26 Şubat 2012, Pazar 17:35:12

THY'DEN YEDİNCİ NOKTA...

THY'nin Ukrayna’da sefer gerçekleştireceği 7'nci uçuş noktası Harkiv’e seferler 13 Mart 2012 Salı günü başlıyor.
  • Bir sürü ayak işinde ve alt seviye pozisyonda memur olarak çalışan insanlarımız kendilerini uzman sanıyor ya, çok komik... Şirket 1 milyar dolar zararda ve izlediği strateji meydanda, siz hala ´bu şirketi batıramazsınız´diye feryat ediyorsunuz, bu şirketi bu hükümetin tayin ettiği yönetim kadrosu ve onların çevresindeki yalaka takımı batıracak, bunu söyleyip duruyoruz, anlamıyorsunuz. Dediğim gibi 2 sene veriyorum, 2 sene sonra anlayacaksınız. Anti-parantez söylüyorum bir forum ortamında kime olursa olsun ´sen´diye değil ´siz´diye hitap edilir, hitabet şekli insanın eğitimini ve görgüsünü belli eder.
  • Thy tabii ki yıllardır devletten yardım alıyor, hem finansal olarak hem de birçok daha farklı konularda maliyetleri düşürme veya haksız rekabet şeklinde öncelik verilme durumlarında....
  • Kimse atıp tutmasın Sen Havacımısın Civacımısın. Sen ne biliyorsun sana bilgi verenler ne biliyor.BEN kimim BU işleri tam 15 senedir takip eden, Candan beyle, Hrk Hzm md H.K dahası ŞERO ile bile Çalışan THY nin Yolcu Hizmetleri, APR HRK ,CGO HZM, YER HZM,TAV KRK GİDERLERİ,YAKIT GİDERLERİ, Arkadaşlar yapmayın T H Y batmaz B A T I R A M A S S I N I Z !!! Nedenmi? Bilmediğniz Birşey Yolcu yoksa K A R G O var hemde 100 YOLCU Alacağına 2 TON Kargo al ÇÜNKÜ Yolcudan kazanacağın parayı amorti ettin. gelen yolcu zaten KAR , LÜTFEN Yapmayın bilmediğini yada dolduruşa gelen eski Tk lılar, Şimdi LOS diye bir sefer var anlarsınız diye yazıyorum DEP CGO 5000 ARR CGO 5000 SİZ SÖYLEDİNİZ DİYE THY BATMAZ HATTA Ben BİRŞEY SÖYLİYEYİM THY LH ALIYOR
  • Yıl olmuş 2012 hâlâ THY'nin devletten yardım aldığını, THY için ÖTV kesildiğini sananlar var. Hayır yanlış bilir problem değil, ama burada cahilliğinin farkında olmayıp da umuma açık yerde bilgi vermeye çalışırsan ayıpların en büyüğünü yapmış olursun. Anlamıyorsan anlıyormuş gibi yazma yahu.
  • Yanıltıcı yorumlara dikkat yazan arkadaş´a; konuyu herkesin senden 1000 kat daha iyi bildiği belli. Siz kimsiniz? Sektörün içinden biri misiniz? Havacılık bilginizi nereden alıyorsunuz? Bunları merak ediyorum, bunu okursanız söyler misiniz? THY deki yanlış yönetim bundan 10 yıl sonra havacılık üniversitelerinde ders olarak okutulacak, neredeyse o noktaya gelindi. Bu yönetimle ve devlet desteği olmadan yolun sonuna çok kısa bir zamanda gelinir.
  • THY şirket uzmanları hep ´padişahım çok yaşa ´edasında yönetim kuruluna yağ çekmekte ve göz boyamaktadır. Bir arkadaşımız ne güzel söylemiş, bu ekonomik konjonktür içinde bütün ciddi çalışan profosyonel şirketler küçülmekte veya büyümeyü durdurmakta ve zararlarını minimize ettikleri halde THY ı almış eline bir saz, sürekli büyüyoruz sürekli büyüyoruz u çalıyor. Sonuç zarar 1 milyar. Benim gibi eleştirel yorum yazan arkadaşlara sataşan kişilere de şunu söylüyorum. Bu olay beni ilgilendiriyor, çünkü bu hepimizin parası, devlet vermesin yardımı, TK kendi yağıyla kavrulsun, umurumda olmaz ne halt yerlerse yesinler, zaten iddia ediyorum 2 sene içinde batarlar.
  • THY yi eleştiren ve gerçekleri ortaya koyan yorumları yazanlardan biri olarak kamuoyuna faydalı bir hizmet yaptığımı düşünüyorum. TK yı eleştiren her yorum yanıltıcı ve amaç güden bir yorum değildir, kulak verin. Asıl yanıltıcı yorumlar medya açıklamaları ve TK yönetimi tarafından yapılan açıklamalardır. Sektörden biri olarak şunu kesin olarak söyleyebilirim, şu noktada devlet yardımı kesilse THY´ye 2 yıl içinde iflas noktasına gelir. Bu şirkette işler öylesine bozulmuştur ki, tarafsiz bir denetleme heyeti gelip bir denetleme yapsa sayfalar dolusu maddeler çıkar, yanlışlar, eksik ve aksaklıklarla ilgili(onun yanısıra kuraldışı olaylar da sürekli olmakta ve SHGM buna gözyummaktadır). THY uzmanlarının yaptıkları açıklamalar ise yanlıştır.
  • THY zararını telafi ederek kara geçecek.bu kadar zararın içinde yeni yapılan yatırımların maliyeti var.Bu zarar geçicidir.Bu dediğim de unutulmasın.(THY ile bir alakam yok)
  • 2011 yılı 9 aylık zararı -466.870.719 birde şu var. her işletmeye, arsayı, koyu, ormanı satarlar, sıra ziraat bankası ve thy'na gelince duruyorlar. Kuş uçmaz kervan geçmez adı sanı duyulmamış yerlere hat açmaya devam. durmak yok. nasılsa ötv gelirleri sınırsız
  • cidden batacak thy, saka yapmiyorum cidden thy yonetimi okuyamiyormu piyasayi, gelecegi, yada bir musluk varda ordan habire para mi geliyor.
Türk Hava Yolları’nın Kiev, Odesa, Simferopol, Dnipropetrovsk, Donetsk ve Lviv’den sonra, Ukrayna’da sefer gerçekleştireceği 7’nci uçuş noktası Harkiv’e seferler 13 Mart 2012 Salı günü başlıyor. Uçuşlar haftada 2 gün, Salı ve Cuma olmak üzere karşılıklı olarak yapılacak.

THY tarafından yapılan açıklamada:
 
31 Mayıs 2012 tarihine kadar Harkiv’e yapılacak uçuşlar, açılışa özel  herşey dahil, gidiş-dönüş 109 Avro. Üstelik kampanya süresince, yolcular 30 kg serbest bagaj hakkından faydalanabilir.

 Ayrıca  İstanbul aktarmalı Türkiye’nin diğer iç hat uçuş noktalarından Harkiv’e gidiş-dönüş 60 Avro ilave ücret ödenerek uçulabilir.

Kampanyalı biletler Türk Hava Yolları’nın resmi web sitesinden gidiş-dönüş herşey dahil 109 Avro’ya, tüm Türk Hava Yolları satış ofislerinden, 444 0 863 numaralı çağrı merkezinden ve seyahat acentelerinden de 124 Avro’ya temin edilebilir.

THY'DEN YEDİNCİ NOKTA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 12 yıl önce
Bir sürü ayak işinde ve alt seviye pozisyonda memur olarak çalışan insanlarımız kendilerini uzman sanıyor ya, çok komik... Şirket 1 milyar dolar zararda ve izlediği strateji meydanda, siz hala ´bu şirketi batıramazsınız´diye feryat ediyorsunuz, bu şirketi bu hükümetin tayin ettiği yönetim kadrosu ve onların çevresindeki yalaka takımı batıracak, bunu söyleyip duruyoruz, anlamıyorsunuz. Dediğim gibi 2 sene veriyorum, 2 sene sonra anlayacaksınız. Anti-parantez söylüyorum bir forum ortamında kime olursa olsun ´sen´diye değil ´siz´diye hitap edilir, hitabet şekli insanın eğitimini ve görgüsünü belli eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Thy tabii ki yıllardır devletten yardım alıyor, hem finansal olarak hem de birçok daha farklı konularda maliyetleri düşürme veya haksız rekabet şeklinde öncelik verilme durumlarında....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kimse atıp tutmasın Sen Havacımısın Civacımısın. Sen ne biliyorsun sana bilgi verenler ne biliyor.BEN kimim BU işleri tam 15 senedir takip eden, Candan beyle, Hrk Hzm md H.K dahası ŞERO ile bile Çalışan THY nin Yolcu Hizmetleri, APR HRK ,CGO HZM, YER HZM,TAV KRK GİDERLERİ,YAKIT GİDERLERİ, Arkadaşlar yapmayın T H Y batmaz B A T I R A M A S S I N I Z !!! Nedenmi? Bilmediğniz Birşey Yolcu yoksa K A R G O var hemde 100 YOLCU Alacağına 2 TON Kargo al ÇÜNKÜ Yolcudan kazanacağın parayı amorti ettin. gelen yolcu zaten KAR , LÜTFEN Yapmayın bilmediğini yada dolduruşa gelen eski Tk lılar, Şimdi LOS diye bir sefer var anlarsınız diye yazıyorum DEP CGO 5000 ARR CGO 5000 SİZ SÖYLEDİNİZ DİYE THY BATMAZ HATTA Ben BİRŞEY SÖYLİYEYİM THY LH ALIYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yıl olmuş 2012 hâlâ THY'nin devletten yardım aldığını, THY için ÖTV kesildiğini sananlar var. Hayır yanlış bilir problem değil, ama burada cahilliğinin farkında olmayıp da umuma açık yerde bilgi vermeye çalışırsan ayıpların en büyüğünü yapmış olursun. Anlamıyorsan anlıyormuş gibi yazma yahu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yanıltıcı yorumlara dikkat yazan arkadaş´a; konuyu herkesin senden 1000 kat daha iyi bildiği belli. Siz kimsiniz? Sektörün içinden biri misiniz? Havacılık bilginizi nereden alıyorsunuz? Bunları merak ediyorum, bunu okursanız söyler misiniz? THY deki yanlış yönetim bundan 10 yıl sonra havacılık üniversitelerinde ders olarak okutulacak, neredeyse o noktaya gelindi. Bu yönetimle ve devlet desteği olmadan yolun sonuna çok kısa bir zamanda gelinir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY şirket uzmanları hep ´padişahım çok yaşa ´edasında yönetim kuruluna yağ çekmekte ve göz boyamaktadır. Bir arkadaşımız ne güzel söylemiş, bu ekonomik konjonktür içinde bütün ciddi çalışan profosyonel şirketler küçülmekte veya büyümeyü durdurmakta ve zararlarını minimize ettikleri halde THY ı almış eline bir saz, sürekli büyüyoruz sürekli büyüyoruz u çalıyor. Sonuç zarar 1 milyar. Benim gibi eleştirel yorum yazan arkadaşlara sataşan kişilere de şunu söylüyorum. Bu olay beni ilgilendiriyor, çünkü bu hepimizin parası, devlet vermesin yardımı, TK kendi yağıyla kavrulsun, umurumda olmaz ne halt yerlerse yesinler, zaten iddia ediyorum 2 sene içinde batarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY yi eleştiren ve gerçekleri ortaya koyan yorumları yazanlardan biri olarak kamuoyuna faydalı bir hizmet yaptığımı düşünüyorum. TK yı eleştiren her yorum yanıltıcı ve amaç güden bir yorum değildir, kulak verin. Asıl yanıltıcı yorumlar medya açıklamaları ve TK yönetimi tarafından yapılan açıklamalardır. Sektörden biri olarak şunu kesin olarak söyleyebilirim, şu noktada devlet yardımı kesilse THY´ye 2 yıl içinde iflas noktasına gelir. Bu şirkette işler öylesine bozulmuştur ki, tarafsiz bir denetleme heyeti gelip bir denetleme yapsa sayfalar dolusu maddeler çıkar, yanlışlar, eksik ve aksaklıklarla ilgili(onun yanısıra kuraldışı olaylar da sürekli olmakta ve SHGM buna gözyummaktadır). THY uzmanlarının yaptıkları açıklamalar ise yanlıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY zararını telafi ederek kara geçecek.bu kadar zararın içinde yeni yapılan yatırımların maliyeti var.Bu zarar geçicidir.Bu dediğim de unutulmasın.(THY ile bir alakam yok)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
2011 yılı 9 aylık zararı -466.870.719 birde şu var. her işletmeye, arsayı, koyu, ormanı satarlar, sıra ziraat bankası ve thy'na gelince duruyorlar. Kuş uçmaz kervan geçmez adı sanı duyulmamış yerlere hat açmaya devam. durmak yok. nasılsa ötv gelirleri sınırsız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
cidden batacak thy, saka yapmiyorum cidden thy yonetimi okuyamiyormu piyasayi, gelecegi, yada bir musluk varda ordan habire para mi geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000