23 Mayıs 2013, Perşembe 17:13:03

TOPÇU'DAN AYÇİN'E ÇOK SERT SÖZLER!

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, THY'nin boyunun ölçüsünü alacağını söyleyen Hava-İş Sendikası Genel Başkanı Atilay Ayçin için, "Boy ölçüsü alırken çukura düştü" ifadesini kullandı.
  • Rizeli olsun taştan olsun.Kim ne derse desin Sen olmasaydın THY de, havacılığımızda yok olmak üzereydi. İyilk yaramıyor azmışlara. Allah başımızdan eksik etmesin. Senin gibisini bir daha Türk havacılığı görmeyecek. Sendika büyümenin ve rekabet etmenin önündeki tek engel. Bitirirse bitirirse sen bitirirsin ancak.
  • Değerli Arkadaşlar: Hamdi Topçu'nun THY'de olma nedeni ''mali muşavir'' kimliği adı altında gelecekte ve şu anda AKP başta olduğu sürece yapılcak olan uçak ihalelerinden örtülü olarak haddi ve hesabı olmayan paraları cebine indirmek için THY Başkanlığı'na ''One Minute'' tarafından getirilmiştir. Yapmadıkları ve yapamayacakları hizmetleri kendileri yapmış gibi göstererek insanları aldatmaktadırlar. THY'nin başına bela iki konu vardır: Birincisi, tamamen özelleşmesi gerekir ve Takunyalı Führer' in THY'ye müdehale edip Topçu gibi şirkete yakışmayan insanları THY'getiremeyecektir. İkincisi; Fettullah cemaati THY'de çok fazladır. THY, tamamen özelleşse Hamdi Topçu THY'nin kapısından giremez!
  • Sanki adil şartlarda olmayan bir horoz dövüşü gibi. Bakalım ağzı dili bantlanmış Ayçin ne diyecek, hadi dese dediğini kim nereden nasıl duyacak. Ne ülke ama. Birinin her ne dese ağzından çıkan anında biliniyor, duyuluyor, diğeri -elbette bir şeyler söylüyordur ama kaç kişi ve kimler duyuyor. Sanki birinin elini kolunu tutmuşlar, diğeri sebest istediği gibi vuruyor. Hele bir de ağzından çıkanlar akla mantığa yatsa hadi neyse.
  • omuz omuza, el ele...
  • greve saygımız var tamam . ama sosyal paylaşımdaki havaiş sayfasında uçuşa giden arkadaşlarına,ekmek yediği yere,yönetime hakaret edene,dalga geçene saygı duymayan insana benimde saygım yok.komik komik danslar ederek,ona buna laf dalaşı yaparak grev yapılmaz.kendi içlerinde bir çember oluşturmuşlar hayal kurup duruyolar.hak böyle aranmaz arkadaş.her şeyin bir yolu,yordamı var.balondan emekçilere,balondan sosyalistlere ihtiyacımız yok.gerçek emekçilik,sosyalistlik bu değil,böyle yapılmaz,gangam style oynayarak.komik duruma düşüyosunuz .insan sizi görünce haktan da ,emekten de soğur şüpheye düşer yahuu. kazansanda,kaybetsende; mücadeleni sağlam,asil duruşunla kaybet yada kazan oraya buraya sataşarak değil.he birde deniz gezmişler gerçek direnişçilerdi onların adını ağzınıza alıp kirletmeyin.düşüncenle ,asil duruşunla,tavrınla ,bilginle,aklınla kaybeder yada kazanırsın,zıp zıp dansla,küfürle değil.
  • Beşiktaş Çarşı gurubu 1 Mayıs günü kendilerine biber gazı ve su sıkıp joplarla saldıran polislere şu şekilde bir slogan geliştirmişlerdi " SIK BAKALIM, SIK BAKALIM BİBER GAZI SIK BAKALIM, KASKINI ÇIKART, JOPLARI BIRAK DELİKANLI KİM BAKALIM" diye, Bak büyük topçu senin içinde diyorum ki " SALLA BAKALIM, SALLA BAKALIM, HÜKÜMET DESTEĞİNİ ÇEKSİN DE, ÇUKURA KİM DÜŞECEK GÖR BAKALIM" bu günler gelip geçici, bu dünya sultan Süleyman'a kalmamış sana da kalmaz merak etme,
  • GENEL MÜDÜRLÜK ÖNÜNE ÇADIR KURMAYANLARA- KURDURMAYANLARA MİNNETTARIZ. HAVA İŞ ZIP ZIP GRUBUNUN MÜZİK EŞLİĞİNDE ZIPLAMALARINI, ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA GAZ ÇIKARTMA SORUNU VAR GİBİ KIVRANMALARINI KEYİFLE İZLİYORUZ. ETKİNLİĞİ DESTEKLİYOR DEVAMINI BEKLİYORUZ. ÇADIR KURARSANIZ PARASI NEYSE VERİR ETKİNLİĞİ İZLERİZ. TEY TEY TEY TEEEYY.
  • BÜYÜKSÜN HAMDİ BAŞKAN...
  • :)
  • grevden umudunu kesen, tatilleri bitenler airporthaberden yüklenmeye başlamışlar :)) Malum şahsa 5 soru; 1-Boy ölçüsü nasıl alınır? Boy ölçüsü alınırken metre mi kullanılır yoksa cetvel mi? 2-İptal sefer sayıları nasıl hesaplanır? Bunun için abaküs mü kullanıyorsun? 3-Grev kaç saat sonra etki göstermeye başlar? gece 3 mü sabah 7 mi akşam 8 mi 2 gün sonra mı yoksa çıkmaz ayın son çarşambası mı? :) 4- "demokratik" sendikan greve katılmayan personelinin greve katılımını sağlamak için kullanılan tehdit yöntemleri nelerdir? bunun için hangi "kuklalar" kullanılır? 5-Çadır nasıl kurulur? :)))))

Hava-İş'in grev kararıyla ilgili olarak artık polemiğe girmeyeceklerini söyleyen Topçu, "Süreç ile ilgili mahkemeye gidiyoruz" dedi.

"Fiili bir grev olmasa da sendika kağıt üzerinde greve devam ediyor" diyen Topçu, sendikanın söylemlerinin tamamen tutarsız olduğunu kaydetti.

Topçu, THY'nin boyunun ölçüsünü alacağını söyleyen Hava-İş Sendikası Başkanı için ise, "Boy ölçüsü alırken çukura düştü" ifadesini kullandı.

İşte THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'nun o açıklamaları:

TOPÇU'DAN AYÇİN'E ÇOK SERT SÖZLER!

Yorumlar Tüm Yorumlar (73)

Bravo başkanım. ~ 11 yıl önce
Rizeli olsun taştan olsun.Kim ne derse desin Sen olmasaydın THY de, havacılığımızda yok olmak üzereydi. İyilk yaramıyor azmışlara. Allah başımızdan eksik etmesin. Senin gibisini bir daha Türk havacılığı görmeyecek. Sendika büyümenin ve rekabet etmenin önündeki tek engel. Bitirirse bitirirse sen bitirirsin ancak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşin gerçeği ~ 11 yıl önce
Geleceğin Ulaştırma Bakanı olacak adam yaa.. Gelecek seçimde aday olacak ve şimdiden Başbakandan onay almış olduğunu dahi söylemiş.. Yüürrrrrüüüü brreehh kim tutar seni Hamdi.. adam 20 den fazla kamu kuruluşu ve şirketinde; ya Yönetim Kurulu Başkanı, ya Yönetim Kurulu Üyesi ya da Denetim Kurulu Başkanı dalan.. Aylık kazanç haliyle 250.000 TL falan... Komisyon ve primler hariç... Dünyalık tamam be Hamdii...
THY Uzman ~ 11 yıl önce
Değerli Arkadaşlar: Hamdi Topçu'nun THY'de olma nedeni ''mali muşavir'' kimliği adı altında gelecekte ve şu anda AKP başta olduğu sürece yapılcak olan uçak ihalelerinden örtülü olarak haddi ve hesabı olmayan paraları cebine indirmek için THY Başkanlığı'na ''One Minute'' tarafından getirilmiştir. Yapmadıkları ve yapamayacakları hizmetleri kendileri yapmış gibi göstererek insanları aldatmaktadırlar. THY'nin başına bela iki konu vardır: Birincisi, tamamen özelleşmesi gerekir ve Takunyalı Führer' in THY'ye müdehale edip Topçu gibi şirkete yakışmayan insanları THY'getiremeyecektir. İkincisi; Fettullah cemaati THY'de çok fazladır. THY, tamamen özelleşse Hamdi Topçu THY'nin kapısından giremez!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dövüş ~ 11 yıl önce
Sanki adil şartlarda olmayan bir horoz dövüşü gibi. Bakalım ağzı dili bantlanmış Ayçin ne diyecek, hadi dese dediğini kim nereden nasıl duyacak. Ne ülke ama. Birinin her ne dese ağzından çıkan anında biliniyor, duyuluyor, diğeri -elbette bir şeyler söylüyordur ama kaç kişi ve kimler duyuyor. Sanki birinin elini kolunu tutmuşlar, diğeri sebest istediği gibi vuruyor. Hele bir de ağzından çıkanlar akla mantığa yatsa hadi neyse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Topçu-Ayçin ~ 11 yıl önce
omuz omuza, el ele...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
deniz ~ 11 yıl önce
greve saygımız var tamam . ama sosyal paylaşımdaki havaiş sayfasında uçuşa giden arkadaşlarına,ekmek yediği yere,yönetime hakaret edene,dalga geçene saygı duymayan insana benimde saygım yok.komik komik danslar ederek,ona buna laf dalaşı yaparak grev yapılmaz.kendi içlerinde bir çember oluşturmuşlar hayal kurup duruyolar.hak böyle aranmaz arkadaş.her şeyin bir yolu,yordamı var.balondan emekçilere,balondan sosyalistlere ihtiyacımız yok.gerçek emekçilik,sosyalistlik bu değil,böyle yapılmaz,gangam style oynayarak.komik duruma düşüyosunuz .insan sizi görünce haktan da ,emekten de soğur şüpheye düşer yahuu. kazansanda,kaybetsende; mücadeleni sağlam,asil duruşunla kaybet yada kazan oraya buraya sataşarak değil.he birde deniz gezmişler gerçek direnişçilerdi onların adını ağzınıza alıp kirletmeyin.düşüncenle ,asil duruşunla,tavrınla ,bilginle,aklınla kaybeder yada kazanırsın,zıp zıp dansla,küfürle değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çarşı Gurubundan ~ 11 yıl önce
Beşiktaş Çarşı gurubu 1 Mayıs günü kendilerine biber gazı ve su sıkıp joplarla saldıran polislere şu şekilde bir slogan geliştirmişlerdi " SIK BAKALIM, SIK BAKALIM BİBER GAZI SIK BAKALIM, KASKINI ÇIKART, JOPLARI BIRAK DELİKANLI KİM BAKALIM" diye, Bak büyük topçu senin içinde diyorum ki " SALLA BAKALIM, SALLA BAKALIM, HÜKÜMET DESTEĞİNİ ÇEKSİN DE, ÇUKURA KİM DÜŞECEK GÖR BAKALIM" bu günler gelip geçici, bu dünya sultan Süleyman'a kalmamış sana da kalmaz merak etme,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AÇIK TEŞEKKÜR ~ 11 yıl önce
GENEL MÜDÜRLÜK ÖNÜNE ÇADIR KURMAYANLARA- KURDURMAYANLARA MİNNETTARIZ. HAVA İŞ ZIP ZIP GRUBUNUN MÜZİK EŞLİĞİNDE ZIPLAMALARINI, ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA GAZ ÇIKARTMA SORUNU VAR GİBİ KIVRANMALARINI KEYİFLE İZLİYORUZ. ETKİNLİĞİ DESTEKLİYOR DEVAMINI BEKLİYORUZ. ÇADIR KURARSANIZ PARASI NEYSE VERİR ETKİNLİĞİ İZLERİZ. TEY TEY TEY TEEEYY.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HELAL OLSUN ~ 11 yıl önce
BÜYÜKSÜN HAMDİ BAŞKAN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anadolu KARTALI ~ 11 yıl önce
:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÖSYS ~ 11 yıl önce
grevden umudunu kesen, tatilleri bitenler airporthaberden yüklenmeye başlamışlar :)) Malum şahsa 5 soru; 1-Boy ölçüsü nasıl alınır? Boy ölçüsü alınırken metre mi kullanılır yoksa cetvel mi? 2-İptal sefer sayıları nasıl hesaplanır? Bunun için abaküs mü kullanıyorsun? 3-Grev kaç saat sonra etki göstermeye başlar? gece 3 mü sabah 7 mi akşam 8 mi 2 gün sonra mı yoksa çıkmaz ayın son çarşambası mı? :) 4- "demokratik" sendikan greve katılmayan personelinin greve katılımını sağlamak için kullanılan tehdit yöntemleri nelerdir? bunun için hangi "kuklalar" kullanılır? 5-Çadır nasıl kurulur? :)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anadolu KARTALI ~ 11 yıl önce
ÖSYS'yi kazanıp okulu bitirenler sonrasında KPSS'ye girmek durumundadırlar. İşte 2013 A Kadro Soruları 1) 29 mayıs 2012'den bugüne kadar bütün gerçekler nasıl saklanır? 2) Bu gerçekler ortada dolanırken canlı yayınlarda, basın açıklamalarında insanların gözünün içine baka baka gerçekler nasıl geçiştirilir ve nasıl doğru olduğu onaylanmaz ? 3) Verilen mahkeme kararlarına rağmen hukuk nasıl sayılmaz? 4) İnsanlar nasıl baskı alınır? 5) Tehdit olayını sadece sendikamı yapmıştır yoksa işverende çalışanlarını tehdit etmişmidir? 6) İnkar nedir? nasıl yapılır? 7) İşveren, grev yoksa yada etkisizse grevi durdurmak için neden hukuki işlem başlatıp bakanlığı görev çağırmıştır.
Pembe Pantere ~ 11 yıl önce
Sen anadolu kartalı diye yazmışsın ama sen THY'ye KPSS ile mi girdim? bu sorunun cevabı şu olabilir; üniversite okumadığın için üniversite mezunlarının KPSS^ye girmek zorunda olduğunu düşünüyosun. yazıkkkk ahngi yüzyıldan geliyorsun?
Anadolu SERÇE'si ~ 11 yıl önce
noldu cevap gelmedi? KPSS mi çalışıyosun yoksa? :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000