11 Ağustos 2014, Pazartesi 13:15:26

THY'NİN İRANLI PİLOTLARI İSRAİL'E UÇAMAYACAK

Son yıllarda İsrail’e seferlerini önemli ölçüde artıran Türk Hava Yolları’nın (THY) pilot sıkıntısını çözmek amacıyla 200 kadar İranlı pilotu istihdam edeceği yönündeki haberler İsrail’de de ilgi yarattı.
  • Sivri sinek vızıldasa Iranlı (Müslüman) pilotlar geliyor diye yusufluyorlar, daha beter ölün katil caniler.
  • yabancı pilotlar daha iyiler , bence THY sadece yabancı alması lazım , türk pilotlarda yurt dışında eğitim alırlarsa başarılı olacaklar . burda eğitim yok ticaret var . paranı ver soruları ezberle be pilot olur . eee neden işsiz kalığınız bu işteee
  • Buradaki boş yorumlara bakıyorumda yine kemalistler İranlı pilotlar üzerinden islama kinlerini kusmuşlar. DLR'a hamburg'ta giren bir kişi olarak. DLRın giriş bölümündeki açıklamada sadece çalışarak olacak birşey olmadığını yazıyor. Kapasiteniz yoksa gidin Afrika da dlr istemeyen yerlerde uçun. kapasite yoksa yoktur sonradan kazanılan birşey değilki. pırıl pırılmış. Calgonitle mi yıkanıyorsunuz?
  • Bizden daha delikanlilar
  • İranlı pilotları HTA adaki teyzeye gönderin o çözer onları yahu arkadas HTA thy nin maşasından başka birşey degil iki kız kurusu donuk donuk bakıp 20 senedir uçan adama psikopat muamelesi yapıyor yazık. Torpilsizlerin elenme yeri başka birşey degil cok yazık
  • thy çok büyük bir firma hangi şartlarda nerden hangi kriterde pilotlar alacağını çok iyi bilir. İranlıda olur veya bir başkası dolayısıyla sıkıntı olmaz..
  • Thy iyice saçmaladı 500 işsiz pilotun var ülkende 500 . Ayrıca onur atlas jet pegasus gibi şirketlerden kaptan teğmin edebilirsin. Elin iranlısı kendi ülkesinde uçsun. Biz orda uçabiliyor muyuz??
  • Uzun zamandir bu yabanci pilot konusunda yorumlarini okuyorum. Her bir haberde mutlaka bu konuda bir yorum yapilir oldu. Arkadaslar, derdinizi yoneticileriiniz ile cozmelisiniz. Bos laf yapmak, irkcilik yapmak sorununuzu cozmez.
  • Bizim Pırlanta gibi evlatlarımız işsiz gezerken, neden bu kadar yabancı ısrarı ? Onların 2 kafası falan mı var ? Elin yabancısına verin zor kazanılan dolarları. Gençlerimizin AH' ı tutarsa hiç şaşırmayın .
  • Iranli pilot TSK'dan gelen pilottan Iyidir. Nerdeyse butun Thy kazalari askeriyeden gelen pilotlarin hatalarindan oldu.

AirportHaber'in geçtiğimiz hafta Türk Hava Yolları'nın 200 kadar İranlı pilotu kadrosuna katacağını duyurması İsrail basınında da geniş yer buldu. İsrail basını söz konusu pilotların İsrail uçuşlarında görevlendirilemeyeceğini iddia etti.

İsraill medyası, İsrail’e giren tüm pilotların, önce İsrail güvenlik yetkililerinin onayını almaları gerektiğine dikkat çekiyor ve “bu nedenle ki muhtemelen Ben Gurion Havalimanı'nda İranlı pilotları görmeyiz” diyor.

Bilet masraflarını azaltmak için birçok İsrailli'nin ABD dahil yurt dışına THY ile yolculuk ettiğini belirten İsrail basını, THY’nin birçok İsrailli yolcu için uygun olan İstanbul bağlantılı sefer olanaklarını sağladığını belirtikten sonra şirketin 200 İranlı pilotu işe alacağına dikkat çekti.

Bu yöndeki haberlerin, THY pilotlarını “kızdırdığını” öne süren İsrail medya kuruluşlarından Channel 2’ye göre, pilotlar “İranlı pilotların, İran’a karşı uygulanan yaptırımlar ve diğer faktörler nedeniyle uygun eğitimden yoksun olduklarını” söylüyorlar.

Buna karşı THY’nin planından vazgeçmediğini kaydeden İsrailli medya, “İsrail’e giren tüm pilotlar, önce İsrail güvenlik yetkililerinin onayını almalı, bu nedenle ki muhtemelen Ben Gurion Havalimanı'nda İranlı pilotları görmeyiz” diyor.

İSRAİL BASININDA YER ALAN O HABERLERDEN BAZILARI İÇİN AŞAĞIDAKİ ADRESLERE TIKLAYABİLİRSİNİZ

http://www.jerusalemonline.com/news/middle-east/the-arab-world/iranian-turkish-airlines-7133

http://hamodia.com/2014/08/10/turkish-airlines-hiring-iranian-pilots/

THY'NİN İRANLI PİLOTLARI İSRAİL'E UÇAMAYACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sivri sinek vızıldasa Iranlı (Müslüman) pilotlar geliyor diye yusufluyorlar, daha beter ölün katil caniler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 10 yıl önce
yabancı pilotlar daha iyiler , bence THY sadece yabancı alması lazım , türk pilotlarda yurt dışında eğitim alırlarsa başarılı olacaklar . burda eğitim yok ticaret var . paranı ver soruları ezberle be pilot olur . eee neden işsiz kalığınız bu işteee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
Maaşının 4'te 1'ni TÜRGEV'e bağışlar; referanslara Reza ile Fidan'ı yazdın mı TOPGUN da sensin koçum.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Buradaki boş yorumlara bakıyorumda yine kemalistler İranlı pilotlar üzerinden islama kinlerini kusmuşlar. DLR'a hamburg'ta giren bir kişi olarak. DLRın giriş bölümündeki açıklamada sadece çalışarak olacak birşey olmadığını yazıyor. Kapasiteniz yoksa gidin Afrika da dlr istemeyen yerlerde uçun. kapasite yoksa yoktur sonradan kazanılan birşey değilki. pırıl pırılmış. Calgonitle mi yıkanıyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bizden daha delikanlilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hta ~ 10 yıl önce
İranlı pilotları HTA adaki teyzeye gönderin o çözer onları yahu arkadas HTA thy nin maşasından başka birşey degil iki kız kurusu donuk donuk bakıp 20 senedir uçan adama psikopat muamelesi yapıyor yazık. Torpilsizlerin elenme yeri başka birşey degil cok yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
thy çok büyük bir firma hangi şartlarda nerden hangi kriterde pilotlar alacağını çok iyi bilir. İranlıda olur veya bir başkası dolayısıyla sıkıntı olmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thy iyice saçmaladı 500 işsiz pilotun var ülkende 500 . Ayrıca onur atlas jet pegasus gibi şirketlerden kaptan teğmin edebilirsin. Elin iranlısı kendi ülkesinde uçsun. Biz orda uçabiliyor muyuz??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Uzun zamandir bu yabanci pilot konusunda yorumlarini okuyorum. Her bir haberde mutlaka bu konuda bir yorum yapilir oldu. Arkadaslar, derdinizi yoneticileriiniz ile cozmelisiniz. Bos laf yapmak, irkcilik yapmak sorununuzu cozmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen once ~ 10 yıl önce
ırkçılığın ne olduğunu ogren de gel bence..
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bizim Pırlanta gibi evlatlarımız işsiz gezerken, neden bu kadar yabancı ısrarı ? Onların 2 kafası falan mı var ? Elin yabancısına verin zor kazanılan dolarları. Gençlerimizin AH' ı tutarsa hiç şaşırmayın .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Global ~ 10 yıl önce
Iranli pilot TSK'dan gelen pilottan Iyidir. Nerdeyse butun Thy kazalari askeriyeden gelen pilotlarin hatalarindan oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000