30 Temmuz 2010, Cuma 22:35:31

TRABZON UÇAĞINA BOMBA İHBARI

THY uçağı kalkışından kısa bir süre sonra yapılan bomba ihbarı nedeniyle Atatürk Havalimanı’na geri döndü. İşte ayrıntılar...
  • güvenli alan dedikleri yer thy teknik eski ve yeni hangarları arası.gerçekten bomba olsa patlasa aprondaki uçaklara mı koşacaksın, hangardakileri dışarı çıkarmaya mı, yoksa thy teknikte çalışanları kurtarmaya mı?
  • yorum gönder kısmını BOŞ konuş olarak anlayan insanlar var.yazı yazmasından haberi yok 4 günde anlamış bütün karadenizi.28 günde şu 7 bölgeyi gezde bi anlat bakalım bu ülke nereye gider.dur bi de senin gibi sırıtayım.....;) !
  • ucak jmf. en belalı ucak zaten
  • ne kadar ayrımcı bi toplumuz senin ve senin kimliğin her neyse onlarda eminim bir başka şekilde farklı zihniyete sahiptirler aynen senin gibi burnu havada bir şekilde
  • neden Trabzon yolcusu arkadaşım olay çıkarsın öyle bir hatırasımı var sende
  • lazın teki bırıne kıl olmustur o yuzden yapmıstır ıhbarı.....lazlar hakknda söylelenlere ınanmazdım ama karadenızdekı 4 gunum de anladım nasıl bı zıhnıyete sahıp olduklarını....;)
  • Trabzon yolcusu uçak neden geri döndü, neden geciktik diye olay çıkarmamış mı ? hayret :))
Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Trabzon seferini gerçekleştiren "Bingöl" adlı Airbus 321 tipi yolcu uçağı kalkışından kısa bir süre sonra yapılan bomba ihbarı nedeniyle Atatürk Havalimanı’na geri döndü.

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan akşam saatlerinde Trabzon'a gitmek üzere 17.35'de havalanan THY uçağına bomba ihbarı yapıldı. "Bingöl" adlı uçak kalkışından 20 dakika sonra Atatürk Havalimanı'na geri döndü. İçinde 194 yolcusu bulunan THY uçağı arama-kontrol için güvenli bir alana çekilirken, yolcular terminale alındı. Güvenlik güçleri, bomba imha uzmanları ve bomba uzmanı köpeklerle uçakta arama yaparken, uçaktan indirilen yolcuların bagajları yeniden kontrolden geçirildi.

İHBAR ASILSIZ ÇIKTI

Yapılan arama sonucu ihbarın asılsız olduğu anlaşıldı. Havalimanı'nda bekleyen yolcular, tekrar aynı uçağa alınarak, yaklaşık 4.5 saat gecikmeli olarak Trabzon'a hareket edecek. Polis ekiplerinin, olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
TRABZON UÇAĞINA BOMBA İHBARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
güvenli alan dedikleri yer thy teknik eski ve yeni hangarları arası.gerçekten bomba olsa patlasa aprondaki uçaklara mı koşacaksın, hangardakileri dışarı çıkarmaya mı, yoksa thy teknikte çalışanları kurtarmaya mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yorum gönder kısmını BOŞ konuş olarak anlayan insanlar var.yazı yazmasından haberi yok 4 günde anlamış bütün karadenizi.28 günde şu 7 bölgeyi gezde bi anlat bakalım bu ülke nereye gider.dur bi de senin gibi sırıtayım.....;) !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ucak jmf. en belalı ucak zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne kadar ayrımcı bi toplumuz senin ve senin kimliğin her neyse onlarda eminim bir başka şekilde farklı zihniyete sahiptirler aynen senin gibi burnu havada bir şekilde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
neden Trabzon yolcusu arkadaşım olay çıkarsın öyle bir hatırasımı var sende

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
lazın teki bırıne kıl olmustur o yuzden yapmıstır ıhbarı.....lazlar hakknda söylelenlere ınanmazdım ama karadenızdekı 4 gunum de anladım nasıl bı zıhnıyete sahıp olduklarını....;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Trabzon yolcusu uçak neden geri döndü, neden geciktik diye olay çıkarmamış mı ? hayret :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000