01 Kasım 2019, Cuma 18:43:36

THY'de yeni atama kararı

Türk Hava Yolları (THY) İcra Komitesi bugün aldığı karar ile Herson Müdürü olarak Ahmet Tursun'u atadığını açıkladı.
  • Bir an önce tgs de değişim olmalı. Son gelişen ve onlarca personelin karıştığı olayla ilgili istasyon yönetimi bedelini ödemeli. Şefler bile işin içinde çıkıyor iken onların üst yöneticileri de bedel ödemeli.
  • Hahaha
  • Bu AKP hükümeti kadar hak yiyen kendilerinden olmadığı için çalışanlara haksız kasıtlı maksatlı tayinler çıkartan işten atan bir hükümet zihniyeti görülmemiştir.Bunun bedelini seçimler de rakamsal olarak görecekler
  • Hak arayanlar yoruldu... Yazıklar olsun
  • Erbil Bey işinin ehli, dürüst ve çok çalışkan birisidir. Allah yolunu açık etsin. Umarım daha iyi yerlerde olur.
  • Satış-pazarlama atamalarini heyecanla bekliyoruz.(150)
  • Cemaatlerden gelen yöneticilerin,imam hatipli amirlerin hayır dualarıyla bu sene inşallah kâr düşse de zarar etmeyecek, maşallah hocam, maşallah. Bu azimle 2020 de uçar gideriz inşallah! Hep bakıyoruz düzelir belki diye. Aynı tas aynı hamam . Pazarlama, satış, muhasebe, işletme, teftiş, teknik her yerde liyakatsız tecrübesiz kişiler amir yönetici konumunda. Yazık onların altında çalışan tecrübeli bilgili liyakatli personele. Bu şirket biraz olsun iyi ise onların vefası şirkete olan bağlılığından. İlker bey; eski ile yeni personeli, liyakatli ile liyakatsiz personeli, tecrübeli ile tecrübesiz personeli, çalışan ile çalışmayanı, işine sadık olan ile olmayanı ayırt eder, diyorduk ama hala düğmeye basmadı. Genel Kurul öncesi hakkında yapılan spekülasyonları, bunların kaynağını unuttu herhalde. Şirkette dönüşüm ve gelişim şart. Atamaları liyakate eğitime tecrübeye dayandırmazsan, küçücük şehirlere bile müdür atarsan, kaynakları etkin kullanmazsan zararı hepimiz görürüz. Mekke döneminde Allah Resûlü Kâbe’ye girmek istemiş, o günlerde Kâbe’nin anahtarları elinde olan Osman bin Talha müşrik olduğu için oldukça kaba ve sert bir davranışla Kâbe’ye girmelerini engellemişti. Kıssadan hisse: Mekke fethedildi. Kâbe’nin tasarrufu Resûlullah’ın eline geçti. Kâbe’nin anahtarlarını istediği kişiye verebilecekti. Ama o ne intikam duyguları içerisine girecek, ne de bu iş için kabe’nin yıllardır bekçiliğini yapandan başka birini arayacaktı. Çünkü Nisa süresi 58. âyet nazil olmuş, emanetlerin ehil olanlara verilmesi emredilmişti. Onun için Allah Resûlü işin ehli olan Osman bin Talha’yı çağırıyor, indirilen âyeti okuyor, günün iyilik ve ahde vefa günü olduğunu belirterek Kâbe’nin anahtarlarını yeniden ona verirken şu tavsiyelerde bulunuyordu: “Allahü Teâlânın emanetini, sizde sürekli kalmak ve dürüst davranmak üzere alınız. Zulme girmedikçe onu elinizden kimse alamayacaktır.” Böylece iş hem ehil ellere teslim ediliyor, hem adama iş değil, işe adam seçilmesi gerektiği gösterilmiş oluyordu.
  • istanbul'da 20 milyon ama 15 milyon turist geliyor? Biraz beyin
  • Ahwaz a uçuş yok aga uçulmayan yere müdürlük mü açmışlar :))
  • Kherson 200bin kişilik bir şehir ve oraya müdürlük yaratılıyor. Günahtır, yazıktır, ayıptır. Sonra niye zarar ediyoruz? Edersin tabii.

Türk Hava Yolları (THY) İcra Komitesi bugün aldığı karar ile Herson Müdürü olarak Ahmet Tursun'u atadığını açıkladı.

THY İcra Komitesinin aldığı karar Üzel Büro Başkanlığı tarafından personel ile paylaşıldı. Tursun, THY'de daha önce Aden ve Ahvaz Müdürü olarak görev yapmıştı. 

 

THY'de yeni atama kararı

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Tgs ~ 2 yıl önce
Bir an önce tgs de değişim olmalı. Son gelişen ve onlarca personelin karıştığı olayla ilgili istasyon yönetimi bedelini ödemeli. Şefler bile işin içinde çıkıyor iken onların üst yöneticileri de bedel ödemeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucak icat etti ucurdu ~ 3 yıl önce
Hahaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATAMA ~ 3 yıl önce
Bu AKP hükümeti kadar hak yiyen kendilerinden olmadığı için çalışanlara haksız kasıtlı maksatlı tayinler çıkartan işten atan bir hükümet zihniyeti görülmemiştir.Bunun bedelini seçimler de rakamsal olarak görecekler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hak yiyenler doymadı ~ 4 yıl önce
Hak arayanlar yoruldu... Yazıklar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duam ~ 4 yıl önce
Rabbim sana yalvariyorum bana torpil yap, baskan mudur olayim, yok yok daha iyisi yonetim kuruluna gireyim, ceo olayim, rabbimm sen ne buyuksun, bana ne olur torpil yap, rabbim beni one al, herkesten uste cikar, rabbim ne olur bana torpil yap, duy beni allahim, rabbim rabbim y rabbim yakinlarimi da ise al, ne olur
Erbil Bey ~ 4 yıl önce
Erbil Bey işinin ehli, dürüst ve çok çalışkan birisidir. Allah yolunu açık etsin. Umarım daha iyi yerlerde olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atamalar ~ 4 yıl önce
Satış-pazarlama atamalarini heyecanla bekliyoruz.(150)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıssadanhisse ~ 4 yıl önce
Cemaatlerden gelen yöneticilerin,imam hatipli amirlerin hayır dualarıyla bu sene inşallah kâr düşse de zarar etmeyecek, maşallah hocam, maşallah. Bu azimle 2020 de uçar gideriz inşallah! Hep bakıyoruz düzelir belki diye. Aynı tas aynı hamam . Pazarlama, satış, muhasebe, işletme, teftiş, teknik her yerde liyakatsız tecrübesiz kişiler amir yönetici konumunda. Yazık onların altında çalışan tecrübeli bilgili liyakatli personele. Bu şirket biraz olsun iyi ise onların vefası şirkete olan bağlılığından. İlker bey; eski ile yeni personeli, liyakatli ile liyakatsiz personeli, tecrübeli ile tecrübesiz personeli, çalışan ile çalışmayanı, işine sadık olan ile olmayanı ayırt eder, diyorduk ama hala düğmeye basmadı. Genel Kurul öncesi hakkında yapılan spekülasyonları, bunların kaynağını unuttu herhalde. Şirkette dönüşüm ve gelişim şart. Atamaları liyakate eğitime tecrübeye dayandırmazsan, küçücük şehirlere bile müdür atarsan, kaynakları etkin kullanmazsan zararı hepimiz görürüz. Mekke döneminde Allah Resûlü Kâbe’ye girmek istemiş, o günlerde Kâbe’nin anahtarları elinde olan Osman bin Talha müşrik olduğu için oldukça kaba ve sert bir davranışla Kâbe’ye girmelerini engellemişti. Kıssadan hisse: Mekke fethedildi. Kâbe’nin tasarrufu Resûlullah’ın eline geçti. Kâbe’nin anahtarlarını istediği kişiye verebilecekti. Ama o ne intikam duyguları içerisine girecek, ne de bu iş için kabe’nin yıllardır bekçiliğini yapandan başka birini arayacaktı. Çünkü Nisa süresi 58. âyet nazil olmuş, emanetlerin ehil olanlara verilmesi emredilmişti. Onun için Allah Resûlü işin ehli olan Osman bin Talha’yı çağırıyor, indirilen âyeti okuyor, günün iyilik ve ahde vefa günü olduğunu belirterek Kâbe’nin anahtarlarını yeniden ona verirken şu tavsiyelerde bulunuyordu: “Allahü Teâlânın emanetini, sizde sürekli kalmak ve dürüst davranmak üzere alınız. Zulme girmedikçe onu elinizden kimse alamayacaktır.” Böylece iş hem ehil ellere teslim ediliyor, hem adama iş değil, işe adam seçilmesi gerektiği gösterilmiş oluyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aa ~ 4 yıl önce
istanbul'da 20 milyon ama 15 milyon turist geliyor? Biraz beyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bb ~ 4 yıl önce
Asıl beyin sana lazım. İstanbul ile bir köyü kıyasladığın için. Sallamayı bırak. Taşıdığın yolcu sayısını, doluluk oranını söyle
Ahwaz ~ 4 yıl önce
Ahwaz a uçuş yok aga uçulmayan yere müdürlük mü açmışlar :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güler misin ~ 4 yıl önce
Kherson 200bin kişilik bir şehir ve oraya müdürlük yaratılıyor. Günahtır, yazıktır, ayıptır. Sonra niye zarar ediyoruz? Edersin tabii.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ye imam ~ 4 yıl önce
Ye imam doymadin yeee

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000