23 Haziran 2015, Salı 16:04:17

THY'de bir kabin memuru daha Sıtma'ya yakalandı

Türk Hava Yolları Kabin Amiri Selda Durmaz’ın ölümünden sonra sıtma korkusu yayılırken bir kabin memuru daha sıtma şüphesiyle tedavi altına alındı. İşte detaylar...
  • İnsanlar sıtmadan ölsün, namizin gibi deneylerin uçakta saatlerce kahrını çeksin sizde islerine maaşlarına çektikleri fotolara hasetlik edin... Oldu Baska .?! Sonuna kadar helal ... Allah yardımcınız olsun .. Not ... Kabinle ilgim yoktur ;))
  • herkes haddini bilsin, sıtma teşhisi konulan kişi benim arkadasım. Insanlar cani ile uğraşırken buradan saçma sapan yorum yapmak insanlik disi. Fikirlerinizi kendinize saklayın hadsizler!!!
  • Saga solda cocuklarla resim cekinirsen 10 kez dusunun. Arikada virus hastaliklar yaygin ve simdi de selda amir sitma kapti. Insallah ikiside dogru tedavi olur ve kisa zamanda iyilesirler
  • Saga solda cocuklarla resim cekinirsen 10 kez dusunun. Arikada virus hastaliklar yaygin ve simdi de selda amir sitma kapti. Insallah ikiside dogru tedavi olur ve kisa zamanda iyilesirler
  • Madem bu kadar sikayetcisiniz cok yorucu cok zor die yakiniosunuz o zaman gidip baska bi is bulup calisin.hem soylenerek hemde ayni iste hala niye calisiyosunuz ki.thyde soylenmeden calisacak olan kisileri kabine alir.radyason sitma vs diyosunuzda bunlarin hepsi is kazasi,somada bin tl alicam diye canindan olan madenci,insaatin 10.katindan dusen insaat asgari maasa ev gecindiren insaat ustasi insan diil mi de bi tek sizin mi caniniz kiymetli.afrikaya gitmem de gitmem ucmam da ucmam.ucmicaksan ucma gitmiceksen gitme gidicek emin ol cok kisi cikar isi birakip sirketten ayril o zanan yerin bosalir bari issiz gucsuz insana is alani dogar.sen gitme o gitmesin thy gitmesin.buralara is seyahati yapmak zorundayiz bizde isinlanalim o zaman.önce korunmaya yonelik tedbirlerinizi alin soylenene kadar.onu kullanmam sunu icmem bunu yapmam diyene kadar.avrupaya gule oynaya yati yapip toynaklarinizin fotosunu cekip koymayi biliosunuz ama gidiceksiniz tabi afrikaya gitmiosanizda isten cikarsiniz bukadar kolay.
  • İşe girmek için can atan genç arkadaşlar bu iş usta çırak ilişkisi içinde öğrenilir,lütfen yorumlarınızda saygı çerçevesinden çıkmayınız,bugün anlamsızca nefretle baktığınız kaptanlarınızdan,amirlerinizden ve sinyor memur arkadaşlarınızdan bu işi öğreneceksiniz.Konuya sadık kalın ve dileyeceksiniz hastalanan arkadaşlara acil şifa dileyin ve başka yorum yapmayın ,herkes kendi kaderini yaşayıp,kendi ekmeğini yiyiyor.Hasetlik size hiçbir zaman birşey kazandırmayıp,aksine sürekli kaybettirecektir.Sevgili gençler unutmayın havacılık iyi insan işidir.Kötü insanlar,barınamazlar ve hızla ekarte olurlar.Hastalanan ve bu gidişle hastanacak olan tüm kader arkadaşlarıma acil şifalar dilerim.(Not; her uçuşta 1 tonik içme olayını lütfen es geçmeyin) Allah bizi kem gözlerden,kötü sözlerden korusun. S.Y.
  • gitmeyelim arkadaşlar, hasta olduğumuz için özür dileyenler savunma yazanlar biz değil miyiz, hiç birimiz gitmeyelim onlar özür dilesin, bu meslekle ilgili hiçbişey bilmeyen insanlara da yorum yazmaya bile değmez, eziklik duygusu işte, bırakın konuşsunlar, sanki kemoterapi alıyor yazmış biri, 7 yıldır uçuyorum, radyasyondan tiroid kanseri olup atom ve kemoteraoi alıp işime geri dönmüş biri olarak BİZ BAHANE BULMUYORUZ, İNSANIZ EMEKÇİYİZ, BİZ DE EVLADIZ KARDEŞİZ EŞİZ ANNEYİZ, yeter artık!
  • Yazmayim yazmayim diyorum ama dayanamiyorum bu cahilce yorumlara. O bahsettigin iki ucusa da kimse can ata ata gitmiyor zaten. Ayrica hepimiz cok sukur tatil icin hem new yorka hem los anglesa gidebiliyoruz. Yani abdye ucus ciksa da gitsek modunda degil herkes. Cok guzel laf soktugunu zannediyorsun ama millet sana guluyor emin ol. Arkadasimiza acil sifalar diliyorum.
  • 3Lagos uçana New York, 5 Darüsselama bi Los Angeles de bakalım nasıl vız vız uçuyolar. Yakınmayın da çalışın. Havalara gelince romen, kaprislerde bildiğin çingene...
  • Yorumlara bak yuh.. Yok abi bu ülkenin üzerine beton dökülmeli insanlık için

Afrika ülkesi Tanzanya’nın Darüsselam kentinde sıtma virüsü kaptıktan sonra İstanbul’da hayatını kaybeden THY Kabin Amiri Selda Durmaz’dan sonra bir sıtma haberi daha geldi.

THY Kabin Amiri Murat D., bir Afrika uçuşu sırasında sıtma virüsü kaptı. Grip şüphesiyle memleketi Afyon’da hastaneye giden genç kabin memuru, sıtma şüphesiyle hastaneye yatırıldı. Tedavisi devam eden Murat D. için Eskişehir’den ilaç getirildi.

Airporthaber’e bilgi veren bir THY yetkilisi, THY’nin kabin memurunun durumu ile yakından ilgilendiğini ve şu anda hayati tehlikesi bulunmadığını bildirdi.

Murat D.’nin 2012 yılında eyleme katıldığı için işten çıkarılan ve sonrasında işe geri dönüş yapan kabin memurları arasında olduğu belirtildi.

©AirportHaber ÖZEL

THY'de bir kabin memuru daha Sıtma'ya yakalandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (103)

:(( ~ 9 yıl önce
İnsanlar sıtmadan ölsün, namizin gibi deneylerin uçakta saatlerce kahrını çeksin sizde islerine maaşlarına çektikleri fotolara hasetlik edin... Oldu Baska .?! Sonuna kadar helal ... Allah yardımcınız olsun .. Not ... Kabinle ilgim yoktur ;))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Önemli degil ~ 9 yıl önce
herkes haddini bilsin, sıtma teşhisi konulan kişi benim arkadasım. Insanlar cani ile uğraşırken buradan saçma sapan yorum yapmak insanlik disi. Fikirlerinizi kendinize saklayın hadsizler!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flight attendant ~ 9 yıl önce
Saga solda cocuklarla resim cekinirsen 10 kez dusunun. Arikada virus hastaliklar yaygin ve simdi de selda amir sitma kapti. Insallah ikiside dogru tedavi olur ve kisa zamanda iyilesirler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flight attendant ~ 9 yıl önce
Saga solda cocuklarla resim cekinirsen 10 kez dusunun. Arikada virus hastaliklar yaygin ve simdi de selda amir sitma kapti. Insallah ikiside dogru tedavi olur ve kisa zamanda iyilesirler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabin ~ 9 yıl önce
Madem bu kadar sikayetcisiniz cok yorucu cok zor die yakiniosunuz o zaman gidip baska bi is bulup calisin.hem soylenerek hemde ayni iste hala niye calisiyosunuz ki.thyde soylenmeden calisacak olan kisileri kabine alir.radyason sitma vs diyosunuzda bunlarin hepsi is kazasi,somada bin tl alicam diye canindan olan madenci,insaatin 10.katindan dusen insaat asgari maasa ev gecindiren insaat ustasi insan diil mi de bi tek sizin mi caniniz kiymetli.afrikaya gitmem de gitmem ucmam da ucmam.ucmicaksan ucma gitmiceksen gitme gidicek emin ol cok kisi cikar isi birakip sirketten ayril o zanan yerin bosalir bari issiz gucsuz insana is alani dogar.sen gitme o gitmesin thy gitmesin.buralara is seyahati yapmak zorundayiz bizde isinlanalim o zaman.önce korunmaya yonelik tedbirlerinizi alin soylenene kadar.onu kullanmam sunu icmem bunu yapmam diyene kadar.avrupaya gule oynaya yati yapip toynaklarinizin fotosunu cekip koymayi biliosunuz ama gidiceksiniz tabi afrikaya gitmiosanizda isten cikarsiniz bukadar kolay.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kizmis ~ 9 yıl önce
Kizmissin belli. O degil bilende yaziyor bilmeyenden de. Ama yorumunu begendim. Afrikada thy bunyesinde gorev yapanlar var. Onlar ne yapsım burda haklısın. Ama yatıyı kaldırma çözum oneriside güzel. Ordaki otel masraflarına harcirahlar da düşünüldüğünde iyi bir çözüm. İş zor iş dogru ona görede de para veriyorlar. Sağlık bakımından yıpranıldıgı için zaten fazla para alıyosun yer personeline göre. Kolay iş yok malesef..
SK/A ~ 9 yıl önce
İşe girmek için can atan genç arkadaşlar bu iş usta çırak ilişkisi içinde öğrenilir,lütfen yorumlarınızda saygı çerçevesinden çıkmayınız,bugün anlamsızca nefretle baktığınız kaptanlarınızdan,amirlerinizden ve sinyor memur arkadaşlarınızdan bu işi öğreneceksiniz.Konuya sadık kalın ve dileyeceksiniz hastalanan arkadaşlara acil şifa dileyin ve başka yorum yapmayın ,herkes kendi kaderini yaşayıp,kendi ekmeğini yiyiyor.Hasetlik size hiçbir zaman birşey kazandırmayıp,aksine sürekli kaybettirecektir.Sevgili gençler unutmayın havacılık iyi insan işidir.Kötü insanlar,barınamazlar ve hızla ekarte olurlar.Hastalanan ve bu gidişle hastanacak olan tüm kader arkadaşlarıma acil şifalar dilerim.(Not; her uçuşta 1 tonik içme olayını lütfen es geçmeyin) Allah bizi kem gözlerden,kötü sözlerden korusun. S.Y.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Q sınıfı ~ 9 yıl önce
gitmeyelim arkadaşlar, hasta olduğumuz için özür dileyenler savunma yazanlar biz değil miyiz, hiç birimiz gitmeyelim onlar özür dilesin, bu meslekle ilgili hiçbişey bilmeyen insanlara da yorum yazmaya bile değmez, eziklik duygusu işte, bırakın konuşsunlar, sanki kemoterapi alıyor yazmış biri, 7 yıldır uçuyorum, radyasyondan tiroid kanseri olup atom ve kemoteraoi alıp işime geri dönmüş biri olarak BİZ BAHANE BULMUYORUZ, İNSANIZ EMEKÇİYİZ, BİZ DE EVLADIZ KARDEŞİZ EŞİZ ANNEYİZ, yeter artık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabinden biri ~ 9 yıl önce
Yazmayim yazmayim diyorum ama dayanamiyorum bu cahilce yorumlara. O bahsettigin iki ucusa da kimse can ata ata gitmiyor zaten. Ayrica hepimiz cok sukur tatil icin hem new yorka hem los anglesa gidebiliyoruz. Yani abdye ucus ciksa da gitsek modunda degil herkes. Cok guzel laf soktugunu zannediyorsun ama millet sana guluyor emin ol. Arkadasimiza acil sifalar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kolayı var ~ 9 yıl önce
3Lagos uçana New York, 5 Darüsselama bi Los Angeles de bakalım nasıl vız vız uçuyolar. Yakınmayın da çalışın. Havalara gelince romen, kaprislerde bildiğin çingene...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazıklar olsun ~ 9 yıl önce
Yorumlara bak yuh.. Yok abi bu ülkenin üzerine beton dökülmeli insanlık için

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000