16 Haziran 2016, Perşembe 11:00:00

THY'nin Kösice seferleri başladı

Türk Hava Yolları, Avrupa’da sefer düzenlediği 109. nokta; Kösice (Slovakya)’yi bugün uçuş ağına dâhil ediyor.
  • Muhteşem bir haber. Budapeşte'ye olan seferlerin fahiş fiyatlarından yakınırken, 3.5 saat uzaklıktaki Kosice şehrinden uçmak en mantıklısı gibi gözüküyor.
  • Reykjavik kaldı sadece!
  • Bratislava dururken buda neyin nesi? Slovakya'nın en fakir bölgesi Kösice bölgesidir. Bratislava ise Avrupa'nın en zengin bölgeleri arasında yer almakta. Viyana'nin yüksek vergilerine karşın buradan daha ucuza ve daha çok uçulabilirdi bence. Neyse belki akli selim davranıp en geç Eylül ayında fikir değiştirirler.
  • Slovakya'nın başkenti Bratislava Viyana havalimanına çok yakın ve çok sayıda otobüs seferi olunca onun yerine THY 2.en büyük şehri seçmiş gözüküyor, Kösice'den ulaşılabilen Polonya Ukrayna gibi komşu ülkelerin Slovakya sınırına yakın yerlerde THY'nin uçtuğu yerler açısından biraz boşluk var. Kösice komşu ülkelere de hizmet verebilir. Avrupa'da her ülkeye uçuyoruz iddiası Slovakya nedeniyle eksik kalıyordu. Gerçi halen Grönland var ama. Kazasız ve yüksek doluluklu uçuşlar.
  • THY Afyon'un Bayramgazi Köyüne ne zaman uçuş planlayacak ? Bayramgazi'liler sabırsızlıkla bekliyor.
  • köstencedir o köstence...
  • 20 kişi ile uculur.

Türk Hava Yolları, Avrupa’da sefer düzenlediği 109. nokta; Kösice (Slovakya)’yi bugün uçuş ağına dâhil ediyor.

Slovakya, bayrak taşıyıcı havayolunun kıta özelindeki uçuş ağının 43. ülkesi olurken, genel sıralamasında ise 116. ülke oldu.

Dünya genelinde en fazla ülke ve enternasyonel destinasyona uçan Türk Hava Yolları, Avrupa’daki etkin pozisyonunu artırmaya devam ederek, Kösice (Slovakya)’yi bugün kapsamlı uçuş ağına dâhil etti.

Türk Hava Yolları’nın Slovakya’da uçuş sağlayacağı ilk nokta olan Kösice’ye seferler bugün itibariyle, haftanın 3 günü olmak üzere Salı, Perşembe ve Cuma günleri karşılıklı olarak icra edilecek.

İstanbul’dan Slovakya’nın en büyük şehirlerinden biri olan Kösice’ye tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 99 Amerikan Doları, Kösice’den İstanbul’a ise tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 99  Euro’dan başlayan ücretlerle seyahat edilebilir.

Ayrıca, Miles&Smiles üyeleri, yeni açılan hatlarda ilk 6 ay boyunca %25 mil indirimli ödül biletle seyahat edebilir ve uçuş sınıflarını yükseltebilirler.
 

Kösice’ye ait tarifeli uçuş saatleri;

 

Uçuş No.

Günler

Kalkış

Varış

TK 1200

Salı, Perşembe, Cuma

IST

08:10

KSC

09:10

TK 1201

Salı, Perşembe, Cuma

KSC

10:05

IST

13:05

*Tüm saatler lokaldir.

 

THY'nin Kösice seferleri başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Magyar ~ 8 yıl önce
Muhteşem bir haber. Budapeşte'ye olan seferlerin fahiş fiyatlarından yakınırken, 3.5 saat uzaklıktaki Kosice şehrinden uçmak en mantıklısı gibi gözüküyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 8 yıl önce
Reykjavik kaldı sadece!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
sen iste yeterki leman ablamm oraya da sefer başlatırız :))
Leman ~ 8 yıl önce
Sağol canımsu, çok incesin
Hayret ~ 8 yıl önce
Bratislava dururken buda neyin nesi? Slovakya'nın en fakir bölgesi Kösice bölgesidir. Bratislava ise Avrupa'nın en zengin bölgeleri arasında yer almakta. Viyana'nin yüksek vergilerine karşın buradan daha ucuza ve daha çok uçulabilirdi bence. Neyse belki akli selim davranıp en geç Eylül ayında fikir değiştirirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
H. Özgür ~ 8 yıl önce
Slovakya'nın başkenti Bratislava Viyana havalimanına çok yakın ve çok sayıda otobüs seferi olunca onun yerine THY 2.en büyük şehri seçmiş gözüküyor, Kösice'den ulaşılabilen Polonya Ukrayna gibi komşu ülkelerin Slovakya sınırına yakın yerlerde THY'nin uçtuğu yerler açısından biraz boşluk var. Kösice komşu ülkelere de hizmet verebilir. Avrupa'da her ülkeye uçuyoruz iddiası Slovakya nedeniyle eksik kalıyordu. Gerçi halen Grönland var ama. Kazasız ve yüksek doluluklu uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tutmaz ~ 8 yıl önce
Ukrayna'dan Slovakya'ya giriş yapmak için Schengen vizesi gerekmekte. Polonya ise çok uzak ve ancak zahmetli bir yolculuk sonrası ulaşilabilir. Kösice yerine Bratislava veya Polonya'da Krakow şehirlerine uçulması daha isabetli olur.
1 ~ 8 yıl önce
Grönland ülke değil özerk bölge.Senin varsayımına göre Cebelitarık,San Marino'ya da uçmadığından sayılmıyor tüm Avrupa'ya uçtuğu varsayımı.
cahil ~ 8 yıl önce
Ukrayna'nin o bolgesinde yasayanlari cogu etnik Slovak veya Macar ve cogunun Slovak veya Macar pasaportlari var. Olmayanlarinda uzun sureleri Vizeleri var. Geciste sorun yok. Uzghorod (ukrayna) Kosice karayolu 1 saat. Ukraynadaki en yakin meydan Lvov 7 saat. Bilmeden sallamayin Polonyanin Guney dogusu ise 2-3 saat
ÖrgdhtfjybkunlıoşiplĞl ~ 8 yıl önce
THY Afyon'un Bayramgazi Köyüne ne zaman uçuş planlayacak ? Bayramgazi'liler sabırsızlıkla bekliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dalgacı'ya ~ 8 yıl önce
Dalga geçeceksen Antalya'ya gel,deniz özellikle öğleden sonra baya dalgalı.
.. ~ 8 yıl önce
köstencedir o köstence...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O dedigin ~ 8 yıl önce
Kostence Romanya'nin Karadeniz sehrindeki sayfiye sehridir. Bilmeyebilirsin belki, ama buraya kafadan sallamadan once klaveni kullanip biraz arastirsan, sen bosa sallamazdin ben de burada sana cevap vermezdim. Cappiche?
20 kişi ~ 8 yıl önce
20 kişi ile uculur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gamlı baykuş ~ 8 yıl önce
THY ne zaman yeni hat açsa aynı kırık plak aynı klasik melodiyi çalmaya başlar "o hat tutmaz,20 kişi ile gider gelir vs".Ama şarkıdaki gibi olmaz,THY güzel bir dolulukla o hatta uçmuştur uçacaktır.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000