28 Ağustos 2019, Çarşamba 12:29:30

THY'de yeni hedef: A350!

Türk Hava Yolları, MAX uçaklarının yere inmesinden sonra filo planlamasında yaşadığı sorunu Çin'den alacağı uçaklarla aşacak.
  • Satilmali, o parayla saray yapilmali
  • ...mart ayinda kendi siparisleri geliyor.
  • Mcdonald Douglas MD15 getirin agam be md 21 de olur )_????
  • Thy alacaksa hong kong ailrlines ın airbus fabrikasında bekleyen A350-900 leri alabilir bir diger alternatifte Etihad Airways ın 2 ay once hazirlanmış ve bordeux havaalani beklemeye alinmıs A350-1000 leri kiralayabilir alternatif cok ama bizimkilerden bisey cikmaz bu saatten sonra hem sezon bitimi hem kis dolayisiyla talep duser anca yilbasindan sonra filo hareketliligi baslarsa guzelbolur bence marti beklememeli
  • boşta uçakları olan ya da elindekileri kiralamak isteyen şirket var mı ki acaba? biraz zor gibi hele çin'de...
  • Tüm filoyu Airbus yapın. Boeing ne ya.Masası olmayan uçak mı olur.
  • thyde tek tip uçak olmalı oda AIRBUS olmalıdır avrupada merkezi olan bir şirketin amerikan uçağı alması kadar saçma bir şey olamaz yok efendim birisiyle aramız bozulursa diğerinden uçak alabilirmişiz böyle saçma bahane olamaz filoyu yarı yarıya yapıp bir yarısını uçuramadıktan sonra o şirket zaten batar!
  • Bu haber Gs nin Falcao tranferi gibi bir haber yani Nasrettin Hoca nın göle maya atması gibi ya tutarsa
  • ULR model olsun da güzel hatlar açılsın. Uzun hatlar önemli.
  • THY A350 kiralamaz. Daha yaz basinda WOW’un uçakları boşa düştü, MAX’leri ucamayan THY 321NEO’lari almadi ucaklar OnurAir’e gitti. THY ise A 330-300’lari kiraladi. Ustelik kiralanan 330’lar 3-4 saatlik ucuslara veriliyor, küllen zarar.

Türk Hava Yolları, MAX uçaklarının yere inmesinden sonra filo planlamasında yaşadığı sorunu Çin'den alacağı uçaklarla aşacak.

Türk Hava Yolları'nın, filo planlamasında beklenmeyen aksaklıklar dolayısıyla Çin'de uçak arayışına başladığı kaydedildi.

Airporthaber'in edindiği bilgiye göre, bir süredir dünyanın çeşitli ülkelerinden uçak kiralamak için arayışa giren THY'nin rotasını Çin'e çevirdiği öğrenildi.
MAX uçaklarının yere indirilmesi ve Airbus teslimatlarında yaşanan rötar sebebiyle filo planlamasında beklenmedik durum ortaya çıkan THY'nin bir süredir Çin'de uçak aradığı bildirildi.

THY'nin dar gövde ile birlikte Airbus 350 tipi uçak bulmak için yoğunlaştığı kaydedilirken 2020 yılında ilk A350 uçağını filosuna dahil edecek THY'nin bu tarihten önce bu uçak tipini filosuna katabileceği belirtildi.

Çin'de beş havayolu filosunda bulunan Airbus 350 tipi uçaklardan filosuna dahil etmek isteyen THY'nin görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi.
Halen Çinli Air China, China Air, Sichuan Airlines, China Easthern ve ChinaSouthern Airlines şirketlerinin filosunda Airbus 350 tipi uçaklar yer alıyor.

THY'de yeni hedef: A350!

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Thy ~ 5 yıl önce
Satilmali, o parayla saray yapilmali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zaten... ~ 5 yıl önce
...mart ayinda kendi siparisleri geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burgerci ~ 5 yıl önce
Mcdonald Douglas MD15 getirin agam be md 21 de olur )_????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
byflyman opr. dok. ~ 5 yıl önce
Thy alacaksa hong kong ailrlines ın airbus fabrikasında bekleyen A350-900 leri alabilir bir diger alternatifte Etihad Airways ın 2 ay once hazirlanmış ve bordeux havaalani beklemeye alinmıs A350-1000 leri kiralayabilir alternatif cok ama bizimkilerden bisey cikmaz bu saatten sonra hem sezon bitimi hem kis dolayisiyla talep duser anca yilbasindan sonra filo hareketliligi baslarsa guzelbolur bence marti beklememeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olmaz ~ 5 yıl önce
A350-1000 olmaz, illa kisa govde akil basa geldiginde ulan bunun uzununu niye almadik muhabbeti; 320-321 muhabbetini hatirlayin
350 ~ 5 yıl önce
boşta uçakları olan ya da elindekileri kiralamak isteyen şirket var mı ki acaba? biraz zor gibi hele çin'de...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A330 ~ 5 yıl önce
Tüm filoyu Airbus yapın. Boeing ne ya.Masası olmayan uçak mı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kokpit ~ 5 yıl önce
Sen bir de Boeing kokpiti görmelisin. Daracık yapılmış. Hele koltuğu geri çekersen hiç yer kalmıyor. Airbus candır.
tekn ~ 5 yıl önce
thyde tek tip uçak olmalı oda AIRBUS olmalıdır avrupada merkezi olan bir şirketin amerikan uçağı alması kadar saçma bir şey olamaz yok efendim birisiyle aramız bozulursa diğerinden uçak alabilirmişiz böyle saçma bahane olamaz filoyu yarı yarıya yapıp bir yarısını uçuramadıktan sonra o şirket zaten batar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.......... ~ 5 yıl önce
Bu haber Gs nin Falcao tranferi gibi bir haber yani Nasrettin Hoca nın göle maya atması gibi ya tutarsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlgili ~ 5 yıl önce
ULR model olsun da güzel hatlar açılsın. Uzun hatlar önemli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A 330 ~ 5 yıl önce
THY A350 kiralamaz. Daha yaz basinda WOW’un uçakları boşa düştü, MAX’leri ucamayan THY 321NEO’lari almadi ucaklar OnurAir’e gitti. THY ise A 330-300’lari kiraladi. Ustelik kiralanan 330’lar 3-4 saatlik ucuslara veriliyor, küllen zarar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000