04 Haziran 2013, Salı 12:07:25

THY'DE "GLOBALLY YOURS" DEVRİ BİTTİ

Türk Hava Yolları, 3 yıldan bu yana kullandığı Sertap Erener’in seslendirdiği ‘We are Globally Yours’ melodisini artık kullanmayacak. Peki gerekçesi ne?
  • DOCO bu tür işlemleri yapmıyor haberi gözden geçiriniz.
  • Sertap kimin umurunda... biri gider biri gelir... ver bende seslendiriyim ne olacak sanki altinda sertapmi yaziyor...
  • Globally foss da bitti
  • Globally Yours cingılında (jingle değil, bari Türkçe yazın, okunduğu gibi) Türk sanatçının kullanılmasını hayretle karşılamıştım. Şimdi Sertap ERENER gibi bir sanatçımızın yerine PİTBULL'u mu tercih ettiler acaba? "marşı koysunlar" yazan arkadaşlarım, Mehter Marşını seslendiren Türk "olmayan" bir topluluk bulamadıkları sürece bu arzunuzun karşılanması olanaksız. Bunlar "Globally" hizmetteler. Güvenlik kodum da çok anlamlı "gene-verse"
  • İptal olan jingle değil, sadece Sertap'ın sesidir. Jingle devam edecek.
  • O söylemis oldugun mars ile bu topraklar bizim olmustur. Fransiz veya avusturya klasik müzikleryle degil kardes. Gecmisini inkar eden gelecektede birsey olamaz...
  • amin evladim, insallah o gunler yakin, bekleyip gorucezz.
  • Ceddin deden neslin baban nameleri eşliğinde şerbetlerimizi içip hurmalarımızı yerken huşu içinde uçmayı nasip eyle yarabbim..
  • Hem marka ruhu olussun diye kokular hazirlaniyor hem de insanlarin aklinda dilinde yer eden jingle degistiriliyor. Bence yanlis adim oldu. Iki ileri bir geri..
  • dokuz sekizlik çalsınlar ayol, oynarıh

Türk Hava Yolları’nın beğenilerek dinlenen fon müziği ‘We are Turkish Airlines, we are Globally Yours’ melodisi artık kullanılmayacak. Şarkıcı Nil Karaibrahimgil tarafından yazılıp bestelenen ve Sertap Erener tarafından seslendirilen jingle, sponsorluk anlaşması sona erdiği için 3 Haziran’dan itibaren kullanıldığı bütün yerlerden kaldırıldı.

Dünyanın en önemli iş ve kültür dergisi Monocle tarafından, ‘En bulaşıcı jingle’ olarak seçilen melodi, THY’nin birçok ürününde kullanılıyordu. Oldukça beğenilen jingle, 2010 yılı Şubat ayından itibaren THY’nin marka melodisi olmuştu. THY uçaklarındaki güvenlik filminde de fon müziği olarak kullanılan jingle, oradan da çıkarıldı.

THY’den kabin ekiplerine yapılan uyarıda,  “Güvenlik filmi için Sertap Erener ile yapılan sponsorluk anlaşması sona erdiğinden kaset ve vidolardaki fon müziğinden Sertap Erener’in seslendirdiği ‘Globally Yours’ jingle’ı çıkarılmıştır. Fon müziği değişen yeni kasetler bugün ve yarın Turkish Do&Co personeli tarafından uçaklara yüklenecektir. Dijital IFE sistemli uçaklara yükleme tamamlanmıştır. En geç 3 gün içerisinde kasetlerin yüklemesinin tamamlanması planlanmaktadır bu süre sonunda uçakta eski kasetin olması durumunda Turkish Do&Co personeline verilmesi ve yeni kasetin talep edilmesi gerekmektedir” denildi.

©AirportHaber.com ÖZEL

THY'DE "GLOBALLY YOURS" DEVRİ BİTTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Teknisyen. ~ 7 yıl önce
DOCO bu tür işlemleri yapmıyor haberi gözden geçiriniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.......... ~ 11 yıl önce
Sertap kimin umurunda... biri gider biri gelir... ver bende seslendiriyim ne olacak sanki altinda sertapmi yaziyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oh bee ~ 11 yıl önce
Globally foss da bitti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
düsman ~ 11 yıl önce
milli hava yoluna bu kadar düsmanmisin sen anlam vermeye calisiyorum ama anlayamiyorum. havacilikla alakam yok. ama gercekten baydi artik bu foss durumu. boykot ediyorsan genel müdüre yazi yaz. sanirim senin zihnin foss, birak artik bu isleri eline bi kitap al kendini gelistir. %50 nin... fosss yürü yavrum yürü
Acaba ~ 11 yıl önce
Globally Yours cingılında (jingle değil, bari Türkçe yazın, okunduğu gibi) Türk sanatçının kullanılmasını hayretle karşılamıştım. Şimdi Sertap ERENER gibi bir sanatçımızın yerine PİTBULL'u mu tercih ettiler acaba? "marşı koysunlar" yazan arkadaşlarım, Mehter Marşını seslendiren Türk "olmayan" bir topluluk bulamadıkları sürece bu arzunuzun karşılanması olanaksız. Bunlar "Globally" hizmetteler. Güvenlik kodum da çok anlamlı "gene-verse"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
t ~ 11 yıl önce
İptal olan jingle değil, sadece Sertap'ın sesidir. Jingle devam edecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mars koysunlara ~ 11 yıl önce
O söylemis oldugun mars ile bu topraklar bizim olmustur. Fransiz veya avusturya klasik müzikleryle degil kardes. Gecmisini inkar eden gelecektede birsey olamaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
marsi koysunlara ~ 11 yıl önce
amin evladim, insallah o gunler yakin, bekleyip gorucezz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
marşı koysunlar ~ 11 yıl önce
Ceddin deden neslin baban nameleri eşliğinde şerbetlerimizi içip hurmalarımızı yerken huşu içinde uçmayı nasip eyle yarabbim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tutarsizz ~ 11 yıl önce
Hem marka ruhu olussun diye kokular hazirlaniyor hem de insanlarin aklinda dilinde yer eden jingle degistiriliyor. Bence yanlis adim oldu. Iki ileri bir geri..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 11 yıl önce
dokuz sekizlik çalsınlar ayol, oynarıh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vasfiye ~ 11 yıl önce
sertap gezi parkında yürüdü, ondandır zaar. mecbuuurrr

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000