01 Ocak 2016, Cuma 10:40:50

AHL'de iptal krizi

İstanbul'da 3. gününe giren kar yağışı yüzlerce sefer iptaline yol açarken, uçakları kalkmayan bazı yolcular ile görevliler arasında kavgaya varan tartışmalar yaşanıyor.
  • Hüloooğğğğğğğ
  • Dünyanın sayılı hub havalimanında sistemsizlik almış başını gidiyor. Yap şu apronu alttan ısıtmalı erisin gitsin karlar.
  • Türk toplumu uçakla yeni tanışıyor.ve yaşanan her olay olumsuzluk karşısında bilinçsizce tepki gösteriliyor.uçma kültürünü öğretmek gerek.her havayolu uçuşu boyunca bu tür bilinçlendirme yapmalı.sürekli reklam yapmamalı.her uçuşta 20 dk butür bilgilendirme yapılır ise bence gelişim gösterilir.olumsuz hava koşullarında neler yaşanacağı öğretilmeli.yer personelinin lafına itibar etmeyip hakaretle geçiriyorlar yolcular.öğrensinler hemde gökyüzündeyken yusufu tanıtmak yaşatmak lazım...
  • Memurlarin hic guvenlik sansi yok havalimaninda. Yolcu birine vursa veya herhangi bi siddet uygulasa karsilik verdigin an isinden kovulma noktasina kadar gidiyor hersey. Cunku apron kartina el konuluyor. Bu esenler kulturuyle ucaklara binmeye calisan ama kendini pilot sanan yolcu kitlesi size istedigi kadar kufur eder tehdit eder saldirir ama siz ekmeginden olma korkusundan hic bisey yapamazsiniz. Ki bunlar oyle insanlar ki bayan personellere bile binlerce kufur edebiliyorlar. Oysa belli bi kurali yasasi olsa bizlere bu durumu yaratanlarin ucak yuzu gormemesi saglansa sert kurallar gelse bu reziller bu kadar rahat davranmazdi. Davranamazdi. Gerci kimsede boyle bi yasa icin ugrasmaz. Bu sadece kafamdaki bi utopya. Allah tum personelin yardimcisi olsun boyle zamanlarda.
  • Yok avrupada olmazmis yok amerikada olmazmis anca Turkiyede olurmus, evet olmaz cunku avrupada amerikada ucak gecikti kalkamadi diye problem cikartamassin adamin hayatini karartiverirler, federal suclu oluverirsin mazallah havalimanina yaklasma yasagi getirirler, daha gecen gun chicago da 200 ucus iptal edilmedi mi hava sartlarindan arkadaslar ben mi yanlis hatirliyorum, oralarda niye itiraz yok cunku caydirici yasaklar var herkes hakkini haddini bilir ona gore davranir, haddini bilmeyene de omur boyu ceza cektirirler, ucak yuzu goremessiniz.
  • arkadaşalr saw da apron yönetimin ansıl bir karla mücadele yaptıgını görmeniz şart artık..gelın size egitim versinelr yada bu personelelri sizler alın rahat edin :D enayiler hersene rezil oluyorsunuz :d
  • Nasıl bir milletiz şaşırıyorum. 37 tl ye bilet alip artislik neye ! Ucakmi satin aliyorsunuz anlamiyorum bu kadar cahillikte olmaz biraz geliştirin kendinizi ya. Sanki keyfe keder iptal oluyor, hava durumu kac gun onceden aciklanmis iptaller deseniz belli olmus yayinlanmis yolculara bilgisi gitmis neyin artisligi bu. Biraz ayik olun ya oncelik siz cahil seviyesiz yolcularin can guvenligi icin kalkmiyor bu ucaklar keyiften ucmamazlik yapmiyor yani ineceginiz yere gorus mesafesi olmuyor mesela kalkisa izin verilmiyor, buzlanma oluyor ucaga yanasilamiyor falan bunlari arastirmaniza gerek bilmenize gerek yok sadece mantik calistirin yeter ! Tabi burasi Turkiye Turk milletin dende bisey beklememek lazim afedersiniz..
  • Roma-Bizans döneminde Adana-Mersin yöresine İsaura denirmiş. Tarih kitabı diyorki "Bazı Bizans imparatorları saray muhafızlarını özellikle bu yöreden seçerlerdi. Çünkü bu yöre insanları doğuştan katil idiler" Şimdi bunun konuyla ne alakası var? Hiiç, . . laf olsun diye yazdım.
  • Dhmı temizleyecekkj. Park sahalarını da dhmı. Tgs bagaj yükler. De icıng i beleş yapıyor. 72 saat aralıksız çalıştılar. Heyyy fatih özdemir de icıng uzmanı nerdesin. Sana iftira eden d.v.r hesap versin. Yanık fındıkla olmaz bu iş
  • Kahve tişortlu adamcağıza üzüldüm. Yılbaşını kaçırdım diye nasılda üzülmüş, mahvolmuş adamcağız. Kendini yerlere atıp helak olmuş. Neyse, umarım sağ salim varmıştır gideceği yerine.

İstanbul'da 3. gününe giren kar yağışı yüzlerce sefer iptaline yol açarken, uçakları kalkmayan bazı yolcular ile görevliler arasında kavgaya varan tartışmalar yaşanıyor.

Bu tartışmalardan biri de bu sabah Atatürk Havalimanı THY kontuarları önünde yaşandı. Uçaklarına zamanında gelmelerine rağmen alınmadıklarını iddia eden yolcular ile kendi seferlerinin kasıtlı olarak gerçekleşmediğini iddia eden yolcular TGS personeline zor anlar yaşattı.

Kontuar önünde yoğun tartışmaların yanı sıra ağır hakaretler havada uçuştu. Bazı yolcular fenalık geçirirken, polis yolcuları ikna etmek için uzun uğraşlar verdi.

©AirportHaber









AHL'de iptal krizi

Yorumlar Tüm Yorumlar (131)

CAPTAIN ~ 8 yıl önce
Hüloooğğğğğğğ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
huloooog ~ 8 yıl önce
neeeee aga
Emekçi ~ 8 yıl önce
Dünyanın sayılı hub havalimanında sistemsizlik almış başını gidiyor. Yap şu apronu alttan ısıtmalı erisin gitsin karlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçmayı öğretmeliyiz ~ 8 yıl önce
Türk toplumu uçakla yeni tanışıyor.ve yaşanan her olay olumsuzluk karşısında bilinçsizce tepki gösteriliyor.uçma kültürünü öğretmek gerek.her havayolu uçuşu boyunca bu tür bilinçlendirme yapmalı.sürekli reklam yapmamalı.her uçuşta 20 dk butür bilgilendirme yapılır ise bence gelişim gösterilir.olumsuz hava koşullarında neler yaşanacağı öğretilmeli.yer personelinin lafına itibar etmeyip hakaretle geçiriyorlar yolcular.öğrensinler hemde gökyüzündeyken yusufu tanıtmak yaşatmak lazım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hey gidi ~ 8 yıl önce
havayıda üstten ısıtmalı yapsınlar.........:)
Guvenlik sorunu ~ 8 yıl önce
Memurlarin hic guvenlik sansi yok havalimaninda. Yolcu birine vursa veya herhangi bi siddet uygulasa karsilik verdigin an isinden kovulma noktasina kadar gidiyor hersey. Cunku apron kartina el konuluyor. Bu esenler kulturuyle ucaklara binmeye calisan ama kendini pilot sanan yolcu kitlesi size istedigi kadar kufur eder tehdit eder saldirir ama siz ekmeginden olma korkusundan hic bisey yapamazsiniz. Ki bunlar oyle insanlar ki bayan personellere bile binlerce kufur edebiliyorlar. Oysa belli bi kurali yasasi olsa bizlere bu durumu yaratanlarin ucak yuzu gormemesi saglansa sert kurallar gelse bu reziller bu kadar rahat davranmazdi. Davranamazdi. Gerci kimsede boyle bi yasa icin ugrasmaz. Bu sadece kafamdaki bi utopya. Allah tum personelin yardimcisi olsun boyle zamanlarda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gecin bu isleri ~ 8 yıl önce
Yok avrupada olmazmis yok amerikada olmazmis anca Turkiyede olurmus, evet olmaz cunku avrupada amerikada ucak gecikti kalkamadi diye problem cikartamassin adamin hayatini karartiverirler, federal suclu oluverirsin mazallah havalimanina yaklasma yasagi getirirler, daha gecen gun chicago da 200 ucus iptal edilmedi mi hava sartlarindan arkadaslar ben mi yanlis hatirliyorum, oralarda niye itiraz yok cunku caydirici yasaklar var herkes hakkini haddini bilir ona gore davranir, haddini bilmeyene de omur boyu ceza cektirirler, ucak yuzu goremessiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çelebi ~ 8 yıl önce
arkadaşalr saw da apron yönetimin ansıl bir karla mücadele yaptıgını görmeniz şart artık..gelın size egitim versinelr yada bu personelelri sizler alın rahat edin :D enayiler hersene rezil oluyorsunuz :d

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw ~ 8 yıl önce
Nasıl bir milletiz şaşırıyorum. 37 tl ye bilet alip artislik neye ! Ucakmi satin aliyorsunuz anlamiyorum bu kadar cahillikte olmaz biraz geliştirin kendinizi ya. Sanki keyfe keder iptal oluyor, hava durumu kac gun onceden aciklanmis iptaller deseniz belli olmus yayinlanmis yolculara bilgisi gitmis neyin artisligi bu. Biraz ayik olun ya oncelik siz cahil seviyesiz yolcularin can guvenligi icin kalkmiyor bu ucaklar keyiften ucmamazlik yapmiyor yani ineceginiz yere gorus mesafesi olmuyor mesela kalkisa izin verilmiyor, buzlanma oluyor ucaga yanasilamiyor falan bunlari arastirmaniza gerek bilmenize gerek yok sadece mantik calistirin yeter ! Tabi burasi Turkiye Turk milletin dende bisey beklememek lazim afedersiniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aykol ~ 8 yıl önce
Roma-Bizans döneminde Adana-Mersin yöresine İsaura denirmiş. Tarih kitabı diyorki "Bazı Bizans imparatorları saray muhafızlarını özellikle bu yöreden seçerlerdi. Çünkü bu yöre insanları doğuştan katil idiler" Şimdi bunun konuyla ne alakası var? Hiiç, . . laf olsun diye yazdım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hep tgs ye sallayın ~ 8 yıl önce
Dhmı temizleyecekkj. Park sahalarını da dhmı. Tgs bagaj yükler. De icıng i beleş yapıyor. 72 saat aralıksız çalıştılar. Heyyy fatih özdemir de icıng uzmanı nerdesin. Sana iftira eden d.v.r hesap versin. Yanık fındıkla olmaz bu iş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fotoğraftaki ~ 8 yıl önce
Kahve tişortlu adamcağıza üzüldüm. Yılbaşını kaçırdım diye nasılda üzülmüş, mahvolmuş adamcağız. Kendini yerlere atıp helak olmuş. Neyse, umarım sağ salim varmıştır gideceği yerine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000