11 Mart 2022, Cuma 09:58:58

THY'den yeni iptal kararı

THY, hava muhalefeti nedeniyle İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları kalkışlı/varışlı bazı seferlerini iptal etti.
  • Uçuşları Rusya'ya niye durdurmuyon ucaki durdur tehlikeli iş yapmayın 30000 bin teleye satiyonuz billet
  • Hani noldu iga da hersey güzeldi milyonluk araçlarla gövde gösterileri yapılıyordu nerde iga yönetimi atıp tutmak kolay lafla peynir ekmek yenmıyo büyük lokma yutamassin boğulursun hava limanın işletmek emek ister tecrübe ister cahillerin yeri deyildir işi işleyişi bilmesen kaybedersin öyle reklam filimleri çekmek deyil reklam filmlerini bu koşullarda werilen emekle çekeceksin insanlar bilgin görsün ve güven sağlasın sizlere
  • Vitodan ring aracı yapmış, abicim sizde hiç mi akıl yok? Rezalet gerçekten. Araç yolda kaldı, şoför ben yolu bilmem diyor neler neler...
  • 3 tane yere ring servisi koyarak, sorunu çözdüğünü sanmak. Anadolu yakası diye bir yer yok tabi. Kriz yönetimnde büyük zafiyet var. Ahmet Başkan hata yaptın ,kimi nereye getirdin bir bilsen.

THY, hava muhalefeti nedeniyle İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları kalkışlı/varışlı bazı seferlerini iptal etti. THY yarın için İstanbul Havalimanı'ndan planlanan 162, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 18 seferini iptal ettiğini duyurdu.

Türk Hava Yolları(THY), 11 - 12 Mart tarihinde beklenen hava muhalefeti nedeniyle İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları kalkışlı/varışlı bazı seferlerini iptal etti.

THY'den yapılan açıklamada, "Seferi iptal olan yolcularımız uçuş saatine kadar web sitemiz, mobil uygulamamız, +90 850 333 0 849 numaralı çağrı merkezimiz ve bileti satın olmuş oldukları acente üzerinden değişiklik veya iade işlemlerini tamamlayabilirler. Uçuş saati geçen yolcularımız değişiklik veya iade işlemleri için +90 850 333 0 849 numaralı çağrı merkezimizle iletişime geçebilirler. 11 - 12 Mart itibarıyla beklenen hava muhalefeti nedeniyle İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları kalkışlı/varışlı seferlere biletli olan yolcularımıza özel haklar tanınmıştır. " denildi.

THY ayrıca 13 Mart 2022 tarihinde İstanbul çıkışlı Soçi varışlı uçuşları iptal etti.

180 SEFER İPTAL EDİLDİ

Türk Hava Yolları yarın için İstanbul Havalimanı'ndan planlanan 162, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan ise 18 olmak üzere toplam 180 seferini iptal ettiğini duyurdu.

THY'den yeni iptal kararı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Omer ~ 2 yıl önce
Uçuşları Rusya'ya niye durdurmuyon ucaki durdur tehlikeli iş yapmayın 30000 bin teleye satiyonuz billet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs sofor ~ 2 yıl önce
Hani noldu iga da hersey güzeldi milyonluk araçlarla gövde gösterileri yapılıyordu nerde iga yönetimi atıp tutmak kolay lafla peynir ekmek yenmıyo büyük lokma yutamassin boğulursun hava limanın işletmek emek ister tecrübe ister cahillerin yeri deyildir işi işleyişi bilmesen kaybedersin öyle reklam filimleri çekmek deyil reklam filmlerini bu koşullarda werilen emekle çekeceksin insanlar bilgin görsün ve güven sağlasın sizlere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ringo Ringo ~ 2 yıl önce
Vitodan ring aracı yapmış, abicim sizde hiç mi akıl yok? Rezalet gerçekten. Araç yolda kaldı, şoför ben yolu bilmem diyor neler neler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IROPS? ~ 2 yıl önce
3 tane yere ring servisi koyarak, sorunu çözdüğünü sanmak. Anadolu yakası diye bir yer yok tabi. Kriz yönetimnde büyük zafiyet var. Ahmet Başkan hata yaptın ,kimi nereye getirdin bir bilsen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mrn ~ 2 yıl önce
Yüzerek gitcekler
Thy ~ 2 yıl önce
Bos konusma anadolu yakasinin hernyerinde havaist var biner gelirsin ne tatava yaptiniz oldu olucak kapinin onunden alsinlar agzinla kus tutsa size yaranilmiyor zaten sicak evinde yatin pasam zor geliyorsa ?
Thy rumuza ~ 2 yıl önce
Aynen kapı önünden alması gerek zaten, taksi bulabilen taksiye atlar gelir faturayı da ibraz eder. Ringin geçtiği yere kadar nasıl gidilecek? Zaten sıkıntı caddeye ulaşabilmekte yaşanıyor. Belli ki kaba etinin üstünde evinden çalışan bir tipsin, işin olmayan çıkıntılıklar yapma! Evden alıp eve bırakan şirketler bu ülkede zaten varken hem de! Kimse canını sokakta bulmadı, elinde 8 kg valiz,üzerinde üniforma karda sürüye sürüye yürüyecekti millet, bomboş tiplersiniz!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000