06 Ocak 2009, Salı 11:07:08

THY'DE SÜRPRİZ ATAMA!

Türk Hava Yolları’nda çok önemli bir görev değişimi yapıldı. İnsan Kaynakları’ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orhan İkiz, görevinden alındı.
  • oncelıkle esat beyle 1 dk lık konusma yapıpta onun hakkında yorum yapan teknıksiyen arkadasa seslenmek ısterım.sen onunla saatlercede konussan onu anlıyamasın cunku senin capın yetmez onu anlamaya.aslında sızlerın yureklerınızde yok .hissetmenizde mümkün değil ,bir boşluk içerisinde bocalayıp duruyorsunuz.asalak gibi yaşan hiç bir amacı olmayan,vicdanı olamayan,bomboş ınsanlar.sizin bu şirkete bu millete bu devlete faydanız yok bari bırakında faydası olanlar iş yapsın.burdan sesleniyorum esat beyle uğraşmayı bırakın dönüp bi kendinize bakın.esat bey engin bir deniz gibi dikkat edin boğulursunuz,çünkü siz o denizde bir kum tanesi bile olamasınız...
  • SIRA SANADA GELIYOR YILLARDIR ENTRIKALARLA ERTELETTIGIN EMEKLILIGIN KAPIYA DAYANDI YOLUN SONU GELDİ EVET BURAYA KADAR İSTİKBALLERİ İLE OYNADIGIN INSANLARIN VEBALLERINDEN NASIL KURTULACAKSIN KIMDEN HELALLIK ALACAKSIN COK MERAK EDIYORUM BURDA SENIN ICIN YANLI YORUM YAZAN YALAKALARIN NE YAPACAKLAR MERAK EDIYORUM
  • Orhan İkiz'in T.H.Y'ye yaptığı iyilikler ve kararlı atamaları ile T.H.Y'yi nerelere getirdiğini kimse yadsıyamaz. Orhan İkiz'in en kısa zamanda eski görevine getirileceğini umuyoruz.
  • sn esat erensoy...umarım burada yazılanlardan kendine bir ders çıkarırsın.vazgeç artık hata üstüne hata yapmaktan.yanlışı,yanlışla kapatmaktan.bir silkelen kendine gel.oynama kimsenin geleceği ile.seninde çoluk çocuğun var.bu şirkette zorlasan ne kadar daha kalırsın ki?kimsenin vebali altında kalma.bugünlerin yarınları da var.Allah akıl fikir versin sana.
  • Helal olsun arkadaş, aynı fikirdeyim adalet kalmadı Şirkette... birileri indi birileri bindi... ...olan altakine oldu. Bunlar gidince haybeci yöneticiler ne yapacak bakalalım *****Allah sabır versin kimsenin hakkı kimsede kalmaZ.*****
  • BILET KESEMEYEN COMEZLER SEF. TIC. OLUR ARKADASLARININ HAKKINI KESER SIZDEN BUYUK ALLAH VAR
  • arkadaslar eski bir personel olarak sunu soylemek istiyorum.. Orhan Ikiz in hakkini yemeyin, o bu sirkette yonetici olup en az hak yiyenlerden birisi, esas siz Hamdi Topcunun gitmesi icin dua edin.. esas sorun orada.. inanin hic birsey disaridan goruldugu gibi degil..
  • hayırlı olsun herkese
  • ESAT ERENSOY..HESABIN BİZLE DEĞİL ALLAH İLE..
  • ESAT YAKINDA EMEKLİ ARKADAŞLAR,SABREDİN BİRAZCIK..

Türk Hava Yolları’nın en önemli noktalarından olan insan kaynaklarında bir numaralı isim  Orhan İkiz, sürpriz bir kararla başka bir göreve atandı.

İnsan kaynaklarından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orhan İkiz, Teftiş Kurulu Başkanlığına getirildi.

Teftiş Kurulu Başkanı Ender Tosun ise Genel Müdür emrine verildi.

Orhan İkiz’den boşalan koltuğa ise vekaleten, bir dönem adı Temel Kotil’in yerine Genel Müdür olacağı söylentileri dolaşan Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Kılıç getirildi.

Yapılan atama, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na (İMKB) da bildirildi.

THY'DE SÜRPRİZ ATAMA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (70)

harekat ~ 15 yıl önce
oncelıkle esat beyle 1 dk lık konusma yapıpta onun hakkında yorum yapan teknıksiyen arkadasa seslenmek ısterım.sen onunla saatlercede konussan onu anlıyamasın cunku senin capın yetmez onu anlamaya.aslında sızlerın yureklerınızde yok .hissetmenizde mümkün değil ,bir boşluk içerisinde bocalayıp duruyorsunuz.asalak gibi yaşan hiç bir amacı olmayan,vicdanı olamayan,bomboş ınsanlar.sizin bu şirkete bu millete bu devlete faydanız yok bari bırakında faydası olanlar iş yapsın.burdan sesleniyorum esat beyle uğraşmayı bırakın dönüp bi kendinize bakın.esat bey engin bir deniz gibi dikkat edin boğulursunuz,çünkü siz o denizde bir kum tanesi bile olamasınız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kap ~ 15 yıl önce
SIRA SANADA GELIYOR YILLARDIR ENTRIKALARLA ERTELETTIGIN EMEKLILIGIN KAPIYA DAYANDI YOLUN SONU GELDİ EVET BURAYA KADAR İSTİKBALLERİ İLE OYNADIGIN INSANLARIN VEBALLERINDEN NASIL KURTULACAKSIN KIMDEN HELALLIK ALACAKSIN COK MERAK EDIYORUM BURDA SENIN ICIN YANLI YORUM YAZAN YALAKALARIN NE YAPACAKLAR MERAK EDIYORUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaptan ~ 15 yıl önce
Orhan İkiz'in T.H.Y'ye yaptığı iyilikler ve kararlı atamaları ile T.H.Y'yi nerelere getirdiğini kimse yadsıyamaz. Orhan İkiz'in en kısa zamanda eski görevine getirileceğini umuyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 15 yıl önce
sn esat erensoy...umarım burada yazılanlardan kendine bir ders çıkarırsın.vazgeç artık hata üstüne hata yapmaktan.yanlışı,yanlışla kapatmaktan.bir silkelen kendine gel.oynama kimsenin geleceği ile.seninde çoluk çocuğun var.bu şirkette zorlasan ne kadar daha kalırsın ki?kimsenin vebali altında kalma.bugünlerin yarınları da var.Allah akıl fikir versin sana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok böyle atamalar Tarihde ~ 15 yıl önce
Helal olsun arkadaş, aynı fikirdeyim adalet kalmadı Şirkette... birileri indi birileri bindi... ...olan altakine oldu. Bunlar gidince haybeci yöneticiler ne yapacak bakalalım *****Allah sabır versin kimsenin hakkı kimsede kalmaZ.*****

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SIZDEN BUYUK ALLAH VAR ~ 15 yıl önce
BILET KESEMEYEN COMEZLER SEF. TIC. OLUR ARKADASLARININ HAKKINI KESER SIZDEN BUYUK ALLAH VAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eski toprak ~ 15 yıl önce
arkadaslar eski bir personel olarak sunu soylemek istiyorum.. Orhan Ikiz in hakkini yemeyin, o bu sirkette yonetici olup en az hak yiyenlerden birisi, esas siz Hamdi Topcunun gitmesi icin dua edin.. esas sorun orada.. inanin hic birsey disaridan goruldugu gibi degil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 15 yıl önce
hayırlı olsun herkese

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HANIM AĞA ~ 15 yıl önce
ESAT ERENSOY..HESABIN BİZLE DEĞİL ALLAH İLE..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 15 yıl önce
ESAT YAKINDA EMEKLİ ARKADAŞLAR,SABREDİN BİRAZCIK..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000