27 Mart 2010, Cumartesi 10:45:49

THY'NİN GÖZÜ BUNDESLIGA'DA

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ile yaptığı röportajı yayımlayan "Horizon Gazetesi’nin verdiği bilgiye göre; Türk Hava Yolları şimdi de Almanya Bundesliga’da mücadele eden bir takıma sponsor olmak istiyor...
  • STUTGART
  • bu islerin iyi gunleri, kötü günleri var, paraniz artiyorsa sermaya arttirimina gidip sirketin finanssal yapisini saglamlastirin.
  • Az kaldı Avrupa da her tarafta Thy nin gücü geliyor. Avrupalılar her ne kadar bizi istemese de bazı şeyleri engellenemez o kadar. Ya reklam veriyoruz ya da yavaş yavaş satın almalar oldu olacaktır. Minnoş Avrupalı sıra Yunanistana geliyor acaba thy olimpic havayoluna teklif verse ne olur acaba 2. bir kriz çıkar komşuda..

Avrupa'nın önde gelen futbol takımlarından İngiltere’nin Manchester United ve Ispanyol FC Barcelona’dan sonra sıra Alman futbol takımlarına geldiğini bildiren Horizon Gazetesi, THY'nin henüz aradığı kulübü bulamamasından dolayı bir anlaşma yapmadığını da ilave ediyor.

Almanya’nın en popüler takımı FC Bayern Münih akla gelen yakin ihtimal olmasına karşın, Bavyera ekibine Lufthansa’nın sponsor olduğu biliniyor.

Horizon Gazetesi’nin ortaya attığı iddialardan sonra Türk Hava Yolları’nın hangi Alman kulübüne sponsor olacağı büyük merak konusu oldu.

©AirportHaber.com

THY'NİN GÖZÜ BUNDESLIGA'DA

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
STUTGART

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu islerin iyi gunleri, kötü günleri var, paraniz artiyorsa sermaya arttirimina gidip sirketin finanssal yapisini saglamlastirin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Az kaldı Avrupa da her tarafta Thy nin gücü geliyor. Avrupalılar her ne kadar bizi istemese de bazı şeyleri engellenemez o kadar. Ya reklam veriyoruz ya da yavaş yavaş satın almalar oldu olacaktır. Minnoş Avrupalı sıra Yunanistana geliyor acaba thy olimpic havayoluna teklif verse ne olur acaba 2. bir kriz çıkar komşuda..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000