11 Nisan 2017, Salı 15:01:10

United Airlines Ceo'sundan skandal mektup

ABD'nin havayolu devlerinden biri olan United Airlines'ın uçağında yaşananalar tüm dünyada haberlere konu oldu. Şirketin kendi çalışanlarına yer kalmaması gerekçesiyle biletli bir yolcunun sürüklenerek uçaktan zorla çıkarılması büyük tepki topladı. Şirketin CEO'sunun yaşananlardan sonra çalışanlarına özel bir mektup gönderdiği ortaya çıktı.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Valla aslında kızamadım, çekik gözlü ırk hayatta gördüğüm en gıcık ve kıl tipler, tüm sorunlu yolcular ve inatçılar hep çekik gözlülerdir.dersini vermiş polis
  • Dünyanın bir numaralı hava yolu şirketinde yaşananlara bakın. Bir de şirketin CEO sunun açıklamaları . Yolcunun yerinde olsam United Airlines'e yüklü bir tazminat davası açarım. AMERİKA sen önce kendi halkına medeniyeti öğret sonra başkalarına bok at.....
  • Arkalarındasın evet ama şirketin hisse fiyatlarını gördüğünde ve firmanın tüm dünyaya rezil olduğunu anladığında arkasında olacağın bir şey kalmayacak. Tabii bu bin bir kulis ve lobi ile rekabet edemediğin THY, Emirates, Qatar gibi firmaların önünü kesmek için laptop yasağı gibi ucube bir kararla da düzelecek değil. Bu gerçek rekabet, cehennemin dibine gidin.
  • bu abi 400 $ ı kabul etmedi biraz eskitildi ama ilk duruşmada uzlaşma talebinin ardından 4 milyon doları indirir , yahudi ve sarışın olsaydı alacağı para 8 milyon $ olurdu !
  • tartışılır da olsa çalışanının arkasında olan şirket . ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten.biz yer var mı diye bekliyoruz saatlerce
  • Çok üzücü bir durum, şükür müslüman bir kardeşimiz değilmiş. Yine de o şahıs da bir yolcu. O da Allahın bir kuu sayılır, United'a asla binmeyin.
  • Yolcu ucaktan indirilecekse en gec gate de bildirilmeli ve bu gonulluluk esasli bir durumdur. Bu zorbalik!
  • Kadir Mısıroğlu, batılıların hiç bir zaman medeni olmadıklarını iddia ediyor. Yolcuya yapılan barbarlık ve diğer yolcuların umursamazlığı bunu doğruluyor. Türkiyede böyle bir olay olsa en başta yolcular o güvenlik görevlilerini bir güzel haşlar, uçuşta iptal edilirdi.
  • Bizim işgüzarlara örnek teşkil etmesi bakımından da kötü bir haber. Şuan görür gibiyim "Bak patron, koltuk boş kalıyor bir bilet daha satalım" diyen yalakaları. Bizde böyle bir kural gelirse var ya, ekibe gerek yok, tüm yolcular birlik olup birini döve döve indirir.

CEO Oscar Munoz yaşananlar nedeniyle kamuoyundan özür diledi. Ancak sonrasında Munoz’un e-posta yoluyla çalışanlarına bir mektup gönderdiği ortaya çıktı.
CEO mektupta, yaşadıkları karşısında şoka giren ve yüzüne aldığı darbeyle kanlar içinde kalan 69 yaşındaki yolcunun, “işleri aksattığını ve saldırgan davrandığını” ifade etti.

Uçakta boş yer olmadığı için şirketin kendi çalışanlarına yer açmak için uçaktan indirmek istediği 4 yolcudan biri buna itiraz ederek uçağı terk etmeyi reddetmişti. Kabin ekibi polisten yardım isteyerek yaşlı adamı zorla sürükleyerek uçaktan çıkarmış, sosyal medyaya düşen görüntüler büyük tepki çekmişti.

Munoz, çalışanlarına “yaşananlardan ne kadar üzüntü duysam da arkanızdayım” yazdı. Bu mektubun basına yansımasıyla şirket içinden çıkılması zor biri duruma düştü.

United Airlines Ceo'sundan skandal mektup

Yorumlar Tüm Yorumlar (58)

onur ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çekik gözlü ~ 7 yıl önce
Valla aslında kızamadım, çekik gözlü ırk hayatta gördüğüm en gıcık ve kıl tipler, tüm sorunlu yolcular ve inatçılar hep çekik gözlülerdir.dersini vermiş polis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
diyelim ki ~ 7 yıl önce
o uçakta sen de vardın. Türk pasaportu, muhtemelen müslüman olduğun için ilk indirilecek yolcu sen olacaktın biliyorsun değil mi? ve başka bir sitede senin hakkında "barbar türkler, hem kokuyor hem ermeni kesiyor hem ampul, dersini vermiş polis" diyecek yorumlarda. na kadaar gusel de mi...
cekik beyinlisin ~ 7 yıl önce
sende benim gordugum en cirkin tipsin.
., ~ 7 yıl önce
İğrenç bir yaratıksın
Really? of course ~ 7 yıl önce
Sen kabin ekibi misin?
Sizin tür? ~ 7 yıl önce
Sizin türünüz de benim hayatımda gördüğüm en kıl ve gıcık tipler. Genellemeden nefret ederim. Ancak sizin türünüz sadece genellenebilir. Her millette vardır sizin türden. Hatta gözleri çekik olan ırklardan da, siyahlardan da, hristiyanlardan da, yahudilerden de, müslğmanlardan da çıkar. Sizin türünüze bu ırklardan birinde denk gelen insanlar da rahatlıkla o ırk ile ilgili ön yargı sahibi olurlar. Bu dünya hepimizin. Gruplaştıran, bölgeleştiren hepinizden iğreniyorum!
nazist ~ 7 yıl önce
al sana cahapa zihniyetli fasist ve nazist bir tip! atalarin haclilar gibi bir cukursun
Tug ~ 7 yıl önce
Irkçı, ne üdüğü beliriz yaratık!...
Yuh be! ~ 7 yıl önce
Sende insanmisin?
Bulurum ~ 7 yıl önce
Kimligini belirtseydin keşke. Seni ne süprizler bekliyor bi bilsen
Aldaado ~ 7 yıl önce
Dünyanın bir numaralı hava yolu şirketinde yaşananlara bakın. Bir de şirketin CEO sunun açıklamaları . Yolcunun yerinde olsam United Airlines'e yüklü bir tazminat davası açarım. AMERİKA sen önce kendi halkına medeniyeti öğret sonra başkalarına bok at.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yunus ~ 7 yıl önce
Arkalarındasın evet ama şirketin hisse fiyatlarını gördüğünde ve firmanın tüm dünyaya rezil olduğunu anladığında arkasında olacağın bir şey kalmayacak. Tabii bu bin bir kulis ve lobi ile rekabet edemediğin THY, Emirates, Qatar gibi firmaların önünü kesmek için laptop yasağı gibi ucube bir kararla da düzelecek değil. Bu gerçek rekabet, cehennemin dibine gidin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkatli ! ~ 7 yıl önce
bu abi 400 $ ı kabul etmedi biraz eskitildi ama ilk duruşmada uzlaşma talebinin ardından 4 milyon doları indirir , yahudi ve sarışın olsaydı alacağı para 8 milyon $ olurdu !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zz ~ 7 yıl önce
tartışılır da olsa çalışanının arkasında olan şirket . ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten.biz yer var mı diye bekliyoruz saatlerce

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçma ~ 7 yıl önce
Burada kriminal bir suç var. Adam darp ediliyor. Savunulacak bir tarafı yok.
Kevser ~ 7 yıl önce
Çok üzücü bir durum, şükür müslüman bir kardeşimiz değilmiş. Yine de o şahıs da bir yolcu. O da Allahın bir kuu sayılır, United'a asla binmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsan mısınız? ~ 7 yıl önce
Ya pardon da orada söz konusu bir insan. Dininin bir önemi var mıdır? Ne demek çok şükür müslüman değilmiş. O da kul sayılırmış. Size mi kaldı?
Yahu ~ 7 yıl önce
Musluman,hristiyan,yahudi....farkedermi? insan o be! Insanlari ayristiran zihniyetlerinizden ve sizin gibilerden nefret ediyorum.Dunyayi senin gibiler kirletiyor
rol yapmak ~ 7 yıl önce
Bir müslüman böyle bir yorum yapmaz. Olumsuz algı yapmaya çalışıyor. Verdim eksisini.
Ayiptir ~ 7 yıl önce
Yolcu ucaktan indirilecekse en gec gate de bildirilmeli ve bu gonulluluk esasli bir durumdur. Bu zorbalik!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğru söylemiş ~ 7 yıl önce
Kadir Mısıroğlu, batılıların hiç bir zaman medeni olmadıklarını iddia ediyor. Yolcuya yapılan barbarlık ve diğer yolcuların umursamazlığı bunu doğruluyor. Türkiyede böyle bir olay olsa en başta yolcular o güvenlik görevlilerini bir güzel haşlar, uçuşta iptal edilirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mısır? ~ 7 yıl önce
Sene olmuş 2017 hala maraş dondurmacısı kılıklı meczubun söylediklerini hafızasında tutan var...
Mısırzade ~ 7 yıl önce
Yıl olmuş 2017, hâlâ insanları fikirlerine göre değil, görünüşlerine göre yargılayan insanlar var. Kadir Mısıroğlu yaşayan bir tarih, ilim konusunda derya deniz. Kıymetini bilene..
Paganistlere ~ 7 yıl önce
Putlariniz devirdigi icin meczup oldu degil mi? Bekle daha devrilecek cok put var...
Millennium ~ 7 yıl önce
Sene 2017 olmuş hala insanları dış görünüşleriyle yargılayan, yaftalayanlar da maalesef var.. Düşünce tartışamayan zavallılar güruhuna hidayet nasip olur inşAllah..
Mısır?'a ~ 7 yıl önce
Doğruları duymak canını acıtmış belli.
Oflu ~ 7 yıl önce
Sene olmus 2017, hala kondom kullanmasi gerekirken iceri bosalanlar var...Senin dondurmaci dedigin adam, basindaki saclar kadar kitap yazmis biri, dön bi aynaya bak da sonra havlarsin
Kadri Mısır ~ 7 yıl önce
Bu adam dindarım Osmanlı torunuyum diye fes takıyor milletin de hoşuna gidiyor. Fesin Müslümanlıkla zerre ilgisi yok. 2nci Mahmut Fes giyilecek dediği zaman, zamanın Mısırlıoğlulari yine direnip "sariginizi çıkarmayın, fes günahtır" diye bağırınıp fes giymemek için elinden geleni yapmıştır. Kadir amca yobaz modasını geriden takip ediyor. Yaa o bu değil de millet bu boş konuşan maras dondurmacısı kılıklı (arkadaşın tespiti çok hoşuma gitti kullandim) adamı ilim irfan sahibi sanıyor ya onlara bu heriften daha çok kızıyorum.
medeniyet ~ 7 yıl önce
geç bu zırvaları. batı medeniyetinde trafiğe bir çık,yaya veya sürücü olarak bak bakalım medeniyet var mı yok mu? medeni olmadıkları için afganistanlısı,pakistanlısı,hintlisi batı ülkelerine kapağı atmak için uğraşıyorlar.
ayla ~ 7 yıl önce
Kimin söylediğine değil, ne söylediğine bak
Volvo ~ 7 yıl önce
Zoruna mı gitti Mısır?
Ha ~ 7 yıl önce
O oyle diyorsa dogrudur diyosun.Sizlerin bu iliskisi coban koyun iliskisi gibi; birileri kaval caliyor,digerleride otluyor.Koyun surusu!
Örnek ~ 7 yıl önce
Bizim işgüzarlara örnek teşkil etmesi bakımından da kötü bir haber. Şuan görür gibiyim "Bak patron, koltuk boş kalıyor bir bilet daha satalım" diyen yalakaları. Bizde böyle bir kural gelirse var ya, ekibe gerek yok, tüm yolcular birlik olup birini döve döve indirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000