış deyip ekmek yediyin yerin bir uçuşunu gecikmeye sokarak dönüp istifa etmek ne kadar etik acaba düşünmek lazım.
  • madem kendinden bu kadar eminsin eftal neden o zaman gmy olan mete kaptan söylemedin bu durumu? onlarca şirket değiştirmiş, türkkuşu kökenli birisi için sesin fazla çıkıyor be güzelim!
  • ISN GERCEGINI KARSI TARAFTAN OGRENMISSIN,LUTFEN BENI ARA BIRDE BENDEN OGREN, HAVACILIK HAYATIM BELGELER UZERINE KURULUDUR! OYLE YARIM SAATTE SINAVSIZ SORGUSUZ ATPL ALANLARDANDEGILIMDIR!UKATPL SAHIBIYIMDIR BUTUN UCUS TECRUBEM ,KISILIGIM UK CAA IN GARANTISI ALTINDADIR ISTEYEN SORAR ONLAR CEVAPLAR! HASBEL KADER ATPL EGITIMI BILE ALMADAN ALDIKLARI HEDIYE LISANSLARLA KAPTAN SONRA DA MIKI MOUSE YONETICILER BU ULKEDE HAVACILIGI GERIYE GOTURMUSLERDIR!28 TANE OLUMLU UCAK KAZASI SAYISIZ INCIDENTLERIN SORUMLULARI BUNLARDIR,GERCEKTIR! BURADA LAV VARDI YOLCULAR HAVALIMANINDA KALDI HIKAYEN UCUSA ELVERISLI OLMAYAN BIR KAPTANIN UCMASINA HIC BIR ZAMAN NEDEN OLAMAZ.EGER ISINE SAYGILIYSAN GERCEKLERLE BURDA YORUM YAZMAK ISTIYORSAN ARA BENI! EFTAL ERCAKA
  • ISIN GERCEGI COK BASIT AMA GORMEMEK ICIN DIRENMENIZ SIZN NASIL BIR HAVACI OLDUGNUZUN GOSTERGESI!BIRAKIN YONETICILERI KENDINI SAVUNSUN? HABERSIZCE ARANMISIM UCUSA GIDECEKSIN DIYE BENI UCUSA ELVERISLI DEGILSEM KIMSE UCURAMAZ.ONCE BENIM MESLEGIME SAYGIM VAR!?BU NE AHLAKSIZLIKTIR?MUZAFFER SIMSEK VE NADIR KABAS ONCE BU HAVACILIK AHLAKINI OGRENMIS KISILER OLSAYDI NE BENI NEDE BENIM GIBI SAYISIZ INSANA BASKI YAPARAK FELAKETLE SONUCLANACAK UCUSLARA ZORLAMAZLARDI! PEGASUS TA CALISTIGIM SURECE HER UCUSA GITMISIM HER CUMARTESI PAZAR UCMUSUM,ARABA ALIP HER AY 500 TL BENZIN PARASI,OTOPARK PARASI ODEMISIM. NADIR KABAS BUNU YAZIYA DOKMEKLE KENSINI IFSA ETTI BUTUN HAVACILIK DUNYASINA! ISIN GERCEGI BU VEDE BOYLE NADIR KABAS IN UZERINDE KALACAK!KABUL
  • YUKARDAKI YAZIYI ONCE OKUYUN!-UCUS TEBLIG EDILDIGINDE BOS GUNUM VE UCUSA ELVERISLI OLMADIGMI ARAYAN GOREVLIYE ILETTIM,ARKASINDAN ARAYAN MUZAFFER SIMSEK E ILETTIM.BOS GUNUM IPTAL OLMAMIS.EEE ISRAR NIYE,ALKOLU OLARAK MI UCUCAM?BU NE IDIOTLUK? -UCUS GUNU 16 KAPTAN YERDE,YAPILAN UCUS 6.O KADAR KAPTAN YERDEYKEN SIRA NASIL BOS GUNUMDEKI BANA GELIYOR?-NADIR KABAS BENIM UCUSA ELVERISLI OLUP OLMADIGMI SORMUSMU? -NE ISTEMISIM?EVIMDEN ISE GIDECEK SERVIS? NE YAZIYOR PEGASUS KONTRATINDA? PILOT EVINDEN ALINIR EVINE BIRAKILIR! ARKASINDAN 7 GUN UCURULMAYA CALISILDIM,HEPSI KAYITLI! BU MU DUR KURALLAR?BUNLARIN HEPSI SIVIL HAVACILIKTA KAYITLI.SORUMLULARI CEVAPLARINI VERECEK! SENIN GIBI OMURGASIZLARDA BURDA ISIMSIZ YAZMAYA DEVAM EDECEKSINIZ! EFTAL ERCA
  • Lav bulutunun 10 gün civarı Avrupa hava sahasını kappattiği günlerde binlerce yolcu perişan olmuş ve hava limanlarını yolcularla dolup taştıği günlerde Bulutun diğer yöne hareketi ile önce Avusturya hava sahası uçuşa açılmıştı bunun üzerine yolcuların daha fazla mağdur edilmemesi ve özellikle talepleri doğrultusunda Avusturya'ya kadar uçup daha sonra diğer imkanlarla ülkelerine kadar ulaşmaları sağlanmak maksadıyla bir çok şirkete ek Avusturya seferleri verilmiştir. Malumunuz Sivil Havacılık yönergesi gereği ayda 2 kere double off dediğimiz boş gün verilmek sonunda ve bugünlerimizin değiştirilmeye teşebbüs edilmesi bu konuda zorlama yapılması hepimizin canını sıkar bunun için sonuna kadar mücadele edelim ancaak ( devamı uçuştun sonra)
  • Hava iş Kanunu çikarilamadığı için mağduriyet yaşayan bir çok arkadaşımız oldu/oluyor/olacak. Elbette haksızlığa uğrayan , mağdur edilen her arkadaşımıza karşı sosyal medya başta olmak üzere her ortamda destek olmak kamuoyu yaratmak , tekrarını önleyecek destek vermek en başta gelen görevimiz olmalıdır. Bu gibi yazılacak yüzlerce konu ilave edebiliriz. Ancak buradaki konuya dönecek olursak site yönetimine sormak istiyorum 2.5 sene önce olmuş ve diğer taraftan öğrendiğim kadarıyla gerçeklerin eksik yazıldığı bu olay niye şimdi gündeme gelmiştir. Olayın eksik taraflarını tamamlamaya çalışarak konuyu siz değerli takipçilerin yorumlarına bırakmak istiyorum. İzlandadaki lav bulutunun Avrupa hava sahasını kapattığı günleri hepimiz hatırlıyo
  • Bugün taraflardan birinin bizzat kendisinden öğrendiğim bilgiyi siz değerli takipçilerle paylaşmak isterim ayrıca şirketin sosyal medya takip birimlerinin gerekli görmesi halinde cevap haklarını kullanacaklarını düşüncesiyle kendi ismimi yazmayı uygun bulmadım. Ancak çoğu havacılık sevdalısının takip ettiği ve maalesef çoğunluğunun her fırsatta bel altından vurduğu,içlerindeki nefreti kustuğu isimsiz ve imzasız mesajları okudukça üzülüyorum , site editörleri keşke bu konuda bir düzenleme yapsalar diye düşünüyorum. Aslında sektörün birçok problemi var başta sendikal haklarımız olmak üzere zaten bu tip problemler bu yüzden başlıyor asıl buralardan başlayıp isleri yoluna koymamız gerekir ama malum sebeplerle yıllardır Hava İş Kanunu vs.
  • PEGASUS TA ŞAHSIN KAPTAN,F/O,KABİN AMİRİ,TEKNİSYEN...OLMASI ÖNEMLİ DEĞİL.ÖNEMLİ OLAN HERKESİN KENDİ GÖREVİNİ YAPMASI.GÖREVİNİ YAPMAYAN HERKES UYARILIR.ALINANLAR ÇEKİP GİDER PEGASUS DÜŞMANI OLUR.VE ÖMÜRLERİ BOYUNCA PEGASUS İLE İLGİLİ BİR HABER ÇIKINCADA ÇAMUR ATMAK İÇİN HERŞEYİ YAPAR.KAPTAN OLUNCA KENDİNİ NİMETTEN SAYMA.GÖREVİNİ YA YAPARSIN YA DA UYARI ALIRSIN.İŞİNE GELMEZSEDE THY YE GİDERSİN.KİMSE PEGASUS TA BİRBİRİNE SAYGISIZLIK ETMEZ.SADECE BAŞARISIZLIK YÜZÜNDEN PEGASUS TAN AYRILANLAR BURADA SAYGISIZLIK EDERLER.SİZCE GÖREVİNİ YAPMAYAN KAPTANI UYARMAYAN YÖNETİM Mİ MAKBUL.ÖNCE ONA KARAR VERİN.ÖYLE DÜŞÜNEN VARSA BAHSİ GEÇEN KAPTAN GİBİ ASLA PEGASUS UN YANINDAN BİLE GEÇMEYİN.O KAPTANI DA TANIYAN TANIR.ŞİMDİ BURADA ANLATTIRMAYIN ADAMI.
İzinli olduğu günde uçuşa gitmeyi reddettiği için psikolojik tacizlere (mobbing) maruz kalan Kaptan Pilot Eftal Erçakar ile Pegasus Uçuş İşletme yöneticileri arasındaki mail trafiğinde ilginç bir detay daha ortaya çıktı.

Uçuşa gitmediği için yöneticilerin hedefi haline gelen ve ısrarla yalanlamasına rağmen uçuş öncesi brifinge gitmediği öne sürülen Eftal Erçakır’a gönderilen e postada, Pegasus Havayolları yöneticisi Nadir Kabaş, “ İzin uçuş öncesi dispeç ofise uğramadan ve brifing yapmadan uçuşa giitiğinizi öğrendim. Bu durumun kabul edilebilir bir tarafı yoktur. Profosyonel davranan ve düşünen bir kaptanın bu durumu kabul etmesini ben kabul etmiyorum. Ayrıca bizim Part A ve Part B'de de bunun zorunlu olduğunu okuyabilirsiniz.Lütfen dispeçten brifing almadan uçuşa gitmeyin” ifadelerini kullandı.
 
Nadir Kabaş, iş sözleşmesinde servis verilecek ifadelerine rağmen Eftal Erçakar’a evinin güzergahının ters olması sebebiyle servis verilemeyeceğini gönderdiği e postada bir kez daha vurguladı. Kabaş, " Size servis verilmesi söz konusu değildir.Çünkü eviniz güzergah olarak çok ters tarafta. Bu konuda da yanlış yaklaşımdasınız.Şehir içinde daha uzak mesafelere servis çıkar ama tek kişi için değildir.O kişinin yanında diğer ekip üyeleride vardır.Şehir dışında oturmanız maalesef bu durumu zorlaştırıyor.Size benim tavsiyem,arabanızla ofise gelip,arabayı orada bırakaıp,uçuş sonuda da oradan eve gitmeniz" ifadelerini kullandı.
 
İZİNLİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ AMA...


Uçuşu reddetme konusunda ise Nadir Kabaş, " En sonunda da size üzüntümü belirtmek istiyorum.Avrupa uçuşlarının iptal olması,Antalya uçuşlarının az olması nedeniyle çok az uçuş yapıyorsunuz.Bugün Avusturya hava sahasının açılması nedeniyle ilave 8 uçuş konuldu.Sizin double off olduğunuz biliniyor,ve size uçuş teklif ediliyor,şirketin ihtiyacı olduğu bir anda hiç yardımcı olmamanız çok üzücü.Şirketten istemeye gelince sonuna kadar ,ama siz birşey vermeye gelince hiç taviz yok.Ben bunca yıllık havacılık,çalışma hayatımda böyle olumsuzluk yapmadım vede pek şahit de olmadım" sözlerini kullandı. 
 
Erçakar ise Nadir Kabaş'a cevap olarak, " Benım bos gunumde benı ve benım gıbı legal off olanları ucurmayı planlıyorsanız bır gun oncesıden ekıp tahsıs tarafından arayıp soylemeyı denemenızı onerırım!Eger bunu yapmıyorsanız OFF gunu olan kısının kendıne gore Planları oldugunuda saygıyla kabul etmelıdır ekıp Planlama!
Sızlerın oldugu gıbı benımde kendıme gore bır Aıle ve ozel hayatım var.Sızler Eger Ucus ısletme Mudurlerı olarak bız meslekdaslarınıza bu korumayı saglıyamıyorsanız o zaman cıkardıgnız ucus programının sadece gostemelık oldugunu anlatmaktan baska bır secenek bırakmıyorsunuz! Bende acık olarak yazayım bende 34 yıllık ucus hayatımda sızın yaklasımızda bır ucus ısletme Muduru ıle karsılasmadım!Benım ıcın de uzucu olan bu?
" bu satırları yazdı.

Nadir Kabaş tarafından Eftal Erçakar’a gönderilen e postanın belki de en çarpıcı tarafı diğer havayolu şirketleri için sarfettiği sözlerdi.
 
Erçakar’a hitaben ele aldığı mailde, "Pegasus Havayolları diğer Türk şirketleri gibi değildir. Herşey kurallara bağlanmıştır. Kişilere gore ayrı uygulama yapılmaz" şeklinde çok tartışılacak ifadeler kullanan Kabaş, e postasını, "Kendi adıma söylüyorum,darılma gücenme yok,bizim ihtiyacımız olduğunda siz hayır diyorsanız,sizin ihtiyacınız olduğunda ben ve arkadaşlarımdan evet beklemeyin" sözleriyle noktaladı.
Bu restleşmeden kısa süre sonra Eftal Erçakar Pegasus Havayolları'ndan ayrılarak Turkuaz ve Atlasjet şirketlerinde görev yaptı. Erçakar halen yurtdışında bir havayolu şirketinde görev yapıyor.



©AirportHaber Özel
PEGASUS YÖNETİCİSİ NE DEMEK İSTEDİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (48)

Misafir ~ 12 yıl önce
HAREM-GEBZE ARASI DOLMUS HATTINDAN FARKSIZ BIR HAVAYOLU SIRKETI...TUM YORUMLARI OKUDUM ANCAK SAHIBI OLAN KISININ TLEVISYONDAKI SON DERECE CIRKIN BIR CUMLESI UZERINE ZATEN BEĞENMIYORDUM - 2 KEZ PEGASUS ILE UCTUM...ARTIK HIC BEGENMIYORUM..ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ...BİZCE KAPTAN HAKLI....YOLCU GUVENLIGI TABI Kİ..AT ARABASI KULLANMIYORLAR BU KAPTANLAR...HOSTESLERI HAKKINDA DA GERI BILDIRIMLERIM VAR ANCAK BUNU SAHSEN ILGILILERINE DIREKT YAPACAGIM..TUM UCUS SURESINCE YUKSEK SESLE KABINDE PERDELERI CEKIP SAATLERCE KONUSUYORLAR..NELER KONUSUYORLAR....KULAKLARIMLA DUYDUM.....YAZIK....BIZCE KAPTAN HAKLI VE HAKLILIGININ DA HAKLILIGI YAKINDIR DUYULUR !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
karşılıklı iyi niyette olmak lazım ,elbette haklarımızı sonuna kadar savunalım ama eski ekip programın zafiyeti nedeniyle rezerve günü boş görüp 7 nci güne uçuş plalanması dolayısıyla telefon edip bildirildiğinde kesinlikle düzeltilip hallolacak küçük bir aksaklığı maelesef artniyetle yaklaşıp bahane ederek uçuşa gider gibi gelip bakın bakalıp hesaplayın 7 .gün olmuş uçuş planlanmış deyip ekmek yediyin yerin bir uçuşunu gecikmeye sokarak dönüp istifa etmek ne kadar etik acaba düşünmek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
madem kendinden bu kadar eminsin eftal neden o zaman gmy olan mete kaptan söylemedin bu durumu? onlarca şirket değiştirmiş, türkkuşu kökenli birisi için sesin fazla çıkıyor be güzelim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ISN GERCEGINI KARSI TARAFTAN OGRENMISSIN,LUTFEN BENI ARA BIRDE BENDEN OGREN, HAVACILIK HAYATIM BELGELER UZERINE KURULUDUR! OYLE YARIM SAATTE SINAVSIZ SORGUSUZ ATPL ALANLARDANDEGILIMDIR!UKATPL SAHIBIYIMDIR BUTUN UCUS TECRUBEM ,KISILIGIM UK CAA IN GARANTISI ALTINDADIR ISTEYEN SORAR ONLAR CEVAPLAR! HASBEL KADER ATPL EGITIMI BILE ALMADAN ALDIKLARI HEDIYE LISANSLARLA KAPTAN SONRA DA MIKI MOUSE YONETICILER BU ULKEDE HAVACILIGI GERIYE GOTURMUSLERDIR!28 TANE OLUMLU UCAK KAZASI SAYISIZ INCIDENTLERIN SORUMLULARI BUNLARDIR,GERCEKTIR! BURADA LAV VARDI YOLCULAR HAVALIMANINDA KALDI HIKAYEN UCUSA ELVERISLI OLMAYAN BIR KAPTANIN UCMASINA HIC BIR ZAMAN NEDEN OLAMAZ.EGER ISINE SAYGILIYSAN GERCEKLERLE BURDA YORUM YAZMAK ISTIYORSAN ARA BENI! EFTAL ERCAKA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ISIN GERCEGI COK BASIT AMA GORMEMEK ICIN DIRENMENIZ SIZN NASIL BIR HAVACI OLDUGNUZUN GOSTERGESI!BIRAKIN YONETICILERI KENDINI SAVUNSUN? HABERSIZCE ARANMISIM UCUSA GIDECEKSIN DIYE BENI UCUSA ELVERISLI DEGILSEM KIMSE UCURAMAZ.ONCE BENIM MESLEGIME SAYGIM VAR!?BU NE AHLAKSIZLIKTIR?MUZAFFER SIMSEK VE NADIR KABAS ONCE BU HAVACILIK AHLAKINI OGRENMIS KISILER OLSAYDI NE BENI NEDE BENIM GIBI SAYISIZ INSANA BASKI YAPARAK FELAKETLE SONUCLANACAK UCUSLARA ZORLAMAZLARDI! PEGASUS TA CALISTIGIM SURECE HER UCUSA GITMISIM HER CUMARTESI PAZAR UCMUSUM,ARABA ALIP HER AY 500 TL BENZIN PARASI,OTOPARK PARASI ODEMISIM. NADIR KABAS BUNU YAZIYA DOKMEKLE KENSINI IFSA ETTI BUTUN HAVACILIK DUNYASINA! ISIN GERCEGI BU VEDE BOYLE NADIR KABAS IN UZERINDE KALACAK!KABUL

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
YUKARDAKI YAZIYI ONCE OKUYUN!-UCUS TEBLIG EDILDIGINDE BOS GUNUM VE UCUSA ELVERISLI OLMADIGMI ARAYAN GOREVLIYE ILETTIM,ARKASINDAN ARAYAN MUZAFFER SIMSEK E ILETTIM.BOS GUNUM IPTAL OLMAMIS.EEE ISRAR NIYE,ALKOLU OLARAK MI UCUCAM?BU NE IDIOTLUK? -UCUS GUNU 16 KAPTAN YERDE,YAPILAN UCUS 6.O KADAR KAPTAN YERDEYKEN SIRA NASIL BOS GUNUMDEKI BANA GELIYOR?-NADIR KABAS BENIM UCUSA ELVERISLI OLUP OLMADIGMI SORMUSMU? -NE ISTEMISIM?EVIMDEN ISE GIDECEK SERVIS? NE YAZIYOR PEGASUS KONTRATINDA? PILOT EVINDEN ALINIR EVINE BIRAKILIR! ARKASINDAN 7 GUN UCURULMAYA CALISILDIM,HEPSI KAYITLI! BU MU DUR KURALLAR?BUNLARIN HEPSI SIVIL HAVACILIKTA KAYITLI.SORUMLULARI CEVAPLARINI VERECEK! SENIN GIBI OMURGASIZLARDA BURDA ISIMSIZ YAZMAYA DEVAM EDECEKSINIZ! EFTAL ERCA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Lav bulutunun 10 gün civarı Avrupa hava sahasını kappattiği günlerde binlerce yolcu perişan olmuş ve hava limanlarını yolcularla dolup taştıği günlerde Bulutun diğer yöne hareketi ile önce Avusturya hava sahası uçuşa açılmıştı bunun üzerine yolcuların daha fazla mağdur edilmemesi ve özellikle talepleri doğrultusunda Avusturya'ya kadar uçup daha sonra diğer imkanlarla ülkelerine kadar ulaşmaları sağlanmak maksadıyla bir çok şirkete ek Avusturya seferleri verilmiştir. Malumunuz Sivil Havacılık yönergesi gereği ayda 2 kere double off dediğimiz boş gün verilmek sonunda ve bugünlerimizin değiştirilmeye teşebbüs edilmesi bu konuda zorlama yapılması hepimizin canını sıkar bunun için sonuna kadar mücadele edelim ancaak ( devamı uçuştun sonra)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hava iş Kanunu çikarilamadığı için mağduriyet yaşayan bir çok arkadaşımız oldu/oluyor/olacak. Elbette haksızlığa uğrayan , mağdur edilen her arkadaşımıza karşı sosyal medya başta olmak üzere her ortamda destek olmak kamuoyu yaratmak , tekrarını önleyecek destek vermek en başta gelen görevimiz olmalıdır. Bu gibi yazılacak yüzlerce konu ilave edebiliriz. Ancak buradaki konuya dönecek olursak site yönetimine sormak istiyorum 2.5 sene önce olmuş ve diğer taraftan öğrendiğim kadarıyla gerçeklerin eksik yazıldığı bu olay niye şimdi gündeme gelmiştir. Olayın eksik taraflarını tamamlamaya çalışarak konuyu siz değerli takipçilerin yorumlarına bırakmak istiyorum. İzlandadaki lav bulutunun Avrupa hava sahasını kapattığı günleri hepimiz hatırlıyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bugün taraflardan birinin bizzat kendisinden öğrendiğim bilgiyi siz değerli takipçilerle paylaşmak isterim ayrıca şirketin sosyal medya takip birimlerinin gerekli görmesi halinde cevap haklarını kullanacaklarını düşüncesiyle kendi ismimi yazmayı uygun bulmadım. Ancak çoğu havacılık sevdalısının takip ettiği ve maalesef çoğunluğunun her fırsatta bel altından vurduğu,içlerindeki nefreti kustuğu isimsiz ve imzasız mesajları okudukça üzülüyorum , site editörleri keşke bu konuda bir düzenleme yapsalar diye düşünüyorum. Aslında sektörün birçok problemi var başta sendikal haklarımız olmak üzere zaten bu tip problemler bu yüzden başlıyor asıl buralardan başlayıp isleri yoluna koymamız gerekir ama malum sebeplerle yıllardır Hava İş Kanunu vs.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
PEGASUS TA ŞAHSIN KAPTAN,F/O,KABİN AMİRİ,TEKNİSYEN...OLMASI ÖNEMLİ DEĞİL.ÖNEMLİ OLAN HERKESİN KENDİ GÖREVİNİ YAPMASI.GÖREVİNİ YAPMAYAN HERKES UYARILIR.ALINANLAR ÇEKİP GİDER PEGASUS DÜŞMANI OLUR.VE ÖMÜRLERİ BOYUNCA PEGASUS İLE İLGİLİ BİR HABER ÇIKINCADA ÇAMUR ATMAK İÇİN HERŞEYİ YAPAR.KAPTAN OLUNCA KENDİNİ NİMETTEN SAYMA.GÖREVİNİ YA YAPARSIN YA DA UYARI ALIRSIN.İŞİNE GELMEZSEDE THY YE GİDERSİN.KİMSE PEGASUS TA BİRBİRİNE SAYGISIZLIK ETMEZ.SADECE BAŞARISIZLIK YÜZÜNDEN PEGASUS TAN AYRILANLAR BURADA SAYGISIZLIK EDERLER.SİZCE GÖREVİNİ YAPMAYAN KAPTANI UYARMAYAN YÖNETİM Mİ MAKBUL.ÖNCE ONA KARAR VERİN.ÖYLE DÜŞÜNEN VARSA BAHSİ GEÇEN KAPTAN GİBİ ASLA PEGASUS UN YANINDAN BİLE GEÇMEYİN.O KAPTANI DA TANIYAN TANIR.ŞİMDİ BURADA ANLATTIRMAYIN ADAMI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000