02 Haziran 2019, Pazar 13:31:52

THY'nin sevilen ismi emekli oldu

Türk Hava Yolları (THY) Kabin Hizmetleri Başkanlığı'nda görev yapan Sevcan Geçer emekli oldu.
  • Sağlık ve mutluluk içinde güzel emeklilik yılları dilerim
  • Zaman insanı nasıl değiştiriyor hey gidi günler..
  • Yobazlar
  • Ego tavandi masallah
  • Bu yaşta insan emeklimi edilir allah akıl versin
  • haber başlığı 26 yıl içeriğine bakınca 23 yıl olduğu anlaşılıyor biraz özenseniz seçtiğiniz haberlere böyle olmaz
  • Hayırlı uğurlu olsun.. Emekler için teşekkürler..
  • Emeklilik günlerinin kendisine hayırlı olmasını dilerim. Yalnız bu sektörde pilot emekli olur yayınlarsınız kabin amiri emekli olur yayınlarsınız ama diğer çalışanlar olunca gerek yok. Nasıl bir anlayış anlatında bilelim.
  • o prosedürlerini evde turşu yapr artık ;)
  • Oncelikle sizi tanimasamda adınıza cok sevindim güzel bir zamanda dogru bir karar verdiginizi düşünüyorum ve şunları ilave etmek isterim baskı sebebiyle thy personeli (ucus isletme) mutsuz yogun stres ve depresyon tehtidi altinda karamsarlık sadece sirketin degil ulkenin heryerine karabulut gibi çökmüş durumda iken bu baskici oteriter yonetim tavir ve tarzini artik degistirmeli sirket personelini kucaklamali toplu egitim verilmeli ama operasyondaki personele degil once yoneticilere kisisel gelisim ve empati duygusundaki eksiklerini tamamlayabilsinler ki vizyonlari degissin personele yukaridan bakan hor goren zihniyet degismeli zihniyet degismiyorsa kibirli yoneticiler degismeli sirket personelini küstürmek yerine kucaklarsa bunun meyvesini fazlasıyla toplar personelde isine sarılır yonetim personele deger versinki personelde insana deger gostersin ve de biatci Sendika yonetimi ise acilen degismeli IS BARISI VE GUVEN PARA ILE SATIN ALINAMAZ.

Türk Hava Yolları (THY) Kabin Hizmetleri Başkanlığı'nda görev yapan Sevcan Geçer emekli oldu.

THY'nin sevilen isimlerinden olan Sevcan Geçer, 1996 yılından bu yana Türk Hava Yolları'nda görev yapıyordu. Geçer dün itibariyle THY'deki görevinden emeklilik sebebiyle ayrıldı.

Sevcan Geçer son uçuşunun ardından çalışma arkadaşları tarafından çiçeklerle karşılandı. Geçer, emekliliğine dair yaptığı açıklamada şunları söyledi; "1996 yılından beri çok severek özveri ve gururla çalıştığım Türk Hava Yolları’ndan 01.06.2019 tarihinde emekli oluyorum. 23 yıllık bu yolculukta birlikte çalıştığımız saygıdeğer yöneticilerime kıymetli kokpit ve kabin ekibi arkadaşlarıma ve ailemizin tüm birimlerinde çalışan değerli arkadaşlarıma gönülden teşekkür ederim. Sevgili ekiplerim uçuşlarınız hep emniyetli güzel ve mutlu olsun. Türk Hava Yolları ailesine kattığı tüm kıymetli ve güzel değerler için teşekkür ederek hepinize sağlık mutluluk ve başarı dilerim. İyi bayramlar. 31 Mayıs Dünya Kabin Memurları Günümüz kutlu olsun. Saygı ve sevgilerimle."





THY'nin sevilen ismi emekli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (71)

Dük ~ 5 yıl önce
Sağlık ve mutluluk içinde güzel emeklilik yılları dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı olsun ~ 5 yıl önce
Zaman insanı nasıl değiştiriyor hey gidi günler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 5 yıl önce
Yobazlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
By by ~ 5 yıl önce
Ego tavandi masallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 5 yıl önce
Bu yaşta insan emeklimi edilir allah akıl versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fo77 ~ 5 yıl önce
haber başlığı 26 yıl içeriğine bakınca 23 yıl olduğu anlaşılıyor biraz özenseniz seçtiğiniz haberlere böyle olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 5 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun.. Emekler için teşekkürler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tech ~ 5 yıl önce
Emeklilik günlerinin kendisine hayırlı olmasını dilerim. Yalnız bu sektörde pilot emekli olur yayınlarsınız kabin amiri emekli olur yayınlarsınız ama diğer çalışanlar olunca gerek yok. Nasıl bir anlayış anlatında bilelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 5 yıl önce
Kabin memuru emekli olunca yazmazlar
prosedür ~ 5 yıl önce
o prosedürlerini evde turşu yapr artık ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne mutlu ~ 5 yıl önce
Oncelikle sizi tanimasamda adınıza cok sevindim güzel bir zamanda dogru bir karar verdiginizi düşünüyorum ve şunları ilave etmek isterim baskı sebebiyle thy personeli (ucus isletme) mutsuz yogun stres ve depresyon tehtidi altinda karamsarlık sadece sirketin degil ulkenin heryerine karabulut gibi çökmüş durumda iken bu baskici oteriter yonetim tavir ve tarzini artik degistirmeli sirket personelini kucaklamali toplu egitim verilmeli ama operasyondaki personele degil once yoneticilere kisisel gelisim ve empati duygusundaki eksiklerini tamamlayabilsinler ki vizyonlari degissin personele yukaridan bakan hor goren zihniyet degismeli zihniyet degismiyorsa kibirli yoneticiler degismeli sirket personelini küstürmek yerine kucaklarsa bunun meyvesini fazlasıyla toplar personelde isine sarılır yonetim personele deger versinki personelde insana deger gostersin ve de biatci Sendika yonetimi ise acilen degismeli IS BARISI VE GUVEN PARA ILE SATIN ALINAMAZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 5 yıl önce
Iste tam da bu soylediklerinizi zorlamasi icin varolanbir sendika var, hani o milletin lokum almak icin siraya girdigi, simit yemek icin kosturdugu ama hicbir sekilde calisanin haklarini korumayan koruyamayan koruyamayacak da olan sari sendika sevgili amirim, siz ve sizin gibiler aidatlariyla besledikleri bu sendikamsi kurulusun temsilcilerinden hesap sorsaniz ki bu da aidat odememekle , istifa etmekle ya da baska sendikayi desteklemekle olur, isler cok kolay degisir. Ama siz ve sizin gibiler merhamet dilenip dedikodu yapmaktan baska birsey yapmayinca, onlar da size koleligi reva goruyorlar, oysa tapinmak icin Allah yeter, ne para, ne makam, ne ev araba, ne de reismis oymus boymus tutkun olmaya gerek yok.Kalin saglicakla aglamaga devam durmak yok.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000