12 Şubat 2009, Perşembe 12:45:10

"Türk turizmine THY'nin katkısı çok büyüktür"

13. Emitt Fuarı'nın açılışı Beylikdüzü TÜYAP'ta gerçekleştirildi.
  • ile mi bu işin onurunu kurtaracaksınız. dünyanın merkezi olduğunu iddia ediyorsunuz. ama suriyeden başka memleketin dilini öğrenemediniz. mangalda kül bırakmazsınız nitekim.

İlk kez konuuk bir ülke Bakanının katıldığı Emitt 2009 fuarı, Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın açılışı gerçekleştirmesiyle başladı.

THY Genel Müdürü Temel Kotil'in de katıldığı Uluslararası Doğu Akdeniz Fuarı'nı (EMITT) Bakan Ertuğrul Günay ve konuk Suriye Turizm Bakanı ilgiyle gezdi.

Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Ahmet Batur, Emitt CEO'su ve konuk Bakana plaket veren Günay şöyle konuştu; "Türk turizmi her ggçen gün ivme kazanıyor. Global krizi 2009'un son çeyreğinde hissetmeye başlayan Türkiye, buna rağmen 2008 turizm yılını son derece başarılı geçirmiştir. 2009 yılı için elbette olumlu düşüncelerimiz var. Bunların hayat geçmesi için elimizden geleni yapacağız. Sadece Türk Turizmi değil, dünya turizminin de gelişmesi ve ayakta kalabilmesi savaşsız bir ortama bağlıdır. Ben Bağdat'ı savaşsız gördüm, savaşsız gezdim onun tadını anlatamam. Fakat şimdiki durumu anlatamam. Savaş hiçbir zaman hiç kimseye fayda sağlamamıştır sağlamayacaktır. Emitt Fuarı, görüyorum ki bu yıl her zamankinden daha coşkulu kutlanıyor. Bunda katlımcıların yanı sıra, emeği geçen sektöre kendini veren arkadaşlarımızın payı büyüktür. Türk turizminin gelişmesinin en büyük etkenlerinden birisi de kuşkusuz ki Türk Hava Yolları'dır. Onlara herkesin huzurunda sonsuz teşekkür ediyorum. Sayın Suriye Turizm Bakanı'ma geldiği için teşekkür ediyor hepinizi saygıyla selamlıyorum" dedi.

Konuşmaların ardından açılışı gerçekleştiren Günay, Suriye Turizm Bakanı ve Temel Kotil, Emitt Fuarı'nı gezdi. Her standı beğeniyle takip eden Günay, standlar hakkında bilgi aldı.

Emitt 2009

Emitt 2009

Emitt 2009

Emitt 2009

Emitt 2009

"Türk turizmine THY'nin katkısı çok büyüktür"

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
ile mi bu işin onurunu kurtaracaksınız. dünyanın merkezi olduğunu iddia ediyorsunuz. ama suriyeden başka memleketin dilini öğrenemediniz. mangalda kül bırakmazsınız nitekim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000