21 Mayıs 2021, Cuma 13:10:48

THY'den dijital sağlık cüzdanı uygulaması

Türk Hava Yolları, dijital sağlık cüzdanı "IATA Travel Pass" uygulamasında pilot çalışma başlatarak, yolcularının sağlık dokümanları ile seyahat bilgilerinin entegrasyonunu sağlayacak.
  • Sana ne benim aşımdan! Daha prospektüsü olmayan ve aşı öncesi her türlü riske razıyım imzası attırılan min 3 yıl süren çalışması 1 yılda biten (lab virüsü hazırlanırken aşıda hazırdı) aşıyı vurdurmuyorsam SA-NA-NE. Benim bedenim benim kararım. Maskenin koruma özelliği olmadığını, sadece hastaların takması gerektiğini, sağlıklı bir bireyin maske takmasının zararlı olacağını bilim kurulunda olan/olmayan proflar açıkladı. Aklı olan akleden zaten havada madem asılı kalıyor bu virüs o zaman gözlük takmakta mecburi olmalı der! Velhasıl sadece ülkemizde değil tüm dünyada bir kaos hali var. Kim kazanıyor diye sorarsanız. Kim servetine servet kattıysa ona dönüp bakın!
  • Bu uygulama IATA nın hazılradığı bir alt yapı. THY sadece kullanan havayollarından biri olacak. Pek çok havayolu çoktan kullanmaya başlamıştı. Geç ama faydalı bir adım.
  • Yolcuyu zor durumda birakiyor.
  • Ramazan Yeter artik yazi gonderme biktik usandik
  • Covid komploculari ne diyorsa cikiyo.
  • Artık seyahat etmek istiyoruz.
  • Biz görevimizin başındayız!!!!

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, tüm dünyayı etkisi altına alan, özellikle de havacılık sektöründe olumsuz etkiler bırakan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı küresel havacılık endüstrisince yeni tedbirler alınmaya devam ediliyor.

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi THY, deneyimli ekibi ve yenilikçi bakış açısıyla misafirlerine sunduğu yeni teknolojik hizmetler ve üstün hijyen tedbirleri sayesinde küresel değerlendirme kuruluşlarınca bu konuda ödüllendirildi. Bayrak taşıyıcı THY, "IATA Travel Pass" uygulamasıyla bir pilot çalışma gerçekleştirdi. Böylece, yolcuların sağlık dokümanlarıyla seyahat bilgilerinin entegrasyonu sağlanacak.

THY yolcuları, uygulama üzerinde dijital pasaportlarını oluşturarak, test ve aşı sertifikalarını temin edebilecek. Böylece yolcular, seyahat edecekleri rota için uçuşa kabul doğrulamasını rahatça yapabilecek, seyahatlerini kolaylaştırmak için test veya aşı sertifikalarını hava yolları ve ilgili ülke otoriteleriyle paylaşabilecek.

THY, seyahat cüzdanı uygulamalarını belirlenen destinasyonlarda test ettikten sonra gerekli altyapı entegrasyonlarını da tamamlayarak, seyahat dokümanı kontrolünü tüm uçuş ağında dijitalleştirmeyi planlıyor.

Salgın döneminde yaşanacak belirsizlikleri minimuma indirmesi ve yolcu memnuniyetine katkı sağlaması beklenen bu girişimlerle THY, yolcularına akıcı ve zahmetsiz bir seyahat deneyimi sunmayı hedefliyor.

THY'den dijital sağlık cüzdanı uygulaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

FişleME ~ 3 yıl önce
Sana ne benim aşımdan! Daha prospektüsü olmayan ve aşı öncesi her türlü riske razıyım imzası attırılan min 3 yıl süren çalışması 1 yılda biten (lab virüsü hazırlanırken aşıda hazırdı) aşıyı vurdurmuyorsam SA-NA-NE. Benim bedenim benim kararım. Maskenin koruma özelliği olmadığını, sadece hastaların takması gerektiğini, sağlıklı bir bireyin maske takmasının zararlı olacağını bilim kurulunda olan/olmayan proflar açıkladı. Aklı olan akleden zaten havada madem asılı kalıyor bu virüs o zaman gözlük takmakta mecburi olmalı der! Velhasıl sadece ülkemizde değil tüm dünyada bir kaos hali var. Kim kazanıyor diye sorarsanız. Kim servetine servet kattıysa ona dönüp bakın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nanik ~ 3 yıl önce
Bu uygulama IATA nın hazılradığı bir alt yapı. THY sadece kullanan havayollarından biri olacak. Pek çok havayolu çoktan kullanmaya başlamıştı. Geç ama faydalı bir adım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy yi sevmiyorum. ~ 3 yıl önce
Yolcuyu zor durumda birakiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Git ~ 3 yıl önce
Emirates i sev o zaman.
Ramazn Yeter ~ 3 yıl önce
Ramazan Yeter artik yazi gonderme biktik usandik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fisleme yontemi ~ 3 yıl önce
Covid komploculari ne diyorsa cikiyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2023 ~ 3 yıl önce
Aynen abicim dilimizde tuy bitti, hala cahil biziz aptal biziz! Daha 2 hafta oncesine kadar hala o gunde 8’er tane yurtturulan haplari icmeyin zararli, insanlari asil o ilac olduruyor diyenlere laf soyluyorlardi. Simdi dunya saglik orgutu de yasakladi. Bu korona korkutma furyasinin asil amaci insanlara asi yapmak. Ondan sonrasi da yeni bir dijital cag olacak. Biraz sorgulayalim temel hak ve ozgurluklerimizi koruyalim. Asi yaptirmak isteyenlere ben nasil karsi cikmiyorsam hicbir gucin de beni asi yapmaya zorlamamasi gerekir. Butun dunya liderlerinin agzinda yillardir 2023 lafi, dikkatinizi cekerim. Butun bu degisiklikler 2023 te olacaklara zemin hazirlamak icindir!!
Akepelileri fisleyin ~ 3 yıl önce
Yakında bütün hırsızlar yosuzluk yapanar mafya işbirlikçileri hesap verecek.
Hakkı ~ 3 yıl önce
Artık seyahat etmek istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para ~ 3 yıl önce
Para varmi?
ARFF ~ 3 yıl önce
Biz görevimizin başındayız!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanki biz değiliz ~ 3 yıl önce
Görevinin başında olmak için alıyosun o maaşı
Ber yazdiginla ~ 3 yıl önce
Gercek FF ekiplerini karaliyorsun
Şşşş ~ 3 yıl önce
Aferin sana koçum

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000