09 Ocak 2015, Cuma 10:57:23

THY'YE EN İYİ KURUMSAL YÖNETİM ÖDÜLÜ

Türk Hava Yolları, Ethical Boardroom tarafından Avrupalı Havayolları kategorisinde 2015 yılının “En İyi Kurumsal Yönetim” ödülüne lâyık görüldü.
  • Bu kurumsal yönetim e UÇUŞ İŞLETMEDEN SORUMLU GENEL MÜDÜR YARDIMCILIĞI VE ALT BİRİMLERİ de dahil mi acaba? Muhtemelen değildir. Dahil olsaydı alamazdık diyorum. Katılan var mı?
  • Tabiki en iyisi olucak bütün istatistik kurumlarına yedirdiği paraların neticesi, haricinde kapasitesinin 50 katı üstünde çalışıp kuş uçmaz kervan geçmez şehirlere uçupta saçma sapan gecikmeler yaşatacağına kurumun kaşesine zarar vermemeye baksınlar dünyaya rezil oluyorlar
  • güvenlil sıralamasında nerelerdesin globally fossss?? uçan aşçıyla,deve kesmekle güvenlik olmuyor...
  • kiskanc yorumcular cevap vermeye bile degmezsiniz; siz kiskandikca THY nin basarisi artiyor siz laf uretmeye evam edin bakalim
  • en güvenilir hava yolu firmaları sıralamasında 56. sırada bence güveninirlik konusunda daha fazla gayret sarfedilmeli bu ödülün alınmış olması bir yolcuyu ne kadar ilgilendirirki yolcu güvenlige hizmete bakar thy nin daha katetmesi gereken çok yolu var
  • 15 inde temettüler yatacakmış ne diyosunuz arkadaşlar ?
  • Avrupayı çoktan aştık sıra dünyada Allah'ın izniyle.. Bütün yöneticilerimizden Allah razı olsun emeği geçen herkesin ellerine sağlık.. Kıskananlar çatlasın..
  • en iyi kurumsal yönetim ödülü haaa...gülmekten yerlere yattım...komik ötesisiniz yaaa
  • Bu haber şaka değil mi ? Ciddi olması mümkün değil.
  • Turkiyenin en cok torpil geçen havayolu ödülünü de aliriz ah bi verseler ;)

Türk Hava Yolları, Ethical Boardroom tarafından Avrupalı Havayolları kategorisinde 2015 yılının  “En İyi Kurumsal Yönetim”  ödülüne lâyık görüldü.

Üyelik bazlı aylık dergi ve web sitesi olarak hizmet veren; liderlik, etik ve uyum, hissedar ilişkileri, aktivizm ve risk yönetimi stratejileri gibi  kurumsal yönetim uygulamalarının global ölçekte takibi ve analizi konusundaki üstün performansıyla tanınan Birleşik Krallık menşeli Ethical Boardroom, Avrupa ve Afrika’da 2015 yılının sektörel bazda en iyi kurumsal yönetime sahip şirketlerini açıkladı.

Havacılık sektörünün ilk defa bu yıl dâhil edildiği ödülde, Türk Hava Yolları, Avrupa’da havacılık sektöründe faaliyet gösteren 11 büyük havayolu şirketi arasından öne çıkarak “En İyi Kurumsal Yönetim” ödülünün sahibi oldu.

Aday şirketler, Yönetim Kurulu Yapısı, Yönetim Kurulu Komiteleri, Hissedar Hakları ve Şeffaflık başlıkları altında kategorize edilmiş 120 kurumsal yönetim kriterine ek olarak gösterdikleri finansal ve operasyonel performanslarına göre de değerlendirildi. 
 

THY'YE EN İYİ KURUMSAL YÖNETİM ÖDÜLÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu kurumsal yönetim e UÇUŞ İŞLETMEDEN SORUMLU GENEL MÜDÜR YARDIMCILIĞI VE ALT BİRİMLERİ de dahil mi acaba? Muhtemelen değildir. Dahil olsaydı alamazdık diyorum. Katılan var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tabiki en iyisi olucak bütün istatistik kurumlarına yedirdiği paraların neticesi, haricinde kapasitesinin 50 katı üstünde çalışıp kuş uçmaz kervan geçmez şehirlere uçupta saçma sapan gecikmeler yaşatacağına kurumun kaşesine zarar vermemeye baksınlar dünyaya rezil oluyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ceko ~ 9 yıl önce
güvenlil sıralamasında nerelerdesin globally fossss?? uçan aşçıyla,deve kesmekle güvenlik olmuyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kiskanclar ~ 9 yıl önce
kiskanc yorumcular cevap vermeye bile degmezsiniz; siz kiskandikca THY nin basarisi artiyor siz laf uretmeye evam edin bakalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobi ~ 9 yıl önce
en güvenilir hava yolu firmaları sıralamasında 56. sırada bence güveninirlik konusunda daha fazla gayret sarfedilmeli bu ödülün alınmış olması bir yolcuyu ne kadar ilgilendirirki yolcu güvenlige hizmete bakar thy nin daha katetmesi gereken çok yolu var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
15 inde temettüler yatacakmış ne diyosunuz arkadaşlar ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Avrupayı çoktan aştık sıra dünyada Allah'ın izniyle.. Bütün yöneticilerimizden Allah razı olsun emeği geçen herkesin ellerine sağlık.. Kıskananlar çatlasın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dc-3 ~ 9 yıl önce
en iyi kurumsal yönetim ödülü haaa...gülmekten yerlere yattım...komik ötesisiniz yaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaka ~ 9 yıl önce
Bu haber şaka değil mi ? Ciddi olması mümkün değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Turkiyenin en cok torpil geçen havayolu ödülünü de aliriz ah bi verseler ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000