25 Aralık 2008, Perşembe 14:56:12

THY'NİN YENİ B777'SİNİ MERAK EDİYOR MUSUNUZ?

Türk Hava Yolları'nın Jet Airways'ten kiraladığı Boeing 777-300 ER tipi uçağa ilk kez Airport TV ve AirportHaber girmeyi başardı.
  • Cok sagol Berk. Herhalde herzaman livestream yok. Suanda bir sey gösterilmiyor. Belirli zamanlarda mi stream yayinlaniyor?
  • Airport TV'yi internetten de izleyebilirsin. www.airporttv.tv adresinden
  • Merhaba, ben almanya'da yasiyorum ve cank sistemim olmadigindan Türksat'i da cekemiyorum. Acaba Airport TV Livestream olarak interneten bakma imkani varmi?
  • YENİ GELEN UÇAKLARIN İÇİNE İLK ÇIKIŞ MERKEZİNDEN BOŞ İNTİKAL UÇUŞUDA KABİNE HEDİYE KOYARLAR HER NE HAL İSE BU HEDİYELER UÇAK İNMEDEN KAYBOLUR VE BELLİ BİR SÜRE SONRA BU HEDİYELERİ BEYAZIT MEYDANINDA BAZI KİŞİLERİN ELLERİNDE SATILIRKEN GÖRÜRSÜNÜZ BUNLAR İLK BİNEN YOLCULARA İKRAMDIR BAZI ŞEYLERE DİKKAT ETMEK GEREĞİNİ ANIMSATMAK İÇİN ŞAHİT OLDUĞUM BİR OLAYI ANI OLARAK AKTARDIM. """NİCE MUTLU YILLARA""" SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT

Atatürk Havalimanı apronunda meraklılarının yoğun ilgisiyle karşılanan Türk Hava Yolları'nın Boeing 777-300 ER tipi uçağının içini sizler için gezdik. 27 Aralık Cumartesi günü basına tanıtımı yapılacak olan uçağın içine, herkesten önce AirportHaber ve Airport TV girdi. 

Uçağın ekonomi, business ve first class bölümlerini detaylıca görüntülemeyi başaran ekibimiz, hiç bir yerde olmayan görüntüler elde etti.

Uçağın çok özel görüntüleri bu akşam saat 20:00'de Airport TV Ana Haber'de olacak.

THY'NİN YENİ B777'SİNİ MERAK EDİYOR MUSUNUZ?

Yorumlar

Early09 ~ 15 yıl önce
Cok sagol Berk. Herhalde herzaman livestream yok. Suanda bir sey gösterilmiyor. Belirli zamanlarda mi stream yayinlaniyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Berk ~ 15 yıl önce
Airport TV'yi internetten de izleyebilirsin. www.airporttv.tv adresinden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Early09 ~ 15 yıl önce
Merhaba, ben almanya'da yasiyorum ve cank sistemim olmadigindan Türksat'i da cekemiyorum. Acaba Airport TV Livestream olarak interneten bakma imkani varmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SARHOŞAHTAPOT ~ 15 yıl önce
YENİ GELEN UÇAKLARIN İÇİNE İLK ÇIKIŞ MERKEZİNDEN BOŞ İNTİKAL UÇUŞUDA KABİNE HEDİYE KOYARLAR HER NE HAL İSE BU HEDİYELER UÇAK İNMEDEN KAYBOLUR VE BELLİ BİR SÜRE SONRA BU HEDİYELERİ BEYAZIT MEYDANINDA BAZI KİŞİLERİN ELLERİNDE SATILIRKEN GÖRÜRSÜNÜZ BUNLAR İLK BİNEN YOLCULARA İKRAMDIR BAZI ŞEYLERE DİKKAT ETMEK GEREĞİNİ ANIMSATMAK İÇİN ŞAHİT OLDUĞUM BİR OLAYI ANI OLARAK AKTARDIM. """NİCE MUTLU YILLARA""" SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000