08 Ekim 2013, Salı 09:50:08

THY'DEKİ TACİZ İDDİALARI TBMM GÜNDEMİNDE

Türk Hava Yolları’nda (THY) taciz iddiası, taşındığı Meclis’te tarafların karşılıklı ‘iddia düellosu’na sahne oldu.
  • Konu bilinmiyor, karşılıklı suçlamalar. Ama gine de insanın burnuna: En iyi savunma, hücümdur deyiminin kokuları geliyor. Ateş olmıyan yerden duman çıkmaz.
  • pek inandırıcı değil ama olmaz da diyemem....ne de olsa burası türkiye!!!
  • İyide esb'de yer hizmetlerine tgs bakıyor ?
  • Büyük ihtimal kovulmak üzereyken istifa edip sonrada insanlara iftira atıyor.Yoksa neden Savcılığa gitmek yerine meclise dilekçe versin.
  • yöneticisi kimmiş ki acaba? insan merak ediyo......

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ankara Esenboğa Havalimanı’nda görevli eski yer hostesi B.Ö., yöneticisinin tacizine uğradığı, çirkin davranışlara maruz kaldığı iddiasını, bir dilekçe ile Meclis’e şikâyet etti. TBMM Dilekçe Komisyonu’nun bilgi istediği Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın talimatıyla, THY Genel Müdürlüğü bir rapor hazırladı.

‘FIRSAT VERDİK’

THY’nin cevabında, B.Ö.’nün bir yolcuya biniş kartı fırlatmak, bagajları yanlış bağlamak gibi disiplin suçlarından defalarca savunma verdiği, ‘iş disiplinini bozucu davranışlarda bulunduğu ve olumsuzluklara sebep olduğu’ iddia edildi ve “Tüm bunlara rağmen B.Ö. işten çıkarılmamış, yöneticilerince fırsat tanındığı halde 2 Mart 2012’de istifa etmiştir” dendi.

THY'DEKİ TACİZ İDDİALARI TBMM GÜNDEMİNDE

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

XXXXX ~ 11 yıl önce
Konu bilinmiyor, karşılıklı suçlamalar. Ama gine de insanın burnuna: En iyi savunma, hücümdur deyiminin kokuları geliyor. Ateş olmıyan yerden duman çıkmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 11 yıl önce
pek inandırıcı değil ama olmaz da diyemem....ne de olsa burası türkiye!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 11 yıl önce
Arkadaş böyle yorum yapacağına hiç yapmasaydın yaa!
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
İyide esb'de yer hizmetlerine tgs bakıyor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Büyük ihtimal kovulmak üzereyken istifa edip sonrada insanlara iftira atıyor.Yoksa neden Savcılığa gitmek yerine meclise dilekçe versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uygulamacı'ya ~ 11 yıl önce
bir kere ihtimal üzerinden başlayan yorumunuzu gerçekmiş gibi sonuçlandıramazsınız. bunu yapacağınıza, bu personele iddialarını ispatlamak fırsatı verilmiş midir, ya da olayın doğruluğu yönetimce araştırılmış mıdır, bunları bir sorgulayınız. olayın doğruluğu ya da yanlışlığını bilmeden burada kafanıza estiği gibi ahkam kesemezsiniz. bir de kendinizin başına böyle bir olayın geldiğini ya da asılsız ithamların hedefi olduğunuzu düşünün, ya da bir yakınınızın... ne hissedersiniz. ayıptır, yapmayın.
Meclis ~ 11 yıl önce
Mobbing olabilir. Büyük konuşmayın derim, benzer haksızlık başınıza gelebilir. Çaresiz kalabilirsiniz, pek tabiki meclise bu aksettirebilir. Mecliste 'gündem dışı konuşma' bu sebeple vardır.
baller ~ 11 yıl önce
yöneticisi kimmiş ki acaba? insan merak ediyo......

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000