06 Kasım 2013, Çarşamba 17:45:34

THY'DE SANDIKLAR AÇILDI, SEÇİMİ KİM KAZANDI?

Türk Hava Yolları çalışanlarını yakından ilgilendiren delege seçimlerinde Reform ve Değişim Hareketi bugünkü seçimlerin galibi oldu.
  • Gökkuşağı ve reform birleşmelidir.Aksi olursa ayçin ağanın devam etmesi durumundan tüm kazanılmış haklar kaybedilecek,hiç zam alamayacağız,daha çok 305 arkadaşımız işinden olacaktır.Bunca yılldır toplanan aidatların nerelerde iç edildiğinin hesabı sorulması için gökkuşağı ve reform birleşmelidir.Emekçiler bunu istiyor.
  • Atilla Aycin'i destekleyen değerli arkadaşlar. Tamam Aycin su an ki hakların çoğunun alınmasında katkısı olmuş olabilir. Ama son 2 senede yaptıkları yanlışlara ne demeli? Demokraside vefa olmaz. Geçmişte benim için iyi şeyler yapmış olabilir. Ama artık yapmayacaksa/yapamayacaksa gitmesi lazım. Yoksa seçimin ne mantığı var? Yeni gelen yönetimde haklardan geri dönüş yapmaz. Muhalefete güvenin artık. Bir delege...
  • Yine çığırtkanlar iş başında. Reform ve İşçi Birliği başa baş. Arkadan, kamyoncuların takviye kablosuyla Ayçin geliyor. Ve diğerleri. Baskı ile delege çıkarmak kolay ama çizgisi bu kadar sşikarken, Reformun delegeleri bile reforma oy vermeyecekken, "ve diğerleri"ni de reform delegesi gibi göstermek çok komik. Ayçin her yere saldırmaya devam ederek, kamyoncu oylarına ekleyeceği havacı sayısını artırma telaşında. İşçi Birliği hala doğru Başkan arayışıyla istikrarlı şekilde Ayçine delege kaptırma acemiliği içinde. Ben, ne işveren ne Ayçin e oy vermeyecek bir delege. Ya boş atacağım ya da.... sen doldur burayı İşçi Birliği.
  • Reform hareketi 131 Gökkuşağı 95 Atilay ayçin 74 tabloya göre reform hareketi sanşlı gözüküyor.Gökkuşağı ve reform hareketi birleşerek güçlü bir yönetimle emeğe sahip çıksınlar.
  • Şirketimiz ve emekçiler için hayırlı olsun.24 yıllık sendika baronlarının gönderilmesi için reform ve gökkuşağı birleşmek için fedakarlık yapacaklardır.
  • Sendikanın s'sini abileriniz sendikacı olacaksınız dediğinde öğrendiniz. Sizde kabahat yok gerçi, şirkette herkes patroncuk olduğu için bol müdürlü şefli birimlerde oyları topladınız. Yönetici olunca kendini işveren sanan, işçi olduğunu kabullenemeyen mesai arkadaşlarımız sağolsun.
  • Arkadaslar Het şey Reform Hareketiyle güzel olacak.Bazılarının ellerinden rant gidiyor diye saga,sola çamur atıyorlar,işçimizin yüzü gülecek.Atilay dönemi bitmiştir artık.Yeni projeler ve kazanımla emekçiler ve THY Kazanacaktır.
  • İşçinin geleceği için reform ve gökkuşağı birleşmelidir.Bitirin şu hanedanlıgı,bitirin ağalık dönemini,ATİLAY AĞA EĞER BİRAZ GURURUN VARSA BU GÖRÜNEN TABLOYA GÖRE İSTİFA EDERSİN.Delege seçimlerinde THY de hiç delege kazanmadan nasıl aday olacak,hangi yüzle olacak.
  • Gokkusagi da isverenin oyunun bir parcasi reform diye girselerdi ucus isletme de kazanamiyacagini biliyorlardi.orayi mevcut yonetime kaptirmamak icin gokkusagini soktular. Bu sekilde genel kurula girildiginde gokkusaginin oylari cope gidiyor ve reform kazaniyor. Yine herzamanki gibi yedirdiler size
  • Tebrik etmek lazim sizi bugune kadar sizi satmamis hakkinizi sahip Cikmis Turkiye deki en guzel sozlesmelere imza atmis Atillay yerine isverenin adamina oylarinizi verdiniz.2 sene icinde tasimacilikta 13 bin yeni uye yapilamazsa sendikanin yetkisi dusucek.tabela sendikaniz hayirli olsun bakalim isveren size neler neler yapicak :))))

Hava İş Sendikası genel kurulu öncesinde delege seçimlerinde bugün son kez çalışanlar sandık başına gitti. Toplamda 300 delegenin belirleneceği seçimlerde bugün THY Genel Müdürlük, GİSAD ve Hat Bakım’da seçimler yapıldı.

İşçi Birliği, Reform Hareketi, Değişim Hareketi ve mevcut Atilay Ayçin yönetiminin yarıştığı seçimlerde sürpriz yaşanmadı. Reform Hareketi ve Değişim Hareketi, Hat Bakım ve GİSAD’da ipi göğüsledi.

Değişim Hareketi, Hat Bakım’da 549 oyun 490’ını alarak 11 delegenin sahibi oldu. GİSAD’da ise 113 oy alan Reform Hareketi, 43 oy alan Atilay Ayçin yönetimini geride bıraktı. Böylece 5 delegenin sahibi Reform Hareketi oldu.

THY Genel Müdürlük’teki seçimlere ise Reform Hareketi tek liste olarak girdiği için 18 delegeyi aldı.

Airporthaber.com

THY'DE SANDIKLAR AÇILDI, SEÇİMİ KİM KAZANDI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (56)

emekçi ~ 10 yıl önce
Gökkuşağı ve reform birleşmelidir.Aksi olursa ayçin ağanın devam etmesi durumundan tüm kazanılmış haklar kaybedilecek,hiç zam alamayacağız,daha çok 305 arkadaşımız işinden olacaktır.Bunca yılldır toplanan aidatların nerelerde iç edildiğinin hesabı sorulması için gökkuşağı ve reform birleşmelidir.Emekçiler bunu istiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Atilla Aycin'i destekleyen değerli arkadaşlar. Tamam Aycin su an ki hakların çoğunun alınmasında katkısı olmuş olabilir. Ama son 2 senede yaptıkları yanlışlara ne demeli? Demokraside vefa olmaz. Geçmişte benim için iyi şeyler yapmış olabilir. Ama artık yapmayacaksa/yapamayacaksa gitmesi lazım. Yoksa seçimin ne mantığı var? Yeni gelen yönetimde haklardan geri dönüş yapmaz. Muhalefete güvenin artık. Bir delege...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yine çığırtkanlar iş başında. Reform ve İşçi Birliği başa baş. Arkadan, kamyoncuların takviye kablosuyla Ayçin geliyor. Ve diğerleri. Baskı ile delege çıkarmak kolay ama çizgisi bu kadar sşikarken, Reformun delegeleri bile reforma oy vermeyecekken, "ve diğerleri"ni de reform delegesi gibi göstermek çok komik. Ayçin her yere saldırmaya devam ederek, kamyoncu oylarına ekleyeceği havacı sayısını artırma telaşında. İşçi Birliği hala doğru Başkan arayışıyla istikrarlı şekilde Ayçine delege kaptırma acemiliği içinde. Ben, ne işveren ne Ayçin e oy vermeyecek bir delege. Ya boş atacağım ya da.... sen doldur burayı İşçi Birliği.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kargo ~ 10 yıl önce
Reform hareketi 131 Gökkuşağı 95 Atilay ayçin 74 tabloya göre reform hareketi sanşlı gözüküyor.Gökkuşağı ve reform hareketi birleşerek güçlü bir yönetimle emeğe sahip çıksınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nesevimli ~ 10 yıl önce
Kargocu arkadaş Reformcular ile Değişimin aynı KAP olduğunu biliyor.Hemen delege sayılarını ilave etmiş.
Remzi ~ 10 yıl önce
Şirketimiz ve emekçiler için hayırlı olsun.24 yıllık sendika baronlarının gönderilmesi için reform ve gökkuşağı birleşmek için fedakarlık yapacaklardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Talat Abi ~ 10 yıl önce
Sendikanın s'sini abileriniz sendikacı olacaksınız dediğinde öğrendiniz. Sizde kabahat yok gerçi, şirkette herkes patroncuk olduğu için bol müdürlü şefli birimlerde oyları topladınız. Yönetici olunca kendini işveren sanan, işçi olduğunu kabullenemeyen mesai arkadaşlarımız sağolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
deniz ~ 10 yıl önce
Arkadaslar Het şey Reform Hareketiyle güzel olacak.Bazılarının ellerinden rant gidiyor diye saga,sola çamur atıyorlar,işçimizin yüzü gülecek.Atilay dönemi bitmiştir artık.Yeni projeler ve kazanımla emekçiler ve THY Kazanacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 10 yıl önce
İşçinin geleceği için reform ve gökkuşağı birleşmelidir.Bitirin şu hanedanlıgı,bitirin ağalık dönemini,ATİLAY AĞA EĞER BİRAZ GURURUN VARSA BU GÖRÜNEN TABLOYA GÖRE İSTİFA EDERSİN.Delege seçimlerinde THY de hiç delege kazanmadan nasıl aday olacak,hangi yüzle olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gokkusagi da isverenin oyunun bir parcasi reform diye girselerdi ucus isletme de kazanamiyacagini biliyorlardi.orayi mevcut yonetime kaptirmamak icin gokkusagini soktular. Bu sekilde genel kurula girildiginde gokkusaginin oylari cope gidiyor ve reform kazaniyor. Yine herzamanki gibi yedirdiler size

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tebrik etmek lazim sizi bugune kadar sizi satmamis hakkinizi sahip Cikmis Turkiye deki en guzel sozlesmelere imza atmis Atillay yerine isverenin adamina oylarinizi verdiniz.2 sene icinde tasimacilikta 13 bin yeni uye yapilamazsa sendikanin yetkisi dusucek.tabela sendikaniz hayirli olsun bakalim isveren size neler neler yapicak :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000