14 Şubat 2013, Perşembe 13:38:04

THY'NİN YÜKSELİŞİ DEVAM EDİYOR

Türk Hava Yolları (THY), 2013 yılının ilk ayına ilişkin trafik sonuçlarını açıkladı. Rakamlara göre, THY'deki yükseliş hızla devam ediyor...
  • :)) :)) :)) anladınızzz
  • kimsenin thy yi çekemediği yok bende bu büyümeyle gurur duyuyorum.dileğim devamınında gelmesidir.Ama ortada yapılan yanlışlarda vardır ;haklı olduğunu ispat eden emekçilere verilen sözlerin tutulması,özel şirket statüsünde olduğunu söylemesine karşın akp modelini thy ye benimsetilmeye çalışılması gibi....yani işine geldiği zaman milli hava yolu işine geldiği zaman özel şirket bunlar olmamalı diye düşünüyorum.sapla samanı ayırt etmemiz gerek
  • Yakindir vallahi bu Irlandalilarin hasetten patlamasi THY buyuyor ve sizde hasetinizden ne yapacaginizi sasirmissiniz!
  • Bazı kendini bilmezler başarıyı kıskansa da THY ülkemizin gururu ve yüz akıdır. Onunla gurur duyuyoruz. Türkiye'nin dünya çapında tek şirketi olan THY'yi tebrik ederim
  • TOPLAM GELİR_GİDER NE OLMUŞ? İÇKİ İKRAM EDİLMEDİĞİ İÇİN TOPLAM TASARUFTA AÇIKLANABLİR Mİ? YÖNETİCİLERE ÖDENMESİNE KARAR VERİLEN İKRAMİYELER BU PARALARDAN MI KARŞILANACAK?
  • Bu laf kime? Kim neyi aciklayacak anlamadim ben???
  • Yolcunun yüzde kaçına islami kurallar göre hizmet sunulmuş, yüzde kaçına havacılık standartlarına göre hizmet verilmiş bundan sonra bunun da açıklanması gerekir. THY sayesinde Dünya havacılık literatürüne yeni bir kavram girmiş olacak "İslami Kurallara gör Uçuş" uluslar arası kuruluşlar çok yakında bunun da standartını belirleyen bir doküman yayınlayacakmış. Hatta bizim SHGM'nin de bu konuda bir çalıştay düzenlemesi ve bir de çalışma grubu kurması bekleniyormuş. Sempozyumda ingilizce konuşması için ICAO veya EASA'dan uzman bulunamadığı için İslam Konferansı Genel Sekreterlğine baş vurularak Arapça konuşacak konuşmacı arayışına girilmiş. THY Yöneticelerinin buna karşı çıkarak bu konuda bizim uzmanlığımıza güvenmiyomusunuz? Bu işin hem fikir babası hem de uygulayıcısı biziz demiş.
  • Sen nebe suresi 33.ayeti acikla bende bunu aciklayayim
  • yeni hatlar açılmasına rağmen doluluk oranı çok iyi....
  • ne yükseliş ne yükselişşşş...güvenlikte son sıralara gerilemiş bir şirket kar da bilmem nede yükselişe geçse ne olur geçmese ne???

İşte Türk Hava Yolları tarafından konuya ilişkin yapılan o açıklama...

Ortaklığımızın Ocak 2013 dönemine ilişkin trafik sonuçları aşağıdaki şekilde gerçekleşmiştir.

* Ocak 2012 döneminde 2.6 milyon olan toplam yolcu sayısı, 2013 yılının aynı döneminde  %23 artışla 3.2 milyon'a ulaşmıştır. Yolcu sayısındaki artış iç hatlarda %9, dış hatlarda %34 oranında gerçekleşmiştir.
* Dış Hatlarda Business/Comfort  Class ve Dıştan Dışa  Transfer Yolcu sayılarında da Ocak 2012 dönemine kıyasla sırasıyla %22 ve %42 artış sağlanmıştır.
* Yolcu Doluluk oranı 3,3 puan artışla %75,9 olarak gerçekleşmiştir.
* Toplam Arz edilen Koltuk Km (AKK), Ocak 2012 döneminde 6.8 milyar iken, 2013 yılının aynı döneminde %24 artarak 8.4 milyar'a ulaşmıştır. AKK artışı iç hat uçuşlarda %10, dış hat uçuşlarda %26 oranında gerçekleşmiştir.
* Ücretli Yolcu Km (ÜYK), Ocak 2012 döneminde 4.9 milyar iken, 2013 yılının aynı döneminde %30 artarak 6.4 milyar'a ulaşmıştır. ÜYK artışı iç hat uçuşlarda %10, dış hat uçuşlarda %33 oranında gerçekleşmiştir.
* Konma Sayısı, Ocak 2012 döneminde 21.303 iken, 2013 yılının aynı döneminde %22 artışla 25.967'ye,
* Uçulan nokta sayısı, Ocak 2012 döneminde 189 iken, 2013 yılının aynı döneminde %15 artışla 218'e,
* Kargo-Posta, Ocak 2012 döneminde 29.210 ton iken, 2013 yılının aynı döneminde %21,8 artışla 35.568 ton'a,
yükselmiştir.

THY'NİN YÜKSELİŞİ DEVAM EDİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

dc3 ~ 11 yıl önce
:)) :)) :)) anladınızzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabin ~ 11 yıl önce
kimsenin thy yi çekemediği yok bende bu büyümeyle gurur duyuyorum.dileğim devamınında gelmesidir.Ama ortada yapılan yanlışlarda vardır ;haklı olduğunu ispat eden emekçilere verilen sözlerin tutulması,özel şirket statüsünde olduğunu söylemesine karşın akp modelini thy ye benimsetilmeye çalışılması gibi....yani işine geldiği zaman milli hava yolu işine geldiği zaman özel şirket bunlar olmamalı diye düşünüyorum.sapla samanı ayırt etmemiz gerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xx ~ 11 yıl önce
Yakindir vallahi bu Irlandalilarin hasetten patlamasi THY buyuyor ve sizde hasetinizden ne yapacaginizi sasirmissiniz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal olsun ~ 11 yıl önce
san Başkanım.. THY de çalışan Rizeli akraba ve yeğenler nasıl da atağa geçmiş de bütün olumsuzluklara rağmen sanki tarafsız kişilermiş gibi olumlu yazılar yazıyorlar.. Adam boşuna akraba ve hemşehrilerini doldurmuyor THY ye...
Gururumuz THY ~ 11 yıl önce
Bazı kendini bilmezler başarıyı kıskansa da THY ülkemizin gururu ve yüz akıdır. Onunla gurur duyuyoruz. Türkiye'nin dünya çapında tek şirketi olan THY'yi tebrik ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DÜNYA ~ 11 yıl önce
DÜNYA ÇAPINDA EVET AMA NEYDE? GÜVENLİK SIRALAMASINDA SON SIRALARDA OLMAKLA!!!
sorular, sorular ~ 11 yıl önce
TOPLAM GELİR_GİDER NE OLMUŞ? İÇKİ İKRAM EDİLMEDİĞİ İÇİN TOPLAM TASARUFTA AÇIKLANABLİR Mİ? YÖNETİCİLERE ÖDENMESİNE KARAR VERİLEN İKRAMİYELER BU PARALARDAN MI KARŞILANACAK?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amma taktiniz ickiye ~ 11 yıl önce
ne kadar cok ayas insanimiz varmis yahu? baska isimiz kalmadida ickiye takildi kaldilar. verin sunlarin ickilerini yoksa ölecek bunlar :)
ateist mi??? ~ 11 yıl önce
Bu laf kime? Kim neyi aciklayacak anlamadim ben???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
islami uçuşlar ~ 11 yıl önce
Yolcunun yüzde kaçına islami kurallar göre hizmet sunulmuş, yüzde kaçına havacılık standartlarına göre hizmet verilmiş bundan sonra bunun da açıklanması gerekir. THY sayesinde Dünya havacılık literatürüne yeni bir kavram girmiş olacak "İslami Kurallara gör Uçuş" uluslar arası kuruluşlar çok yakında bunun da standartını belirleyen bir doküman yayınlayacakmış. Hatta bizim SHGM'nin de bu konuda bir çalıştay düzenlemesi ve bir de çalışma grubu kurması bekleniyormuş. Sempozyumda ingilizce konuşması için ICAO veya EASA'dan uzman bulunamadığı için İslam Konferansı Genel Sekreterlğine baş vurularak Arapça konuşacak konuşmacı arayışına girilmiş. THY Yöneticelerinin buna karşı çıkarak bu konuda bizim uzmanlığımıza güvenmiyomusunuz? Bu işin hem fikir babası hem de uygulayıcısı biziz demiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ateist ~ 11 yıl önce
Sen nebe suresi 33.ayeti acikla bende bunu aciklayayim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
shyo ~ 11 yıl önce
yeni hatlar açılmasına rağmen doluluk oranı çok iyi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amannnn ~ 11 yıl önce
ne yükseliş ne yükselişşşş...güvenlikte son sıralara gerilemiş bir şirket kar da bilmem nede yükselişe geçse ne olur geçmese ne???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000