24 Mart 2020, Salı 23:16:34

THY'de uçuş ekipleri tulum giymeye başladı

Türk Hava Yolları'nda uçuş ekipleri tulumla uçuşa gitmeye başladı.
  • Ucucların hepsi iptal edilmeli gerçe geç bile kalındı restorantlar kapatılmalıhemen acil disarı cıkma yasağıcıkmalı bir ay bak bak ozaman corona virus kaliomu birakin bunları yaaa
  • Bu kararı alanları tebrik ederim.
  • Havayolu çalışanları farklı milletten birçok insanla en az bir saat olmak üzere uçağın içinde kalıyor. 10 dk bile yakın mesafede bulunulmayacak denilen şu dönemde kabin görevlileri servis yapıyor. Duyarsız kişiler acaba kendileri aynı durumda olsa bu şekilde yorum yapabilecekler mi? Şuan görevinin başında olmak zorunda olan tüm emekçiler gibi havayolu çalışanlarınında ciddi bir koruma kıyafetine ihtiyacı var. Kimse görevinden sonra evine gidip ailesine böyle bir hastalık taşımak istemez. Yurtdışı seferi için böyle bir uygulama yapıldıysa da yeterli değil yurtiçi seferlerinde de aynı önlemler alınmak zorunda zira artık ülkemizde bu virüs var.
  • şu an şirketteki vaka durumu ne?bir açıklama maili bekliyoruz.bilgi kirliliği var.
  • Tulumun koruyuculuğu nedir.Tuvalete girmektede hijyen sorunu yaşatır
  • Neden?
  • Niye zamanında bu önlemleri almadınız,bir sürü uçucu hasta ya da virüsü kaptılar henüz ortaya çıkmadı. Hakikaten bu ülkede en ucuz şey insan.
  • 8/5 memurlar, hekimler güvenlikler ve ekip planlama tahsisci arkadaslar da 7/24 maske takıyoruz. Kabin ekipleri maske bile takmıyor. Bunun sebebi ise bütün hayatları ucus ile sınırlı butun hayatları ucmak olması eğer ucusta takılmıyor ise sosyal hayatta da bise olmaz kafası malesef yazık daha bi haftadır takmaya basladılar...
  • Bravo gitsinler görev kutsaldır. Kolaylıklar dileriz.
  • Durum felakete gidiyor hala kek veriyorlar. Tulum mulumu geç, sandviç kek verme, çok lazımsa self servis yap, isteyen suyunu muyunu alsın galley'den. 40 dakika uçuşta insanlar kek de yemeyiversin. ulaşıma para ödediklerini unuttu insanlar servis bolluğundan, uçak değil restoran mübarek. havacıların sağlığı için servis kalkmalı.

Türk Hava Yolları'nda uçuş ekipleri tulumla uçuşa gitmeye başladı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Coronavirüs tedbirleri kapsamında Türk Hava Yolları da uçuş ekipleri için tedbirlerini artırdı. Özellikle yurt dışındaki öğrenci ve Türk vatandaşlarını yurda getiren THY uçaklarında görev yapacak ekipler tulum, maske ve eldiven kombinasyonuyla uçuşa gitmeye başladı.

Bugünden itibaren başlayan tulumlu görevin tahliye uçuşları dışında kullanılıp kullanılmayacağı henüz bilinmiyor.

AirportHaber.com

THY'de uçuş ekipleri tulum giymeye başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Kalksın ~ 4 yıl önce
Ucucların hepsi iptal edilmeli gerçe geç bile kalındı restorantlar kapatılmalıhemen acil disarı cıkma yasağıcıkmalı bir ay bak bak ozaman corona virus kaliomu birakin bunları yaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sonunda ~ 4 yıl önce
Bu kararı alanları tebrik ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EĞİTİM TULUMLARI ~ 4 yıl önce
Eğitim tulumları iş başında tebrikler
Sağlık en başta ~ 4 yıl önce
Havayolu çalışanları farklı milletten birçok insanla en az bir saat olmak üzere uçağın içinde kalıyor. 10 dk bile yakın mesafede bulunulmayacak denilen şu dönemde kabin görevlileri servis yapıyor. Duyarsız kişiler acaba kendileri aynı durumda olsa bu şekilde yorum yapabilecekler mi? Şuan görevinin başında olmak zorunda olan tüm emekçiler gibi havayolu çalışanlarınında ciddi bir koruma kıyafetine ihtiyacı var. Kimse görevinden sonra evine gidip ailesine böyle bir hastalık taşımak istemez. Yurtdışı seferi için böyle bir uygulama yapıldıysa da yeterli değil yurtiçi seferlerinde de aynı önlemler alınmak zorunda zira artık ülkemizde bu virüs var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
drrrr ~ 4 yıl önce
şu an şirketteki vaka durumu ne?bir açıklama maili bekliyoruz.bilgi kirliliği var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eren ~ 4 yıl önce
Tulumun koruyuculuğu nedir.Tuvalete girmektede hijyen sorunu yaşatır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tulum ~ 4 yıl önce
Neden?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hijyen açısından ~ 4 yıl önce
Sık yıkamaya dayanıklı. Yıka, as, kurut, giy. Ütü istemez.
Eyyy thy yönetimi ! ~ 4 yıl önce
Niye zamanında bu önlemleri almadınız,bir sürü uçucu hasta ya da virüsü kaptılar henüz ortaya çıkmadı. Hakikaten bu ülkede en ucuz şey insan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaptan ~ 4 yıl önce
hele şükür! çok geç alınmış bi ömlem...
sakin ol ~ 4 yıl önce
Otobüsçüler, doktorlar, öğretmenler de kaptı. Askerde ve hapishane de koyun koyuna yatanlar ne yapsın? Bırak şimdi ortalığı karıştırmayı.
Pff ~ 4 yıl önce
Bazen cok gereksiz eleştiri yapıyosunuz. Yau bütün dünyadaki havayolu şirketleri bu önlemi aldı mı da biz alacaz hemen? Sırf muhalefet
Bordngci ~ 4 yıl önce
Yer hizmetleri çalışanları içinde bu önlemler alınmalı.
Serkan ~ 4 yıl önce
bu tulumlar FLORYA’da eğitimde giyilen rahatsız tulumlar bedeni kalıbı saçma sapan olan birşey nasıl koruyacakmış birisi aydınlatsın
Bilgilendirme ~ 4 yıl önce
Milano ve Romadaki öğrencileri almaya giden ekipler tam korunaklı kıyafetlerle gittiler. Çok şükür sağ sağlim döndüler.Bu meşakkatli görevi yerine getiren tüm ekip arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Allah tüm kabin ve kokpit ekiplerini, sağlık personelini vetüm götirevli personeli korusun. Allaha emanet olun.
Yer personeli ~ 4 yıl önce
8/5 memurlar, hekimler güvenlikler ve ekip planlama tahsisci arkadaslar da 7/24 maske takıyoruz. Kabin ekipleri maske bile takmıyor. Bunun sebebi ise bütün hayatları ucus ile sınırlı butun hayatları ucmak olması eğer ucusta takılmıyor ise sosyal hayatta da bise olmaz kafası malesef yazık daha bi haftadır takmaya basladılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
8/5 ~ 4 yıl önce
Bravo gitsinler görev kutsaldır. Kolaylıklar dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
servisi kaldırın ~ 4 yıl önce
Durum felakete gidiyor hala kek veriyorlar. Tulum mulumu geç, sandviç kek verme, çok lazımsa self servis yap, isteyen suyunu muyunu alsın galley'den. 40 dakika uçuşta insanlar kek de yemeyiversin. ulaşıma para ödediklerini unuttu insanlar servis bolluğundan, uçak değil restoran mübarek. havacıların sağlığı için servis kalkmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SERVİSİN FİZYOLOJİK ETKİSİ ~ 4 yıl önce
Servis artık şu andaki gibi devam etsin bu virüsten kurtulmak zor

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000