19 Mart 2024, Salı 17:19:18

THY'DEN BAYRAM İKRAMİYESİ KARARI

Türk Hava Yolları çalışanlarına bayram ikramiyesi olarak vereği tutarı belirledi.
  • %40 hayırlı olsunmu sayın bolat ne oldu raks eğliydin maillerde tehdit ediyordun tgs ye veririm diye şimdi AĞLAYIN
  • Evet şuan ne yazık ki Ahmet ve onun gibiler yüzünden sırf yönetime tepki olsun diye kaybedilen kaybettirilen bir seçimi izliyorum. Gerçekten feto güzel bir operasyon çekmek istese ve yavaş yavaş bu iktidara kan kaybettirmek istese bence ancak bu kadar güzel bir yol bulabilirdi. Çalışanın hakkını gasp et, herkes yukarıdan emirle zam verilmiyor sansın yönetime düşman olsun sonra mevzu yukarıya taşınınca tek bir kelam ile sendika istediğini alsın. Madem üst yönetimin karariydi zam vermemek nasıl oldu da sendikanın isteği kabul edildi? Ben hiçbir şeyin yukarıya doğru bir şekilde aktarıldığını düşünmüyorum. Vel hasıl şahsım da dahil olmak üzere yirmi yıllık seçmenlerin bir kısmı ya sandığa gitmedi ya da YRP ye oyunu kaydırdı. Umulur ki buradan güzel dersler çıkarılır ve artık çalışanın sırtından rol kesenlerin bir sonu gelir. Umarız yetersiz yöneticiler elin zurnasi ile dünya evine girmekten artık vazgeçer. Geçmiş ola...
  • İGA Havalimanı İşletme personelleri haricindeki proje çalışanlarına Bayram pirimi vermeme kararı alarak onlarca İGA güvenlik personelini mağdur etmiştir. 2 yıldır verilmekte olan pirimi keyfe göre vermemek kararı alan İGA yönetimi personeller arasında büyük bir ayrımcılık yapmaktadır.
  • İşletme bünyesi altında olanlara bayram pirimi verilirken. Havaalanı içerisinde Dış proje gösterilen görevlilere pirim yok diye söyleniyor. Sonra da bayram mesajları paylaşılıyor, bayram etmek için elini cebine at İGA
  • Bizim farkımızı verin kardeşim önden çelik iş ile imzayı atıp susturdunuz. Çalışanını aptal yerine koymayı bırakın artıkk!!!
  • Sxs neden bayram ikramiyesi almiyor? Dun kurulan yer değil burası 35 yillik istirak. TGS alirken SunExpress almamasi adaletsizlik degil mi?
  • SON ZAMANLARDA KABINE TAKINILAN TUTUMUN ARDINDAN OZELLIKLE AMIRLIK GRUPLARINDA DONEN KONUSMALAR 1-JUMPSEAT KULLANIMI YALNIZCA AO PERSONELI VE AILESI ICINDIR, OPR A MNL ISTIRAK VE TASERONLARI ISTISNA TUTMAMISTIR.BUNDAN SONRA JMPSEAT TALEPLERINIZ REDDEDILINCE BU MESAJLARINIZI HATIRLAYIN. 2-UZAKDOGU VE KORFEZ ULKELERINDEN GETIRIP APRONDA KENDI ARACINIZA ALIP GUMRUKSUZ BOLGEDEN ULKEYE SOKTUGUNUZ ELEKTRONIK CIHAZLAR ICIN ARTIK DAHA HASSAS OLCAZ. GORDUGUMUZ ANDA ININCE UCAGI GUMRUK KARSILAR. HIRSIZ OLAN USTUNE ALINIR OLMAYAN ALINMAZ. 3-TGS PERSONELI UCUSU ACAR ACMAZ KENDINIZI HERKESTEN ONCE EN GUZEL YERE BOARDLADINIGIZIN FARKINDAYIZ. BUNDAN SONRA PAS VE CED ICIN CHECKIN YAPMIS OZELLIKLE SIZIN USTUNUZDE OLMASI GEREKEN UCUCU VAR MI UCAGI KAPATMADAN MUTLAKA BIR BAKICAZ. 1 MART BEG UCAGINDAN INDIRDIGIM GIBI YINE INDIRIP GEREKLI RAPORLAMALAR YAPILACAK. 4-UCAGA ASLA AMA ASLA IZINSIZ VE ID KARTSIZ ADIM ATMAK YASAKTIR. BUNA CIK GIR YAPAN HAREKAT DA DAHILDIR. SAKIN KABINE VEYA KOKPITE BODOZLAMA GRMYN
  • Umarım iga feyiz alır bu başkan keşke iganın başına gelse İga hakkımızı yemeye devam etsin çok yakında görüşmek üzere az daha sabır bakalım bu devran nereden dönecek bekle iga!
  • Kabin memurlarını aylardır bunun ıcın mı beklettın ahmet bey! Hani nerde bızım ımza paramız? Kım yedı bızım ımza paramızı haram zıkkkım olsun . Nerde bızım pazar mesaılerımız nerde banka promosyonlarımız , yazıklar olsun sıze. Duyduk kı nısan ayında gııdyormuşsunuz şimdiden hoş gidişler ola!!!
  • Eğitimdeki insanlar taş mı yesin

Türk Hava Yolları çalışanlarına bayram ikramiyesi olarak vereği tutarı belirledi.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; THY çalışanlarına bayram ikramiyesi olarak 25'er Bin Lira verecek. 25 Bin Liralık ikramiyeler bayram öncesi çalışanların hesaplarına yatacak.

Söz konusu bayram ikramiyesi talebinin Hava-İş tarafından gündemi getirildiği öğrenildi.

©AirportHaber

THY'DEN BAYRAM İKRAMİYESİ KARARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (290)

Seçim 24 ~ 26 gün önce
%40 hayırlı olsunmu sayın bolat ne oldu raks eğliydin maillerde tehdit ediyordun tgs ye veririm diye şimdi AĞLAYIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seçim geldi çattı ~ 26 gün önce
Evet şuan ne yazık ki Ahmet ve onun gibiler yüzünden sırf yönetime tepki olsun diye kaybedilen kaybettirilen bir seçimi izliyorum. Gerçekten feto güzel bir operasyon çekmek istese ve yavaş yavaş bu iktidara kan kaybettirmek istese bence ancak bu kadar güzel bir yol bulabilirdi. Çalışanın hakkını gasp et, herkes yukarıdan emirle zam verilmiyor sansın yönetime düşman olsun sonra mevzu yukarıya taşınınca tek bir kelam ile sendika istediğini alsın. Madem üst yönetimin karariydi zam vermemek nasıl oldu da sendikanın isteği kabul edildi? Ben hiçbir şeyin yukarıya doğru bir şekilde aktarıldığını düşünmüyorum. Vel hasıl şahsım da dahil olmak üzere yirmi yıllık seçmenlerin bir kısmı ya sandığa gitmedi ya da YRP ye oyunu kaydırdı. Umulur ki buradan güzel dersler çıkarılır ve artık çalışanın sırtından rol kesenlerin bir sonu gelir. Umarız yetersiz yöneticiler elin zurnasi ile dünya evine girmekten artık vazgeçer. Geçmiş ola...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BAYRAMSIZ ~ 1 ay önce
İGA Havalimanı İşletme personelleri haricindeki proje çalışanlarına Bayram pirimi vermeme kararı alarak onlarca İGA güvenlik personelini mağdur etmiştir. 2 yıldır verilmekte olan pirimi keyfe göre vermemek kararı alan İGA yönetimi personeller arasında büyük bir ayrımcılık yapmaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kralkobra ~ 1 ay önce
Şimdi ben buradan sesleniyorum bolat bey ayrımcılık bu ayrımcılık neden güvenlik görevlisi arkadaşlar her türlü yükü alıyor havalimaninda eeee siz tSS güvenliğine verip x firma altında çalışan güvenlik görevlilerine vermezseniz beddua alırsınız günah islersiniz. Çalışan taşeron canımı çıksın kardeşim bu adaletsizliği önlemek için o zaman havalimaninda taşeron çalıştırma madem çalıştırıyorsun o zaman ayırt etme birileri bayramda yesin içsin birileri ne yapacak beddua alacasiniz söyleyim kul hakkına giriyorsunuz.
Şevki ~ 30 gün önce
İga yönetimi bu insafsızlıkla kaç para kar ettiniz. Üst yönetimlere kepçe ile dağıtırken. Emekçinin ekmeği ile oynuyorsunuz. Genel Müdürler bu yazıları okumuyor mu
İGA çalışanı ~ 1 ay önce
İşletme bünyesi altında olanlara bayram pirimi verilirken. Havaalanı içerisinde Dış proje gösterilen görevlilere pirim yok diye söyleniyor. Sonra da bayram mesajları paylaşılıyor, bayram etmek için elini cebine at İGA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy teknik ~ 1 ay önce
Bizim farkımızı verin kardeşim önden çelik iş ile imzayı atıp susturdunuz. Çalışanını aptal yerine koymayı bırakın artıkk!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sxs de istirak ~ 1 ay önce
Sxs neden bayram ikramiyesi almiyor? Dun kurulan yer değil burası 35 yillik istirak. TGS alirken SunExpress almamasi adaletsizlik degil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PA CHECK ~ 1 ay önce
SON ZAMANLARDA KABINE TAKINILAN TUTUMUN ARDINDAN OZELLIKLE AMIRLIK GRUPLARINDA DONEN KONUSMALAR 1-JUMPSEAT KULLANIMI YALNIZCA AO PERSONELI VE AILESI ICINDIR, OPR A MNL ISTIRAK VE TASERONLARI ISTISNA TUTMAMISTIR.BUNDAN SONRA JMPSEAT TALEPLERINIZ REDDEDILINCE BU MESAJLARINIZI HATIRLAYIN. 2-UZAKDOGU VE KORFEZ ULKELERINDEN GETIRIP APRONDA KENDI ARACINIZA ALIP GUMRUKSUZ BOLGEDEN ULKEYE SOKTUGUNUZ ELEKTRONIK CIHAZLAR ICIN ARTIK DAHA HASSAS OLCAZ. GORDUGUMUZ ANDA ININCE UCAGI GUMRUK KARSILAR. HIRSIZ OLAN USTUNE ALINIR OLMAYAN ALINMAZ. 3-TGS PERSONELI UCUSU ACAR ACMAZ KENDINIZI HERKESTEN ONCE EN GUZEL YERE BOARDLADINIGIZIN FARKINDAYIZ. BUNDAN SONRA PAS VE CED ICIN CHECKIN YAPMIS OZELLIKLE SIZIN USTUNUZDE OLMASI GEREKEN UCUCU VAR MI UCAGI KAPATMADAN MUTLAKA BIR BAKICAZ. 1 MART BEG UCAGINDAN INDIRDIGIM GIBI YINE INDIRIP GEREKLI RAPORLAMALAR YAPILACAK. 4-UCAGA ASLA AMA ASLA IZINSIZ VE ID KARTSIZ ADIM ATMAK YASAKTIR. BUNA CIK GIR YAPAN HAREKAT DA DAHILDIR. SAKIN KABINE VEYA KOKPITE BODOZLAMA GRMYN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga security ~ 1 ay önce
Umarım iga feyiz alır bu başkan keşke iganın başına gelse İga hakkımızı yemeye devam etsin çok yakında görüşmek üzere az daha sabır bakalım bu devran nereden dönecek bekle iga!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şevki ~ 1 ay önce
Havaalanındakilere ikramiyenin yarısı yatmış.Dış proje vs diye ayırırlarsa kesinlikle toplu istifa edilecek.Ve bu ayrımcı durum için herkes tazminatını isteyecek.Mahkemeye gider bu mesele.Onlara yatmış biz hala bekliyoruz yatacak diye.
Aç Güvenlik ~ 1 ay önce
Dış proje havaalanı ayrımı yapılıyorsa bizde toplu bir şekilde bırakıp tazminat talebinde bulunmayı biliriz.Maaş zamları onlarca defa 3-5 ay geç yattı.Bir de her zaman verilen bim kart ve ikramiye verilmedi.Onlarca delil var.Çetelesini tuttuk.Ayrımcılık yapıp sonra iga ailesiyiz diye saçma sapan mesajlar atıyorlar.İga beyaz yakalı yamyamlarını doyuramıyor bir türlü.ALLAH KAHRETSİN SİZİ.ALLAH KURU EKMEĞE MUHTAÇ ETSİN SİZİ !
Bayramsız ~ 1 ay önce
İGA İşletme bünyesi altında olanlara bayram pirimi verilirken, İGA güvenlik personeline Bayram pirimi verilmemiştir. Yapılan bu çifte standart sonrası Bir'de Bayram mesajı atacaklar.
Üvey evlat kabin memuru! ~ 1 ay önce
Kabin memurlarını aylardır bunun ıcın mı beklettın ahmet bey! Hani nerde bızım ımza paramız? Kım yedı bızım ımza paramızı haram zıkkkım olsun . Nerde bızım pazar mesaılerımız nerde banka promosyonlarımız , yazıklar olsun sıze. Duyduk kı nısan ayında gııdyormuşsunuz şimdiden hoş gidişler ola!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GO ~ 1 ay önce
Tum ucucular uyev evlat. (Purser ve genis govde C1 haric)%35 ile baslayan birlikte gorev yaptiklari arkadaşları varken onlarin derdi 100 dolar daha tazminat alabilmek. Bizimkiler de cesmedeki yazligini torununun okul taksitini anlatir. 140k € borcu olan adama. Devlet pilot yaptığı icin onu halden anlamaz.
Sicilini söyle bakalım ~ 1 ay önce
Cesaretin varsa söyle sicilini kim nasıl gidiyor muş görelim
Sicilini söyle diyen ~ 29 gün önce
Sen söyle bakalım erkeksen, tırrak seni.. Buraya yazmakla olmuyor, erkeksen yaz sicilinii denyo
Sayın Ahmet bolat ~ 1 ay önce
Eğitimdeki insanlar taş mı yesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yavaş ~ 1 ay önce
Yavaş önce bi sözleşmeye imza at eğitimde başarılı ol TK'lı ol sen de yararlanacaksın her şeyden.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000