04 Haziran 2020, Perşembe 10:45:51

THY'de dış hat çelişkisi!

Türk Hava Yolları'nın dış hatlarla ilgili atacağı adımlar merak edilirken, THY yetkililerinin birbiriyle çelişen açıklamaları yolcuların kafasında soru işaretlerine neden oldu.
  • Hayatlari yalan..Avrupa Eylülden önce uçuş izni vermez .Koylu kurnazligi Istanbul,Ankara nerede neden yok? Basel'den Gaziantep'e, Frankfurt'dan Elazığ'a uçur oradan Ichat taşı Avrupa yemez bunu.
  • Sakin olun. Önlem almadan mı ucalım biraz da şirketi destekleyin yahu
  • Resmi olarak aciklandi hangi ulkelere ne zaman baslayacak diye bos yapmanin manasi yokki
  • İga ceosu kendi thy yi yönetiyor uçuşları sanki kendi açacakmış gibi tvlerde açıklama yaparsa thy ve bakanlık toparlayamıyor..herkes kendi reklam yapacam diye açıklama sonucu bu..thy ceosu iga kadar tvlere çıkmadı, iga da Bilgi olmadığından konuşmak konuştuğu için durum yine vatandaşa kaos oldu..
  • Thy havayolu getirdiği yolculara İstanbul havalimanı tedbir alamadı kabak thy ye patladı..iga kaç personeli covid olmuştu dile getiremedi ve bunlar işlerine devam bile ettiler kendi personeline önlem alamayan işletme malesef şimdi reklam yapıyor..thy ye ve çalışanlarına olan oldu..inş thy radikal karar alır ve havalimanı işletmesini alır bu kendi ve devletin başarısı için gerekli.bilen personel artık yönetimi devr almalı.
  • Şu an için Abd eylül,İngiltere temmuz sonu,Fransa yaz sonu,Rusya ağustos başı,Almanya da muhtemelen ağustos'a kadar Türkiye'ye ve Türkiye'den de bu ülkelere uçuş yapılmayacak deniliyor ki bu başta thy,pegasus,tgs,iga,gözen vs ve ülkemiz için çok büyük sorun olacak demektir.
  • ya ülkelerin bir kısmı daha uçuşa izin vermemiş, thy o ülkelere uçuş satıyor. yahu bazı şeyler kesinleşince satsa daha mantıklı olmaz mı? almanya mesela izin vermiyor , ama nedense almanyaya uçuş satılıyor. bekleyin bir uçuş izinleri gelsin öyle satın, güvenilirliği azalıyor firmanın müşteri gözünde.
  • Aycı, Çaycı, Ekşi, Üstün.
  • Pandeminin başında belliydi bu durum, bütün ülkeler uçuş şartlarını ve tarihlerini tahmini olarak yayınlamıştı.. fakat tek bildiği iş bir üste yaranma olan muhteşem!! nosyon sahibi !!!!köklü !!!herbir haltta uzman!!! yöneticiler durumu bu noktaya getirdi..
  • Almanya uçulaçak ülkeler listesine Türkiye’yi eklemedi onun için bu uçuşlar karşılıklı olup tek taraflı olmadığı için belli değildir THY bilet satışı yapmakta olup ama ne zaman uçacağı belli değildir

Türk Hava Yolları'nın dış hatlarla ilgili atacağı adımlar merak edilirken, THY yetkililerinin birbiriyle çelişen açıklamaları yolcuların kafasında soru işaretlerine neden oldu.

Normalleşme planları kapsamında 1 Haziran itibariyle iç hat uçuşlarına başlayan THY, dış hat uçuşları için ise henüz bir planlama yapmadı. Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, dün attığı twette dış hat uçuşlarının alınan ve verilen izinlere göre belirleneceğini ifade ederek, yolcuların biraz da sabretmeleri gerektiğini belirtmişti.

Ancak Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün ise önceki gün Twitter'dan dış hat uçuşlarının 18 Haziran itibariyle başlayacağını duyurmuştu.

Oluşan bu çelişki nedeniyle şaşkına dönen yolcular; 'Kime inanacağız nasıl plan yapacağız' diyerek belirsizliğe tepki gösterdi.

İşte Ekşi ve Üstün'ün birbirinden farklı açıklamaları:

THY'de dış hat çelişkisi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Yersen ~ 4 yıl önce
Hayatlari yalan..Avrupa Eylülden önce uçuş izni vermez .Koylu kurnazligi Istanbul,Ankara nerede neden yok? Basel'den Gaziantep'e, Frankfurt'dan Elazığ'a uçur oradan Ichat taşı Avrupa yemez bunu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başlayacağız ~ 4 yıl önce
Sakin olun. Önlem almadan mı ucalım biraz da şirketi destekleyin yahu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bos ~ 4 yıl önce
Resmi olarak aciklandi hangi ulkelere ne zaman baslayacak diye bos yapmanin manasi yokki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga zamansız ~ 4 yıl önce
İga ceosu kendi thy yi yönetiyor uçuşları sanki kendi açacakmış gibi tvlerde açıklama yaparsa thy ve bakanlık toparlayamıyor..herkes kendi reklam yapacam diye açıklama sonucu bu..thy ceosu iga kadar tvlere çıkmadı, iga da Bilgi olmadığından konuşmak konuştuğu için durum yine vatandaşa kaos oldu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga da konuşsun ~ 4 yıl önce
Thy havayolu getirdiği yolculara İstanbul havalimanı tedbir alamadı kabak thy ye patladı..iga kaç personeli covid olmuştu dile getiremedi ve bunlar işlerine devam bile ettiler kendi personeline önlem alamayan işletme malesef şimdi reklam yapıyor..thy ye ve çalışanlarına olan oldu..inş thy radikal karar alır ve havalimanı işletmesini alır bu kendi ve devletin başarısı için gerekli.bilen personel artık yönetimi devr almalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tehaye ~ 4 yıl önce
Şu an için Abd eylül,İngiltere temmuz sonu,Fransa yaz sonu,Rusya ağustos başı,Almanya da muhtemelen ağustos'a kadar Türkiye'ye ve Türkiye'den de bu ülkelere uçuş yapılmayacak deniliyor ki bu başta thy,pegasus,tgs,iga,gözen vs ve ülkemiz için çok büyük sorun olacak demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilginç ~ 4 yıl önce
ya ülkelerin bir kısmı daha uçuşa izin vermemiş, thy o ülkelere uçuş satıyor. yahu bazı şeyler kesinleşince satsa daha mantıklı olmaz mı? almanya mesela izin vermiyor , ama nedense almanyaya uçuş satılıyor. bekleyin bir uçuş izinleri gelsin öyle satın, güvenilirliği azalıyor firmanın müşteri gözünde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şampiyonlar ligi ~ 4 yıl önce
Aycı, Çaycı, Ekşi, Üstün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kafiye ~ 4 yıl önce
Ne guzel siir yazar bu dortlu..
Cihan ~ 4 yıl önce
Heberi yapiyorusunuz ama okudugnuzu anlamakta zorluk cektigniz gorunuyor 18 haziranda avrupa ulkelerindeki belirli noktalardan anadoluya direk ucuslarin olucagi soylenmis diger konu ise normalde avrupadan herzamnko ucuslarin baslama tarihi on gorulen tarih soylenmis bunu anlayamamis olmaniz bu haber sitesinin acemiligi sanirim.
Balık baştan kokar ~ 4 yıl önce
Pandeminin başında belliydi bu durum, bütün ülkeler uçuş şartlarını ve tarihlerini tahmini olarak yayınlamıştı.. fakat tek bildiği iş bir üste yaranma olan muhteşem!! nosyon sahibi !!!!köklü !!!herbir haltta uzman!!! yöneticiler durumu bu noktaya getirdi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kartal ~ 4 yıl önce
Almanya uçulaçak ülkeler listesine Türkiye’yi eklemedi onun için bu uçuşlar karşılıklı olup tek taraflı olmadığı için belli değildir THY bilet satışı yapmakta olup ama ne zaman uçacağı belli değildir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000