18 Mayıs 2016, Çarşamba 17:27:01

THY'nin sponsorluğu bitti Eurowing kaptı

Türk Hava Yolları'nın sponsorluğunun bitmesi ile birlikte Eurowings, Borussia Dortmund’un yeni sponsoru oldu.
  • En cok üzülen Alman Acenteleri olacakti, her yerde ikinci sinif vatandas muamelesi gördügümüz icin. Önemli maclarda Alman acenteleri davet edilirdi, sayet onlar ilgi göstermezse, bize lütufta bulunurdu. :-)
  • Kurban olduğum Allahım neler yaratıyor
  • Lufthansa farkini ortaya koymus. Yakinda o A 321'de THY'nin elinden alirlarsa sasirmam.
  • Umarım THY'de Bayern'e sponsor olup şu takımın yarasını deşmez
  • Bugune aksam ayarli bir iddia maci var.Beni bilenler bilir(ascoli 3,5 ust macindan). Isvec 1.liginde 3,5 ust bitecek gefle-orebro maci var. Tum yazismalar,yedek defans oyuncusu ile gorusmeler konusmalar yapildi. SAYGILAR
  • FENERBAHÇE ! GALATASARAY !BEŞIKTAŞ !TRABZON Vs. LOGO süper olur
  • Bunu ellerinden kaçırmasalardı iyi olurdu. Ama bvb de zaten çok iyi değil
  • Barcelona, Dortmund böyle önemli sponsorlukları nasıl kaybeder THY anlamış değilim. Admin THYnin Futbolda yeni sponsorlukları var mı? UEFA şampiyonlar ligi?
  • Yabancı sevdası bitsin artık. Birazda Türk takım ve gençlerine yatırım yapsınlar.
  • Bvb batti. Eurowings de battsin

Lufthansa Group iştiraki olan şirket, Borussia Dortmund’un resmi havayolu olarak takım ile yakın işbirliği içinde çalışacak ve takımı deplasman maçlarına taşıyacak. Sekiz kez Alman ligi şampiyonu ve 1997 yılında Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olan Borussia Dortmund ile yapılan bu anlaşma, geleneksel bir işbirliğinin çok ötesinde bileşenleri içeriyor.

Reklam panoları, büyük ekranlar, oyuncu kulübesi gibi geleneksel stadyum reklam çalışmalarına ek olarak  Borussia Dortmund’un sosyal medya kanalları da dahil olmak üzere dijital alanda da kapsamlı bir işbirliğini içeriyor. Borussia Dortmund’un yalnızca Facebook’ta bile 14 milyonun üzerinde takipçisi bulunuyor.

YENİ EUROWINGS İÇİN DÖNÜM NOKTASI
Lufthansa Grubu'nun ikinci pan Avrupa markası yeni Eurowings’i geliştirmekten sorumlu Lufthansa Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Karl Ulrich Garnadt, “Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Borussia Dortmund takımı ile olan işbirliğimiz sayesinde sempatik ve yenilikçi bir yolla Eurowings markasının Avrupa çapında bilinirliğini artıracağımıza inanıyoruz. Eurowings, Kuzey Ren Vestfalya’nın en büyük havayolu, Stuttgart Havalimanı'nda pazar lideri ve Berlin, Hamburg ve Hanover gibi diğer Alman havaalanlarında güçlü bir pozisyona sahip. Önümüzdeki yıllarda Eurowings, ulusal sınırların ötesinde genişlemeyi ve hızla büyüyen, düşük maliyetli taşımacılık sektöründe Avrupa'nın önde gelen tedarikçisi haline gelmeyi amaçlıyor" dedi.

Eurowings Ceo’su Oliver Wagner, “Borussia Dortmund dünya çapında kabul görmüş başarıları, tutkusu ve Avrupa genelinde milyonlarca taraftara ilham veren bir kulüp olması nedeniyle Eurowings ile mükemmel bir uyuma sahip. Borussia Dortmund da aynı Eurowings gibi hayatın her kesiminden insanları cezbediyor ve bir araya getiriyor. Günde  500’ün üzerinde gerçekleşen uçuşla iş seyahati yapanlardan tatilci ve öğrencilere kadar çok geniş bir müşteri kitlesinin ihtiyaçlarına cevap veriyoruz" dedi.

Avrupa’nın en önemli futbol kulübü ile gerçekleştirilen bu sponsorluk, havayolunun düşük maliyetli havayolu müşterileri için de koşulsuz kalite iddasını vurguluyor. Eurowings, düşük maliyetli ulaştırma sektöründe Avrupa'nın en kaliteli havayolu hizmetini sunuyor.

Bu da yolcular için, kendi münferit paketlerini seçerek düşük maliyetli yolculuk deneyimi sunan Basic sınıfından, konforlu ve ekstra hizmetler sunan Best sınıfına kadar tüm seçeneklerden yararlanabilmek anlamına geliyor.

Borussia Dortmund’un CEO’su Hans-Joachim Watzke “Eurowings ile yaptığımız bu işbirliği ile iki dinamik ve hırslı girişimin birleşiminden doğacak muazzam bir güç ortaya çıkacak ve hem ulusal hem de uluslararası arenada etkili bir rol oynayacağız. Yolcularımızın yüksek hızdaki futbol ve seyahat deneyimini yaşamasını dört gözle bekliyoruz” dedi.

"TEAM AIRBUS" FOR BVB

BVB ile yapılan yeni işbirliğin somut göstergesi olarak Eurowings’in ev sahipliğinde Dortmund’da bugün gerçekleştirilen basın toplantısında bir uçağın dışı siyah ve yeşile boyandı. Bu günden itibaren Borussia Dortmund takımının transferleri artık takım otobüslerinden direkt Airbus uçaklarına geçerek gerçekleştirilecek. Böylelikle futbolcular artık, Eurowings’in takımın renkleriyle boyanmış 37 metre uzunlukta, 12 metre yükseklikteki muhteşem dış tasarımlı Airbus A320 uçakları ile Şampiyonlar ligine saatte 900 km hızla uçabilecekler. Eurowings’in CEO’su Wagner  “Uçağın tasarımını yaparken amacımız kuyrukta yer alan geleneksel logonun biraz dışına çıkarak daha yaratıcı bir çözüm bulmaktı ve bu işbirliğine uygun standartlarda bir logo ortaya çıkararak Borussia Dortmund’un Avrupa’ya girişini daha da etkili hale getirmekti” dedi.

Lufthansa Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Karl Ulrich Garnadt “Eurowings ve Borussia Dortmund sadece tutku ve coşkuyu değil aynı zamanda kendi evleri olan Kuzey Ren Vestfalya’yı da paylaşıyorlar. Buradan Avrupa çapında ortak başarımızı kutlamayı hedefliyoruz” dedi.



THY'nin sponsorluğu bitti Eurowing kaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

BVB ~ 8 yıl önce
En cok üzülen Alman Acenteleri olacakti, her yerde ikinci sinif vatandas muamelesi gördügümüz icin. Önemli maclarda Alman acenteleri davet edilirdi, sayet onlar ilgi göstermezse, bize lütufta bulunurdu. :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maşallah ~ 8 yıl önce
Kurban olduğum Allahım neler yaratıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 8 yıl önce
Lufthansa farkini ortaya koymus. Yakinda o A 321'de THY'nin elinden alirlarsa sasirmam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BVB kaybeder ~ 8 yıl önce
Umarım THY'de Bayern'e sponsor olup şu takımın yarasını deşmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tuyo ~ 8 yıl önce
Bugune aksam ayarli bir iddia maci var.Beni bilenler bilir(ascoli 3,5 ust macindan). Isvec 1.liginde 3,5 ust bitecek gefle-orebro maci var. Tum yazismalar,yedek defans oyuncusu ile gorusmeler konusmalar yapildi. SAYGILAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 8 yıl önce
Saygılar
Gizli ~ 8 yıl önce
Eminmisin ??
frankfurt ~ 8 yıl önce
nurnberg-frankfurt 2.5 üst
Kaka ~ 8 yıl önce
Orebro tuttu kardes, sagolasin
geldi ~ 8 yıl önce
Mac geldi abi. Tebrikler
xray ~ 8 yıl önce
FENERBAHÇE ! GALATASARAY !BEŞIKTAŞ !TRABZON Vs. LOGO süper olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi olamamış ~ 8 yıl önce
Bunu ellerinden kaçırmasalardı iyi olurdu. Ama bvb de zaten çok iyi değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.maraşlı ~ 8 yıl önce
Barcelona, Dortmund böyle önemli sponsorlukları nasıl kaybeder THY anlamış değilim. Admin THYnin Futbolda yeni sponsorlukları var mı? UEFA şampiyonlar ligi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeter ~ 8 yıl önce
Yabancı sevdası bitsin artık. Birazda Türk takım ve gençlerine yatırım yapsınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kafa? ~ 8 yıl önce
bu nasil kafa nasil anlayis anlamiyorum.kardesim thy turk takimlarina sponsor olarak avrupada nasil tanitacak kendini.eğitim seviyeniz nedir ya
Thy is too good for bvb ~ 8 yıl önce
Bvb batti. Eurowings de battsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000