23 Mart 2019, Cumartesi 15:34:57

THY'nin son uçuşuna ilgi büyük

İstanbul Havalimanı'na taşınmaya artık sayılı günler kala, Atatürk Havalimanı'ndan son tarifeli uçuşa yoğun ilgi var.
  • o zaman sende o dediğindensin...
  • ardından sabah van kalkışına hazır olun bence ordan da bilet alın şans bellimi olur sonu sin olmazda van olur haha
  • thy teknik ENGELLİ HASTA calışanını işten attı
  • Ne kadar boş adam var ortalıkta..
  • Fanteziye bak, fanteziye. Ne yaptın derlerse, son uçuşa bastırdım parayı, keyfim için uçuş yaptım, iyi de aklı evvel, o son uçuşta senden çok, THY konuşulacak. Sen ve etrafındaki bir birine şov yapma budalalığında olanlardan başka kaç kişinin haberi olacak, kime ne faydan olacak. Bari git bir iki çocuğun eğitimine katkıda bulunsa bir yararın dokunsun. 17 binlira çıkınca bir yerinde rahatlama hissedersin artık.
  • Çenem yorulmadan...
  • ALLAH askina artik su zamlari verin.
  • Boşuna uğraşmayın , yeni ısmarlama meydan kısa sürede kullanılmaz hale gelecek. Pistler apronlar çökecek , rüzgar 90’dan limit dışına çıkacak , kuş göç yolları tıkanacak , sis-pus şartları işi zorlaştıracak ..... Futbol statyumlarından sonra yok etmeyi gözünüze kestirdiğiniz ATATÜRK isimli HAVAALANI’na mecbur kalacaksınız.
  • 22:44 itibariyle 4.786 liradır.
  • Yuzunden bir yere gidemiyorum.hele burda yani Turk sirketlerindeki pilotlarin atismalarini gorunce bu sayfada tamamen guvenimi yitiriyorum.size guvenecegimiz seyler duymak isteriz
Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na büyük göç 5 Nisan saat 03:00'de başlayacak, 7 Nisan saat 00:00'da son bulacak. Büyük Göç’ün planlanan şekilde başarıyla gerçekleşmesi için 6 Nisan gecesi saat 02:00 ile 14:00 arasında Atatürk Havalimanı ve İstanbul Havalimanı tüm tarifeli yolcu uçuşlarına kapatılacak.
 
Türk Hava Yolları'nın Atatürk Havalimanı’ndaki tüm tarifeli uçuşları da 6 Nisan Cumartesi saat 02:00'de sona erecek.
 
Atatürk Havalimanı'ndan planlanan tüm uçuşları aynı gün saat 14:00'ten itibaren İstanbul Havalimanı’ndan gerçekleştirilecek. Atatürk Havalimanı'ndan son yapılacak olan tarihe geçecek tarifeli uçuş ise Türk Hava Yolları'nın 6 Nisan Cumartesi saat 02:00'daki İstanbul-Singapur uçuşu olacak. Son tarifeli uçuşun Singapur'a olacağını öğrenen ve son yolcular olarak tarihe geçmek isteyenler de, THY'nin İstanbul-Singapur uçuşunda yerlerini ayırtıyor.
 
YOĞUN TALEP VAR
Atatürk Havalimanı'ndan havalanacak son tarifeli uçuş olacak TK54 sefer sayılı İstanbul-Singapur uçuşuna da yoğun talep var. 350 yolcu kapasiteli Boeing 777 tipi uçakla yapılacak olan son tarifeli uçuşa yoğun talepler nedeniyle hem business hem de ekonomi bilet sınıflarında ucuz bilet bulmak zorlaştı.
 
BİLET FİYATLARI 5 BİN TL ARTTI
Normal günlerde ekonomi sınıfında ortalama 3 bin 400 lira olan bilet fiyatları 4 bin 786 liraya, business sınıfında ise 12 bin lira düzeyinde olan bilet fiyatları ise yoğun talepler nedeniyle 17 bin liraya kadar yükseldi.
 
10 saat sürecek uçuş, Atatürk Havalimanı'ndan yapılacak olan son tarifeli uçuş olarak tarihe geçecek. Büyük taşınma sonrası,THY'nin ilk uçuşu 6 Nisan saat 14:00’te İstanbul Havalimanından gerçekleşecek. Büyük Göç sonrası gerçekleşecek ilk uçuş ise Türk Hava Yolları'nın saat 14:00'teki TK2154 sefer sayılı Ankara Esenboğa Havalimanı uçuşu olacak. Bu uçuşa da gösterilen ilgi de giderek artıyor.
 
İstanbul Havalimanı 7 Nisan'dan itibaren tüm uçuşlara açık olacak
 
İstanbul Havalimanı ise 5 Nisan saat 03:00 ile 6 Nisan saat 14:00 arasında 35 saat süresince tüm yolculu seferlere kapalı olacak. Saat 14:00 ile saat 19.00 arasında ise İstanbul Havalimanı 5 saat süresince THY yolculu seferlerine açık olacak.
THY'nin son uçuşuna ilgi büyük

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

torpil ~ 5 yıl önce
o zaman sende o dediğindensin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
koko kemal ~ 5 yıl önce
ardından sabah van kalkışına hazır olun bence ordan da bilet alın şans bellimi olur sonu sin olmazda van olur haha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 5 yıl önce
thy teknik ENGELLİ HASTA calışanını işten attı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Okan ~ 5 yıl önce
Ne kadar boş adam var ortalıkta..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fantastik ~ 5 yıl önce
Fanteziye bak, fanteziye. Ne yaptın derlerse, son uçuşa bastırdım parayı, keyfim için uçuş yaptım, iyi de aklı evvel, o son uçuşta senden çok, THY konuşulacak. Sen ve etrafındaki bir birine şov yapma budalalığında olanlardan başka kaç kişinin haberi olacak, kime ne faydan olacak. Bari git bir iki çocuğun eğitimine katkıda bulunsa bir yararın dokunsun. 17 binlira çıkınca bir yerinde rahatlama hissedersin artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sevim ~ 5 yıl önce
Bravo okadar zorluk çeken ogre ci var ama insanlar desinler seviyor
Memuristan ~ 5 yıl önce
Çenem yorulmadan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ZAM ~ 5 yıl önce
ALLAH askina artik su zamlari verin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş işler ~ 5 yıl önce
Boşuna uğraşmayın , yeni ısmarlama meydan kısa sürede kullanılmaz hale gelecek. Pistler apronlar çökecek , rüzgar 90’dan limit dışına çıkacak , kuş göç yolları tıkanacak , sis-pus şartları işi zorlaştıracak ..... Futbol statyumlarından sonra yok etmeyi gözünüze kestirdiğiniz ATATÜRK isimli HAVAALANI’na mecbur kalacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş Umutlar... ~ 5 yıl önce
Çok beklersin koçum sen ISL havalimanından uçmaya mecbur kalacaksın asıl :))
Boş adama ~ 5 yıl önce
Nasıl çekemiyorsunuz ama , nasıl çatlıyorsunuz kıskançlıktan. Sen mühendismisin işin me senin pardon? Adam hükümet aleyhine, Türkiye aleyhine birşey olsunda kutlayayım sevineyim amacında. Yazdığın saçma temennilerin devamını getirsene durma hadidaha yaratıcı olabilirsin. Yeni havalimanı alev slev yanacak. Yeni havalimanı ozon tabakasını delecek. Yeni havalimanına yaz günü kar yağacak. Yeni havalimanının konumu nedeni ile kışın çığ düşecek. Yeni havalimanında rüzgardan uçaklar ters dönecek vs vs. Siz o pis düşünceleri kurun kafada kurun. Ama şunu bilin ki, o Cumhuriyet tarihinin en iyisi. Hayırdır sizdeki bu pis temennilerin kaynağı nedir bilmek isterim .:)))
Yanlış ~ 5 yıl önce
22:44 itibariyle 4.786 liradır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucak korkusu ~ 5 yıl önce
Yuzunden bir yere gidemiyorum.hele burda yani Turk sirketlerindeki pilotlarin atismalarini gorunce bu sayfada tamamen guvenimi yitiriyorum.size guvenecegimiz seyler duymak isteriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000