04 Ağustos 2016, Perşembe 10:09:48

THY'nin beklenen seferleri yarın başlıyor

Geçtiğimiz dönemde Türkiye’de iş yapacak Iraklı iş insanlarına vize kolaylığı sağlanması konusunda atılan adıma yönelik önemli bir gelişme daha yaşanıyor.
  • Eğitim şart
  • TK düşmanları aklınıza kazıyın artık. Bu şirket kötü yönetildiği için değil ülkenin mevcut durumundan dolayı bu sene zarar açıkladı. O beğenmediğiniz ve olur olmaz dediğiniz hatlara taşıdığı kendi ve transit yolcuları sayesinde gençleştirildi filo ve yeni yatırımlar yapıldı. Bu kadar badireyi başka bir havayolu yaşasa bırak zarar açıklamayı iflasını çekerdi belki. Artık bırakın TK düşmanlığını ve milli havayolumuza sahip çıkın. Bir tane THY var!!!
  • Olur,olmaz heryere hesap,kitap yapmadan hat açma işinden vazgeçin artık çok geç olmadan.Güzelim şirket batacak yapılan yanlış işlerden dolayı.Kim uçacak buralara ?Birçok sefer zaten halihazırda boş gidip geliyor.Yapmayın.Yazık,günah.THY'nin zararları hergün katlanıyor.Umarım batmaz bu güzelim şirket..

Geçtiğimiz dönemde Türkiye’de iş yapacak Iraklı iş insanlarına vize kolaylığı sağlanması konusunda atılan adıma yönelik önemli bir gelişme daha yaşanıyor.

Müjdesi Türk Hava Yolları (THY) tarafından temmuz ayı sonunda verilen Gaziantep-Erbil arası direkt uçuşlar yarın başlıyor. Bilet fiyatlarının yaklaşık 565 TL (188 Dolar) olması beklenen direkt uçuşlar pazartesi ve cuma olmak üzere haftada iki gün yapılacak. Uçuşlar Gaziantep’ten gece 01.05’te, Erbil’den ise 03.30 ‘da gerçekleşecek.

Iraklı iş adamlarına sağlanan vize kolaylığı çalışması Dışişleri Bakanlığı ve TİM’in protokolü ile hayata geçirileceği belirtilmişti. Söz konusu jet vizenin alınabilmesi için Iraklıların ticari anlamda bazı şartları yerine getirmiş olması beklenecek. Iraklı iş insanlarının söz konusu sistemden yararlanabilmesi için ilk olarak ihracatçı birliklerine üye ihracatçı firma tarafından davet edilmiş olması gerekiyor. Bunun yanı sıra söz konusu Iraklı iş adamlarını davet edecek Türk ihracatçıların 2013’ten bu yana en az 250 bin dolarlık ihracat yapmış olması ile geçtiğimiz yıl Irak’a asgari 100 bin dolar ihracat yapmış olması gerekiyor. Bu firmalar her ay en fazla 3 firmayı davet edebiliyor. 2015 yılında Irak’a 1 milyon doların üstünde ihracat yapan firmalar ise her ay Irak’tan 5 firmayı davet edebilecek. (Türkiye)

THY'nin beklenen seferleri yarın başlıyor

Yorumlar

Hüseyin ~ 8 yıl önce
Eğitim şart

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Böyle biline! ~ 8 yıl önce
TK düşmanları aklınıza kazıyın artık. Bu şirket kötü yönetildiği için değil ülkenin mevcut durumundan dolayı bu sene zarar açıkladı. O beğenmediğiniz ve olur olmaz dediğiniz hatlara taşıdığı kendi ve transit yolcuları sayesinde gençleştirildi filo ve yeni yatırımlar yapıldı. Bu kadar badireyi başka bir havayolu yaşasa bırak zarar açıklamayı iflasını çekerdi belki. Artık bırakın TK düşmanlığını ve milli havayolumuza sahip çıkın. Bir tane THY var!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
Olur,olmaz heryere hesap,kitap yapmadan hat açma işinden vazgeçin artık çok geç olmadan.Güzelim şirket batacak yapılan yanlış işlerden dolayı.Kim uçacak buralara ?Birçok sefer zaten halihazırda boş gidip geliyor.Yapmayın.Yazık,günah.THY'nin zararları hergün katlanıyor.Umarım batmaz bu güzelim şirket..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herkez yönetici maşşallah ~ 8 yıl önce
Birçok uçak ground yani ülkedeki krizden dolayı sefer yapmıyor. Buda zarar demek. Uçağın yerde durdugu her dakikası zarar. Fakat yeni hatlar açıp kriz ortamında denemek hattın tutması durumunda ki Antep-Erbil çok mantıklı.Çünkü 2 şehirde ticaret merkezi. Çok mantıklı bir hat açılmış. Diyeceğim o ki açılan her hattın yada atılan her adımın etüdü, analizi, fizibilitesi yapılıyor ve ona göre açılıyor. Haa herzaman evdeki hesap çarşıya uymaz o ihtimalde var fakat kimse kör dalış yapmıyor merak etme yolcu kardeş. Bırak şirketi yöneticiler yönetsin ;)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000