16 Şubat 2019, Cumartesi 10:00:40

THY'den Air Albania için yeni anlaşma

Arnavutluk'un Türk Hava Yolları (THY) ortaklığında kurulan ilk ulusal havayolu şirketi Air Albania'nın test süreci ve şirketin sertifikalandırılmasına ilişkin teknik şartların oluşturulmasının ardından Albcontrol, THY ve özel bir ortak arasında, şirketin işleyişi ile ilgili anlaşma imzalandı.
  • Thy yi zarar eden ülkelere ortak etmeyin. Arnavut luga sefer sayısını artırın yolcularıni magdur etmemek için İstanbul üzerinden aktarma yurt dışına ulaştırın. Albenia da kapatılsın
  • thy teknik sonradan ENGELLİ HASTA olan 20 yıldan fazla calışanını performansı düşük sebebiyle 39 yaşında işten attı
  • Peki bir kac ay once yapilan o torenin amaci neydi ucak ve hostesler onunde sertifalanma ayni zamanda baslamadiysa? Gerekli evraklar hazirlanmadan toren yaptik. Dun gene bir toren yaptik bu sefere sertifikalanmaya baslamak icin. Onumuzdeki hunkered baska bir toren daha yaparlarsa sasirmayin.

Arnavutluk Altyapı ve Enerji Bakanlığı tarafından yapılan yazılı  açıklamaya göre, imzalanan anlaşma ile şirketin sertifikalandırılması ve  çalışmaların başlatılması yönünde yeşil ışık yakıldı.

Arnavutluk Başbakanlığı'nda anlaşmanın imzalanmasının ardından,  Altyapı ve Enerji Bakanı Belinda Balluku ve THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi  Başkanı İlker Aycı, başkent Tiran'daki Rahibe Teresa Havalimanı'nı ziyaret etti.

Aycı burada yaptığı açıklamada, Air Albania'nın hazırlanması sürecinde  çalıştıkları için gurur duyduklarını ifade ederek, "Bu görev bize iki lider  tarafından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve (Arnavutluk) Başbakan Edi Rama  tarafından verildi. Bunun ardından güçlü bir şekilde çalışmaya başladık."  değerlendirmesinde bulundu.

Teknik sürecin tamamlandığına, projenin nihayetlendirilmesine yönelik  sürecin de tamamlanmak üzere olduğuna işaret eden Aycı, "Air Albania çok yakında  göklerde olacak. Biz de THY olarak Arnavut tarafıyla birlikte çalıştığımızdan  dolayı çok gururluyuz." şeklinde konuştu.

Bakan Balloku da THY'nin bu ortak girişimin destekleyici olduğunu dile  getirerek, "THY, özel bir ortakla birlikte Arnavutluk'tan bayrağı taşıyacak bir  şirket kurmasını talep etti. Bu da bugün gerçek oluyor. Süreç uzundu ancak mümkün  olan en iyi şekilde sonuçlandı." şeklinde konuştu.

THY ortaklığında kurulan Air Albania, Eylül 2018'de başkent Tiran'da  düzenlenen törenle hizmete açılmış ve ilk sembolik uçuşunu İstanbul'a  gerçekleştirmişti.

THY'den Air Albania için yeni anlaşma

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

....... ~ 5 yıl önce
Thy yi zarar eden ülkelere ortak etmeyin. Arnavut luga sefer sayısını artırın yolcularıni magdur etmemek için İstanbul üzerinden aktarma yurt dışına ulaştırın. Albenia da kapatılsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tamamdir emrin olur ~ 5 yıl önce
Tabi canım baska bir arzunuz
tk ~ 5 yıl önce
thy teknik sonradan ENGELLİ HASTA olan 20 yıldan fazla calışanını performansı düşük sebebiyle 39 yaşında işten attı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
normal ~ 5 yıl önce
normal bunlar performansi en ust seviye olani da isletmesel sebep diyerek atiyo bunlar ne istiyo anlamadim IK baskanini atmak lazim
hey hey ~ 5 yıl önce
anca animasyon yaparsiniz o da sizin yazdiginjz prgram bile degil aferim
100 de 100 ~ 5 yıl önce
% 100 yapin benim disimi kirmayin agzimi yirtin
Empati ~ 5 yıl önce
20 yil calisabilmissiniz ne guzel bizim gibilere onu da cok gõrdüler.Allah yardimcimiz olsun
Air Albania ~ 5 yıl önce
Peki bir kac ay once yapilan o torenin amaci neydi ucak ve hostesler onunde sertifalanma ayni zamanda baslamadiysa? Gerekli evraklar hazirlanmadan toren yaptik. Dun gene bir toren yaptik bu sefere sertifikalanmaya baslamak icin. Onumuzdeki hunkered baska bir toren daha yaparlarsa sasirmayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000