27 Haziran 2019, Perşembe 03:31:11

THY’den Eren Bülbül açıklaması

Türk Hava Yolları (THY) yeni uçağı Boeing 787-9 Dreamliner uçağına Maçka ismi verildiğini açıkladı.
  • Tüm tv kanallarında rüya uçak tabiri ile boing reklamı yapılıyor buradan soruyorum 737 max ları ne çabuk unuttunuz S400 siparişi ile ilgili ABD’nin Türkiye ye yaptığı terbiyesizliği ne çabuk unuttunuz boing’in 737max nedeni ile çizlen karizmasının kurtulması için ABD’den kaç para reklam parası aldınız rüya uçak reklamı ve haberinin yapılması için birileri size baskı mı yapıyor? Bana bu sorunun cevabını verin... THY kalitesi ve hizmeti ile yıllardır yüce Türk milletine hak ettiği değeri fazlası ile verdi yıllardır rüya hizmet alıyoruz Yüce Türk milleti her şeyin en iyisini hak ediyor bunun için THY’ na teşekkür ediyoruz. Reklama gerek yok parayı bastık fıstığı aldık fıstık artık bizim binicez fıstığa vericez gırbacı.. YAŞASIN YÜCE TÜRK MİLLETİ,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
  • THY'de Maçka isimli uçak var diyen kuyruk tescilinide yazabilirmi
  • THY'de Maçka isimli uçak var diyen kuyruk tescilinini yazabilirmi?
  • İsim için Anket yapıp çıkanı beğenmiyorsun. inlerce kişi yeni uçak adı EREN olsun diyor, yok MACKA diyorsun. Sen herşeyi kafana göre yapacaksan neden milletin vaktini, görüşünü alıyorsun?
  • Tramp koysalar daha iyi olurdu zira f35 leri alamıyorlar 787 leri aldıkları için duacısı olurlardı trampın....
  • olsun. Herkes anlar kim olduğunu.
  • işinize gelince prensip, gelmeyince teamül de mi?
  • THY yolları 787 için bir anket yapıyor, birileri istedi diye anket listesi yok sayılıyor, listede olmayan bir isim uçağa veriliyor. Madem kendiniz isim verecektiniz, o zaman insanlarla dalga geçer gibi anket yapmayacaktınız,THY ciddiyetsiz bir kuruluş olduğu buradan belli oluyor. o ankete oy verenlere saygısızlık yapılmıştır. kaldı ki sıradaki diğer uçaklara maçka adını verebilirdiniz.
  • Eren adını vermeye.
  • çok güzel düşünülmüş. tebrikler THY !

Türk Hava Yolları (THY) yeni uçağı Boeing 787-9 Dreamliner uçağına Maçka ismi verildiğini açıkladı.

THY sosyal medya hesabından Perge, Assos, Göbeklitepe ve Zeugma isimlerinden anket oluşturuldu. Bu ankete Twitter kullanıcıları alternatif olarak "AdıErenOlsun" başlığıyla farklı bir kampanya da dikkat çekti. 

THY'nin başlattığı ankette isim önerisi olarak Şanlıurfa'da bulunan tarihi Göbeklitepe'nin ismi ön plana çıkarken, bu isim 2015 yılında Katmandu'da pistten çıkan TC-JOC kuyruk tescilli A330-300 tipi uçakta bulunuyordu.

"Adı Eren Olsun"

Trabzon Maçka’da teröristler tarafından haince şehit edilen Eren Bülbül’ün isminin Türk Hava Yolları’nın (THY) yeni uçağına verilmesi için başlatılan kampanya kısa sürede çığ gibi büyüdü.

THY tarafından Twitter hesabından yapılan açıklamada uçağa Eren Bülbül’ün memleketi “Maçka” ismi verildiği ve ilk uçuşun da Trabzon’a yapılacağı belirtildi.

İşte THY’nin Eren Bülbül açıklaması;

Filomuzun ilk Boeing 787-9 Dreamliner’ının adına karar vermek için yaptığımız ankete katılan ve #AdıErenOlsun olsun diyerek destek veren tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

Yeni uçağımıza kahraman Eren’imizin memleketi “Maçka” adını verdik. İlk uçuşumuz da Trabzon’a. Ailesiyle birlikte hep beraber Eren’i ziyaret edeceğiz.

Biz bayrağımızı gururla taşıyor, bu vatan için uçuyoruz.

İyi ki varsınız. 

THY’den Eren Bülbül açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

39kırklareli ~ 5 yıl önce
Tüm tv kanallarında rüya uçak tabiri ile boing reklamı yapılıyor buradan soruyorum 737 max ları ne çabuk unuttunuz S400 siparişi ile ilgili ABD’nin Türkiye ye yaptığı terbiyesizliği ne çabuk unuttunuz boing’in 737max nedeni ile çizlen karizmasının kurtulması için ABD’den kaç para reklam parası aldınız rüya uçak reklamı ve haberinin yapılması için birileri size baskı mı yapıyor? Bana bu sorunun cevabını verin... THY kalitesi ve hizmeti ile yıllardır yüce Türk milletine hak ettiği değeri fazlası ile verdi yıllardır rüya hizmet alıyoruz Yüce Türk milleti her şeyin en iyisini hak ediyor bunun için THY’ na teşekkür ediyoruz. Reklama gerek yok parayı bastık fıstığı aldık fıstık artık bizim binicez fıstığa vericez gırbacı.. YAŞASIN YÜCE TÜRK MİLLETİ,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçak ~ 5 yıl önce
THY'de Maçka isimli uçak var diyen kuyruk tescilinide yazabilirmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maçka ~ 5 yıl önce
THY'de Maçka isimli uçak var diyen kuyruk tescilinini yazabilirmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankete ne gerek var? ~ 5 yıl önce
İsim için Anket yapıp çıkanı beğenmiyorsun. inlerce kişi yeni uçak adı EREN olsun diyor, yok MACKA diyorsun. Sen herşeyi kafana göre yapacaksan neden milletin vaktini, görüşünü alıyorsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tramp ~ 5 yıl önce
Tramp koysalar daha iyi olurdu zira f35 leri alamıyorlar 787 leri aldıkları için duacısı olurlardı trampın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hanımköylü ~ 5 yıl önce
olsun. Herkes anlar kim olduğunu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
prensip ~ 5 yıl önce
işinize gelince prensip, gelmeyince teamül de mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baran ~ 5 yıl önce
THY yolları 787 için bir anket yapıyor, birileri istedi diye anket listesi yok sayılıyor, listede olmayan bir isim uçağa veriliyor. Madem kendiniz isim verecektiniz, o zaman insanlarla dalga geçer gibi anket yapmayacaktınız,THY ciddiyetsiz bir kuruluş olduğu buradan belli oluyor. o ankete oy verenlere saygısızlık yapılmıştır. kaldı ki sıradaki diğer uçaklara maçka adını verebilirdiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eren ~ 5 yıl önce
E diğer gelen uçaklara da ankette sunulan isinler verilebilir pekala. Ne saygısızlığı var bunda
Ferhat ~ 5 yıl önce
Agzi olan konusuyor
Ferhat ~ 5 yıl önce
Agzi olan konusuyor
TFOadayadayı ~ 5 yıl önce
bu ulke eren gibi nice sehitlerle temiz saf duygularla vatan icin carpisanlarla kurtuldu ve kuruldu ama ben burada tribüne oynandigini dusunuyorum samimiyet goremiyorum MACKA Neden zaten OF SURMENE TRABZON GORELE falan var ??? Bu jest degil tamamen duygu somurusudur
Korktular ~ 5 yıl önce
Eren adını vermeye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 5 yıl önce
Evet çok korktuk
Kafa gidik ~ 5 yıl önce
Thy uçaklara şahıs ismi koymuyor ama laf olsun diye eleştirip büyütmek kolay :D
Şahısa ~ 5 yıl önce
Şahıs mı lan o dingil? Şehit şehit!
Malazgirt 1071 ~ 5 yıl önce
çok güzel düşünülmüş. tebrikler THY !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000