16 Nisan 2010, Cuma 12:20:39

THY'DEN İPTAL AÇIKLAMASI

Dün meydana gelen olaylar neticesinde Türk Hava Yolları’nın bu sabah gerçekleştireceği sabah seferleri karşılıklı olarak iptal edildi...
  • NEDEN THY HALA KAPALI OLAN HAVALIMANINA UCUSU OLAN YOLCULARI TRANSIT OLARAK KABUL EDIP ISTANBULA GONDERMEYE DEVAM EDIYOR.. BUNU ANLAMAK MUMKUN DEGIL..
  • Umarım THY veya diğer havayolları bu iptallerin yolcu cephesini doğru dürüst yönetebilirler - kontuar önlerinde kavgasız gürültüsüz. Doğal bir afet neticesinde iptaller yaşanıyor ama ne olursa olsun bunu yönetebilmek te profesyonellik ister. Bakalım kim ne kadar profesyonel.
  • eyvah bizim millet yine kavaga eder havalimaninda , herzamanki gibi
  • Evet ya benim de bu sabah Fransa ya uçuşum vardı iptal oldu...neyse evde otururuz napalım...:))

İzlanda’da bulunan volkanik yanardağın yeniden faaliyete geçmesiyle oluşan hava şartları nedeniyle İngiltere, İrlanda, Norveç, İzlanda, İskoçya, Finlandiya, İsveç, Letonya, Danimarka, Hollanda, Belçika, Polonya, Almanya ve Fransa hava sahalarını trafiğe kapattı.

Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklamada, "Türk Hava Yolları’nın bu sabah hava sahalarını kapatan bu ülke meydanlarına gerçekleştireceği sabah seferleri karşılıklı olarak iptal edildi.

Yanardağın püskürttüğü kül bulutlarının rüzgarın etkisiyle ne şekilde seyir edeceği ve nasıl yayılacağı kesin olarak tahmin edilemediğinden ilgili ülkelerdeki hava trafiğinin ne zaman açılacağına ilişkin şu an için kesin bilgi bulunmamaktadır. Bu nedenle daha sonra yapılacak seferlere ilişkin karar henüz verilmemiştir.

İlgili uçuş noktalarına seyahat edecek tüm yolcularımızın havalimanına gelmeden önce uçuşlarıyla ilgili bilet satış ofisleri ve Türk Hava Yolları’nın 444 0 849 numaralı çağrı merkezinden bilgi almaları gerekmektedir " denildi.
 

THY'DEN İPTAL AÇIKLAMASI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
NEDEN THY HALA KAPALI OLAN HAVALIMANINA UCUSU OLAN YOLCULARI TRANSIT OLARAK KABUL EDIP ISTANBULA GONDERMEYE DEVAM EDIYOR.. BUNU ANLAMAK MUMKUN DEGIL..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Umarım THY veya diğer havayolları bu iptallerin yolcu cephesini doğru dürüst yönetebilirler - kontuar önlerinde kavgasız gürültüsüz. Doğal bir afet neticesinde iptaller yaşanıyor ama ne olursa olsun bunu yönetebilmek te profesyonellik ister. Bakalım kim ne kadar profesyonel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
eyvah bizim millet yine kavaga eder havalimaninda , herzamanki gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Evet ya benim de bu sabah Fransa ya uçuşum vardı iptal oldu...neyse evde otururuz napalım...:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000