20 Mart 2020, Cuma 15:17:20

THY'den personeline zorunlu izin

Türk Hava Yolları, normal mesai düzeninde (8-5) çalışan personelin yılık izne çıkarılacağını duyurdu.
  • ALLAH KİMSEYİ İŞSİZ BIRAKMASIN.BENİM DÜŞÜNCEM HERŞEYİN ÖZELLEŞMESİ.KİMSE KİMSENİN YÜKÜNÜ ÇEKMEDEM EŞİT OLUNSUN.BİRİLERİNE BİRŞEYLER VERİLİR İKEN SANKİ DİĞERLERİNİN KİRASI,FATURALARI,AİLESİ VE ÇOCUKLARI YOK.SOSYAL DEVLET ADALETLİ OLMALI VE EŞİT OLMALI.1500 TL. EMEKLİ MAAŞI ALAMAYANLAR VAR İDİ BU ÜLKEDE VE BUNUN GİBİ NELERİ.
  • Sevgili çalışan arkadaşlarım.Lütfen kulaktan dolma bilgilere itibar etmeyin.Işinize bakın.THY hiç bir çalışanını şimdiye kadar yüzüstü bırakmamıştır.Şirketimiz ,devletimiz var olsun.
  • AHL de THY teknikte 1 personele babasından Covid-19 bulaşmış. Bu personel işyerine bildirmiyor. Bu personelde 40 kişiye bulaştırıyor. Personel arasında Böyle bir söylenti var.
  • mubarek kandil akşamı hepinizi engelli hasta insanlarla alay eden kötülük eden işten atan hepinizi mevlaya sevk ediyorum nasıl biliyorsa öyle yapsın başınıza gelince anlarsınız birden araba carpar öbür boyu yatalak yada yakınına gelir ağlar durursun ömür boyu kafanı taşlara vurursun ben ne yaptım diye
  • Bakın bu çözüm değil satış mudurluklerınde 10 kişi bunun en az 4 kişi şef onlarda zaten 08:00 17:00 normal düzen çalışıyor gece mesaısıne hiç gelmezler bilmiyorum baska satış mudurlugunde gelınıyormu? Çözüm oralara bir şef digerlerını düz memur al sana tasarruf hem ayak altında dolaşmazlar, bırde işi bozarlar çünkü tecrübe iş bılgısı olmadığı için...
  • Ücretsiz izinle kalınsa keşke. İştende çıkartacaklarının sinyalini vermiş yerli ve milli, kıskanılan, süper bütçeye sahip Thy.
  • Yalanları yatsıya bile kalmadan söndü. Çok yakında sudan bahanelerle işten çıkartmalarda başlayacak. Görün siz!
  • Yaziyorum buraya. Bununla sinirli kalmayacaklar. İstende cikartmalar baslayacak yakinda. Dunya kasip kavruluyor. Tk mi dayanabilecek super turkiye ekonomisiyle bu krize? Hic sanmam!
  • Anlaşılan şirket ne karar verirse versin birileri memnun olmayacak ve buraya başkalarının maaşları üzerinden fikir beyan edecekler , hepimiz aynı gemideyiz , bir fedakarlık olacaksa tüm çalışanları kapsayacak şekilde olmalı , işten çıkarma ve ücretsiz izin en son seçenek olmalı , umarım tez atlatırız bu krizi dünyaca
  • NOKTA !! Türkiyede bu kadar işsizlik varken biri gider bini gelir sayın yetkililer.Yeni yetmeler 8 bin 10 bin alıyor bu maaşlar derhal normal seviyelere indirilmeli,FO kadar maaş alan purserlar var.Derhal bir düzenlemeyle normale çekilsin maaşlar halk olarak Thynin yükünü çekmek zorunda değiliz vergilerle.

Türk Hava Yolları, normal mesai düzeninde (8-5) çalışan personelin yılık izne çıkarılacağını duyurdu.

THY'den personele yapılan bilgilendirmede, Türkiye'de normal mesai sistemiyle çalışan (8-5) personelinyurt dışından salgon nedeniyle ülkemize dönmüş merkez tayinli personellerin 23 Mart-3 Nisan arasında yıllık izinli sayılacaklarını açıkladı.

Bunun dışında zorunlu hallerde asgari sayıda çalışanın görevlendirilebileceği ve yıllık izni bitmiş olanların bir sonraki yıldan izin kullanacağı duyuruldu.

Personellere ayrıca; izin sürecince evde kalmaları gerektiği hatırlatıldı.

©AirportHaber

THY'den personeline zorunlu izin

Yorumlar Tüm Yorumlar (128)

İŞSİZ ~ 4 yıl önce
ALLAH KİMSEYİ İŞSİZ BIRAKMASIN.BENİM DÜŞÜNCEM HERŞEYİN ÖZELLEŞMESİ.KİMSE KİMSENİN YÜKÜNÜ ÇEKMEDEM EŞİT OLUNSUN.BİRİLERİNE BİRŞEYLER VERİLİR İKEN SANKİ DİĞERLERİNİN KİRASI,FATURALARI,AİLESİ VE ÇOCUKLARI YOK.SOSYAL DEVLET ADALETLİ OLMALI VE EŞİT OLMALI.1500 TL. EMEKLİ MAAŞI ALAMAYANLAR VAR İDİ BU ÜLKEDE VE BUNUN GİBİ NELERİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekli biri ~ 4 yıl önce
Sevgili çalışan arkadaşlarım.Lütfen kulaktan dolma bilgilere itibar etmeyin.Işinize bakın.THY hiç bir çalışanını şimdiye kadar yüzüstü bırakmamıştır.Şirketimiz ,devletimiz var olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne kadarı doğru ~ 4 yıl önce
AHL de THY teknikte 1 personele babasından Covid-19 bulaşmış. Bu personel işyerine bildirmiyor. Bu personelde 40 kişiye bulaştırıyor. Personel arasında Böyle bir söylenti var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
engelli ~ 4 yıl önce
mubarek kandil akşamı hepinizi engelli hasta insanlarla alay eden kötülük eden işten atan hepinizi mevlaya sevk ediyorum nasıl biliyorsa öyle yapsın başınıza gelince anlarsınız birden araba carpar öbür boyu yatalak yada yakınına gelir ağlar durursun ömür boyu kafanı taşlara vurursun ben ne yaptım diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sef ~ 4 yıl önce
Bakın bu çözüm değil satış mudurluklerınde 10 kişi bunun en az 4 kişi şef onlarda zaten 08:00 17:00 normal düzen çalışıyor gece mesaısıne hiç gelmezler bilmiyorum baska satış mudurlugunde gelınıyormu? Çözüm oralara bir şef digerlerını düz memur al sana tasarruf hem ayak altında dolaşmazlar, bırde işi bozarlar çünkü tecrübe iş bılgısı olmadığı için...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şansöyle ~ 4 yıl önce
Ücretsiz izinle kalınsa keşke. İştende çıkartacaklarının sinyalini vermiş yerli ve milli, kıskanılan, süper bütçeye sahip Thy.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlaşıldı ~ 4 yıl önce
Yalanları yatsıya bile kalmadan söndü. Çok yakında sudan bahanelerle işten çıkartmalarda başlayacak. Görün siz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahanda ~ 4 yıl önce
Yaziyorum buraya. Bununla sinirli kalmayacaklar. İstende cikartmalar baslayacak yakinda. Dunya kasip kavruluyor. Tk mi dayanabilecek super turkiye ekonomisiyle bu krize? Hic sanmam!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KM ~ 4 yıl önce
Anlaşılan şirket ne karar verirse versin birileri memnun olmayacak ve buraya başkalarının maaşları üzerinden fikir beyan edecekler , hepimiz aynı gemideyiz , bir fedakarlık olacaksa tüm çalışanları kapsayacak şekilde olmalı , işten çıkarma ve ücretsiz izin en son seçenek olmalı , umarım tez atlatırız bu krizi dünyaca

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin Maaşları Düşürülecek ~ 4 yıl önce
NOKTA !! Türkiyede bu kadar işsizlik varken biri gider bini gelir sayın yetkililer.Yeni yetmeler 8 bin 10 bin alıyor bu maaşlar derhal normal seviyelere indirilmeli,FO kadar maaş alan purserlar var.Derhal bir düzenlemeyle normale çekilsin maaşlar halk olarak Thynin yükünü çekmek zorunda değiliz vergilerle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geldi ~ 4 yıl önce
Elemelerden geçemeyen bir arkadaşımızı daha alkışlarla uğurluyoruzz bay bayyy
U...n hadsiz ~ 4 yıl önce
Kaptanin konusuyor dinleyeceksin!... ya teknisyensin ya tgs... sinavlar acik evladim, gir sinavlara al parani... hak ediyor da aliyorlar o maaslari...
P ~ 4 yıl önce
Fo maaşı alan purser kim ? bordro paylas isim ver veremezsen karaktersizsin ;)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000