14 Mart 2024, Perşembe 11:23:59

THY'den Amsterdam'da iftar programı

Türk Hava Yolları’nın Amsterdam ofisi geleneksel iftar programı düzenledi.
  • Toplu iş sözleşmesi noldu? Masalar maşallah dolu, işçinin emekçinin hakkı nerede??
  • Checkin personellerinde sıkıntı var kendi personelimiz degiller ayrıca bagajlar yüklenmiyor istanbulda sürekli kayıp bagajla uğraşıyoruz.Boş atıp durma orda icraat gerçekleştir
  • Bildiğin istasyon müdürü değil mi? Bilat satış müdürü. Nedir bu ünvan?
  • Haksız yere işinden ettiğin insanlara tazminat ödememek için aylarca mahkemelerde, yetmez istinaflarda dolaştır, sonra git iftar diye şirket kasasından şov yap. Haramla iftar açılır mı?
  • Amsterdam genel müdürü ne demek satış müdürü deseniz daha iyi olmazmı
  • Thy'ye nasıl girdin,yurtdışına müdür oldun onu da poz vererek açıklasan.
  • Görevde bulunacak arkadaşlar yaşadı. Fazla bagaj, EMD ler cep. Daha önce neden apar topar kapatılıp, çalışanlar ofise çekildi.
  • Tk yurtdisi organizasyonlarda gordugum manzara hep ayni; hirpani saca sakala karismis aftikali pakistanli bengalli nepalli calisanlar; modernlikle ilsigi olmayan hirpani makyajlar tuvaletler sanki bir dunya ulksi sirketi gorunumu heryerdedir
  • Erkek egemen THY. Yazik!

Türk Hava Yolları’nın Amsterdam ofisi geleneksel iftar programı düzenledi. Programa THY Amsterdam Genel Müdürü Şerafettin Ekici, T.C. Lahey Büyükelçisi Selçuk Ünal, Amsterdam Başkonsolosu Mahmet Burak Ersoy, Deventer Başkonsolosu M. Hakan Cengiz, Azerbaycan Lahey Büyükelçisi Rahman Mustafayev, iş insanları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

THY Amsterdam Genel Müdürü Şerafettin Ekici, katılımcılara yeni uçuşlarla ilgili bilgiler verdi: “Türk Hava Yolları olarak Amsterdam’dan Günde 5 sefer İstanbul Havalimanı’na, 2 sefer Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve haftada 1 kez Esenboğa Havalimanı’na seferlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu seferler sayesinde bir günde çok yüksek sayıda yolcuya dokunuyoruz, seyahatlerini güvenli şekilde sağlıyoruz. Havalimanı satış ofisimizi 1 Nisan itibarıyla açıyoruz. Bütün biletleme, değişiklik, iade, fazla bagaj ödemeleri bu ofisimizde görev alacak olan THY personeli tarafından yapılacak. 1 Nisan’dan itibaren AJET ayrı havayolu olarak uçmaya başlıyor. Biletler AJET sisteminden satılmaya başlandı. Çok iddialı 2033 hedeflerimiz bulunuyor. Yeni uçak siparişlerimizle birlikte filodaki uçak sayımızın 2033 yılında 800’ü aşması planlanıyor. Taşıdığımız yolcu sayısının 2033 yılında 170 milyonun üzerine çıkması hedefleniyor. Çalışan sayısının 150 bin’e ulaşması hedefleniyor. Avustralya Melbourne uçuşlarımızın açılmasıyla birlikte 130 ülkede 346 destinasyona uçuyoruz. Artık Türk Hava Yolları 6 kıtaya da uçuşlarını gerçekleştiriyor.”

İŞ BİRLİĞİNİN VE DOSTLUĞUN PEKİŞMESİNE KATKI

T.C. Lahey Büyükelçisi Selçuk Ünal ise bir teşekkür konuşması yaparak, Türkiye-Hollanda arasındaki ilişkilerin güçlenmesine yönelik çabalara vurgu yaptı. İftar yemeği sonrası program sona ererken, katılımcılar daha yakın iş birliği ve dostane ilişkilerin geliştirilmesi için bir araya gelmenin önemini bir kez daha vurguladılar. Bu etkinlik, Türkiye ve Hollanda arasındaki iş birliğinin ve dostluğunun pekiştirilmesine katkı sağladı.

(Hürriyet)

THY'den Amsterdam'da iftar programı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

KA ~ 1 ay önce
Toplu iş sözleşmesi noldu? Masalar maşallah dolu, işçinin emekçinin hakkı nerede??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şefoo ~ 1 ay önce
Checkin personellerinde sıkıntı var kendi personelimiz degiller ayrıca bagajlar yüklenmiyor istanbulda sürekli kayıp bagajla uğraşıyoruz.Boş atıp durma orda icraat gerçekleştir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
genel müdür ~ 1 ay önce
Bildiğin istasyon müdürü değil mi? Bilat satış müdürü. Nedir bu ünvan?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haram ~ 1 ay önce
Haksız yere işinden ettiğin insanlara tazminat ödememek için aylarca mahkemelerde, yetmez istinaflarda dolaştır, sonra git iftar diye şirket kasasından şov yap. Haramla iftar açılır mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilmemki ~ 29 gün önce
?
tıtle ~ 1 ay önce
Amsterdam genel müdürü ne demek satış müdürü deseniz daha iyi olmazmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şefo ~ 1 ay önce
Thy'ye nasıl girdin,yurtdışına müdür oldun onu da poz vererek açıklasan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kim bu Şerafettin? ~ 1 ay önce
Nasıl müdür olmuş bu? Torpilli
Alan ofisi ~ 1 ay önce
Görevde bulunacak arkadaşlar yaşadı. Fazla bagaj, EMD ler cep. Daha önce neden apar topar kapatılıp, çalışanlar ofise çekildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yurtdisi ~ 1 ay önce
Tk yurtdisi organizasyonlarda gordugum manzara hep ayni; hirpani saca sakala karismis aftikali pakistanli bengalli nepalli calisanlar; modernlikle ilsigi olmayan hirpani makyajlar tuvaletler sanki bir dunya ulksi sirketi gorunumu heryerdedir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazik ~ 1 ay önce
Erkek egemen THY. Yazik!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000