01 Temmuz 2017, Cumartesi 14:03:59

THY'nin Kuveyt -Bodrum seferleri başladı

Türk Hava Yolları (THY) Mayıs ayında duyurulan Kuveyt-Bodrum seferlerine başladı.
  • Hal yemek yoktr hak yemek vardir.M.Usta sen kendin yazdığın için ve hak yediğin için anlamazsın.Böyle küçük harf hatalarına takılacağına yastığa başını koyduğun zamana takıl.
  • Kaptanin da bicagi tutmasi :))
  • Umarim bu pastada gorulen Kibris Turkleri'nin istedigi topraklar degildir.
  • Yılanın başı koptu(USTA)ama kuyrukları devam ediyor.İlahi Adalet işlemeye devam ediyor.Bodrum TGS personeli yeni yeni kendine geliyor ve enkazı üstünden atmaya çalışıyor ancak baya zaman alacaktır.Yeni gelene Yardımcı olalım :) malum Ustanın kalfaları çırakları ve haşereleri temizle temizle bitmeyecektir.
  • İtfaiye ve Yardımcının yerinde olsam eski binalarınada tazyikli su sıkmak lazım.Malum ustayı temizlemek ile bitmiyor işler .Haşere çok var.
  • ustanın kalfaları küçük mustafa ve gümüş ve memleketleri hala orda ve çıraklarda iş başında toplu temizlik şart.
  • Hoşgelmişler din kardeşlermiz
  • Artık daha mantıklı seferler yapsa şu THY... Türkiye ile katar arasındaki ilişkiler iyiken bence Sabiha Gökçen -Doha başlamalı. Atatürk den sapanca vs çok uzak oluyor
  • Liyakete,Çalışkanlığa,Uyuma,Samimiyete önem vermeyen ve kul hakki yiyen M.USTA edebiyette hesabını değil ilk önce bu dünyada vereceksin.Adam ayırt etme,personeli tehdit etme,kendi yandaşlarını ve memleketlerini kayırma hepsinin mevcut olduğu senin gibi bir zatin bu dünyada vereceği çok hesap var.
  • Arap hava yollarına doğru gidiyo hadi bakalım nolacak

Türk Hava Yolları (THY) Mayıs ayında Kuveyt-Bodrum seferlerine başlayacağını duyurmuştu. 

1 Temmuz'da (bugün) başlayacağı duyurulan hattın ilk uçuşu gerçekleşti. Türk Hava Yolları'nın TK1427 sefer sayısı ile gerçekleştirilen seferde TC-JHT kuyruk tescili Boeing B737-800 tipi uçak kullanıldı. Bodrum Havalimanı'na inen 169 yolcu çiçeklerle karşılandı.

THY Bodrum Satış Müdürü Turan Yardımcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Uzun yıllardır direkt tarifeli sefer yapılmıyordu. Charter seferler oluyordu ancak bu kez direkt uçuş yapıldı. Zaman içinde arzu ettiğimiz doluluk oranlarına ulaşmayı hedefliyoruz." dedi.

7 Ekime kadar 3 bin yolcu bekleniyor
Yardımcı, yolcuların direkt uçmanın rahatlığını yaşadığını vurguladı.

İlk uçuşta ciddi bir balık taşımacılığının da söz konusu olduğunu anlatan Yardımcı, "Bölgemizin en önemli unsurlarından olan balık taşımacılığımızı da aynı seferlerle gerçekleştirecek olmamızın gururunu yaşıyoruz. Ülkemiz için yararlı işler yapmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

Haftada karşılıklı birer uçuşla seferlere başladıklarını aktaran Yardımcı, bu yaz sezonunda 3 bine yakın yolcunun Muğla'ya gelmesinin beklendiğini sözlerine ekledi.

THY'nin yeni tarifeli hattında uçaklar Kuveyt Havalimanı'ndan cuma günleri saat 22.25'te, Milas-Bodrum Havalimanı'ndan ise cumartesi günleri 01.15'te hareket edecek. Seferler 7 Ekim'de sona erecek.













THY'nin Kuveyt -Bodrum seferleri başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Bodrum Masalı 2 ~ 7 yıl önce
Hal yemek yoktr hak yemek vardir.M.Usta sen kendin yazdığın için ve hak yediğin için anlamazsın.Böyle küçük harf hatalarına takılacağına yastığa başını koyduğun zamana takıl.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan :) ~ 7 yıl önce
Kaptanin da bicagi tutmasi :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kibris ~ 7 yıl önce
Umarim bu pastada gorulen Kibris Turkleri'nin istedigi topraklar degildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zalimim sonu ~ 7 yıl önce
Yılanın başı koptu(USTA)ama kuyrukları devam ediyor.İlahi Adalet işlemeye devam ediyor.Bodrum TGS personeli yeni yeni kendine geliyor ve enkazı üstünden atmaya çalışıyor ancak baya zaman alacaktır.Yeni gelene Yardımcı olalım :) malum Ustanın kalfaları çırakları ve haşereleri temizle temizle bitmeyecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 7 yıl önce
Thy nin singapore da anlasmasi olmasina ragmen genel olarak codesharing de cok zayif kaliyor, yerel yoneticilerden kaynaklaniyor, Malezya Airlines bir cok yerden cekilirken THY ikiskileri iyi tutamadi bugun Emirates 5 B777 kaldiriyor Kuala Lumpur a
uçankuş ~ 7 yıl önce
İtfaiye ve Yardımcının yerinde olsam eski binalarınada tazyikli su sıkmak lazım.Malum ustayı temizlemek ile bitmiyor işler .Haşere çok var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adalet ~ 7 yıl önce
ustanın kalfaları küçük mustafa ve gümüş ve memleketleri hala orda ve çıraklarda iş başında toplu temizlik şart.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adalet ~ 7 yıl önce
Haa birde çankaya var rapor alanları ustaya yetiştiren arkadaş arasında sohbet eden ama arkadan satn harakatcı şefler yavuz leylanın kocas atakn onlara da sıra gelecek ınş
Kevser ~ 7 yıl önce
Hoşgelmişler din kardeşlermiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 7 yıl önce
Artık daha mantıklı seferler yapsa şu THY... Türkiye ile katar arasındaki ilişkiler iyiken bence Sabiha Gökçen -Doha başlamalı. Atatürk den sapanca vs çok uzak oluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bodrum Masalı ~ 7 yıl önce
Liyakete,Çalışkanlığa,Uyuma,Samimiyete önem vermeyen ve kul hakki yiyen M.USTA edebiyette hesabını değil ilk önce bu dünyada vereceksin.Adam ayırt etme,personeli tehdit etme,kendi yandaşlarını ve memleketlerini kayırma hepsinin mevcut olduğu senin gibi bir zatin bu dünyada vereceği çok hesap var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bodrum Masalı ~ 7 yıl önce
Edebiyet diye birşey yoktur. Ebediyet olmasın. Neyse sen yürekliysen bunları o zatın yüzüne söyle sıkıyorsa bak o zaman ne oluyor o adam bu havalimanında bırak hal yemeyi herkesin elinden tuttu.
Anonim ~ 7 yıl önce
Arap hava yollarına doğru gidiyo hadi bakalım nolacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000