13 Mart 2019, Çarşamba 17:28:39

THY yeni kıyafetlerini dağıtmaya başladı

Türk Hava Yolları'nın (THY) yeni kabin kıyafetleri personele teslim edilmeye başlandı.
  • Senin dediğine gelişmek değil , ahlaksız olmak , iffetsiz olmak ,insanları çıkarları için kullanmak denir...Kimsenin geliştiği filan yok köylü kurnazlığı yapıp, cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar...Akabinde çoğunun videoları whats up gruplarında dolaşıp duruyor....Bu mu gelişmek , yazık günah işte sizin gelişmekten anladığınız ahlaksızlaşmak !!! Bu yüzden bu şirkete yakışmıyorsunuz . . .
  • Qatar satın alırsa belki bu mülakattakileri kovar,kimi kimsesi olmayanlar,torpil olmadan girerler...
  • Basit bir Google aramasiyla uniformalarin tonundan sapkanin kivrimina andirdigini gorebilirsiniz. Yillar sonra bu kadar radikal bir degisikligi ustelik de satin alma haberleri cikmisken yapmak cok sasirtici degil. Insanlarin zekasiyla dalga gecemyind erim.
  • Karşidan gelen kayik midu taka midu ha
  • Arkadaşlar şu bir gerçekçi son 5 seneden beridir kabinin kalitesi dibe vurdu...İstanbul dışından gelip çevresi tanıdığı olanın ne eğitimine ne lisanına ne boyuna nede kilosuna bakmadan hepsini kabinde doldurdular...Boyu dolaba yetişmeyen mi istersin , kafadan bir pilot kafalayıp rahat ediyim diyen mi istersin , iki kelime yabancı dil konuşamayan mı istersin , köyünde mutaassıp takılıp buraya gelince kabak çiçeği gibi açılan mı istersin...Vah benim güzel şirketime kabinin kalitesi dibe vurdu dibe , helede ailesine göstermelik facebook instgram hesabı açıp hanım hanımcık poz verip ,daha sonradan nickname ile hesaplar açıp , zengin eleman bulmaya çalışanlarımı istersin yaz yaz bitmez...Gitti güzelim şirket elden...İnşallah Katar alırda kalite yükselir , bakın bakalım o zaman torpilli elemanlarını doldurabileceklermi kabine ...
  • Kırmızı yelek nedir arkadaş..diyelimki 500 tane erkek amir var bir tanesi desinki bu yelek harika olmuş kafamı keserim..nasıl bir zevk ürünüdür nasıl kafayla bunları seciyorlar anlamış değilim.3.sınıf kebapcı şef garsonuna dönmüş.
  • Noldu o iş ? Katara satış gerçekleşti mi? Çoktan başlamıştır katarlılar fizibilite çalışmasına...malum varlık fonu da satışa açıldı artık üç vakte kadar katara hibe ederiz milli havayolunu...
  • Bnce güzel üniformalar , thy ekipleri her zaman jilet gibi zaten , biz diğer low cost şirketlerde çalısanlardan çok daha düzgün görünmekteler.
  • Adam 500 milyon dolarlık uçağı hediye etti , müsaade edin de üniformaları da o dizayn etsin.
  • Hayatında Qatar üniforması görmemiş insanlar burada "hoşgeldin Qatar, tipkisinin aynısı" diye saçmalıyor. Benim eşim Qatar Airways personeli ve hergün giydiği üniformanin bununla alakası yok. Alitalia deseniz bir nebze diyeceğim ama sırf laf olsun diye iftira atmayın. Bir de en ufak bir olayda Qatar'a, Emirates'e geçerim diye şirketi tehdit edenler, şirket oraya satılacak diye yaygara koparıyor. Sizin zekanız ancak bu kadar işte...

Türk Hava Yolları'nın (THY) yeni kabin kıyafetleri personele teslim edilmeye başlandı. 

THY'nin İstanbul Havalimanı'na geçiş ile birlikte kabin ekibine giydireceği yeni üniformaların ölçüm işlemleri tamamlandı. AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; kabin ekibinden bir süredir ölçü isteyen şirket yönetimi bu işlemlerin tamamlanmasıyla birlikte yeni kıyafetleri dağıtmaya başladı. 

THY'nin yeni kıyafetlerinin, çanta ve valizlerinin kısa bir süre içerisinde tüm personele dağıtılma işleminin tamamlanması bekleniyor. 

THY kabin ekibi İstanbul Havalimanı'na 6 Nisan'daki taşınmayla birlikte yeni kıyafetleriyle hizmet verecek.

THY yeni kıyafetlerini dağıtmaya başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

Hasan Mezarcı ya ~ 5 yıl önce
Senin dediğine gelişmek değil , ahlaksız olmak , iffetsiz olmak ,insanları çıkarları için kullanmak denir...Kimsenin geliştiği filan yok köylü kurnazlığı yapıp, cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar...Akabinde çoğunun videoları whats up gruplarında dolaşıp duruyor....Bu mu gelişmek , yazık günah işte sizin gelişmekten anladığınız ahlaksızlaşmak !!! Bu yüzden bu şirkete yakışmıyorsunuz . . .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpil ~ 5 yıl önce
Qatar satın alırsa belki bu mülakattakileri kovar,kimi kimsesi olmayanlar,torpil olmadan girerler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
google ~ 5 yıl önce
Basit bir Google aramasiyla uniformalarin tonundan sapkanin kivrimina andirdigini gorebilirsiniz. Yillar sonra bu kadar radikal bir degisikligi ustelik de satin alma haberleri cikmisken yapmak cok sasirtici degil. Insanlarin zekasiyla dalga gecemyind erim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uşağum ~ 5 yıl önce
Karşidan gelen kayik midu taka midu ha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 5 yıl önce
Arkadaşlar şu bir gerçekçi son 5 seneden beridir kabinin kalitesi dibe vurdu...İstanbul dışından gelip çevresi tanıdığı olanın ne eğitimine ne lisanına ne boyuna nede kilosuna bakmadan hepsini kabinde doldurdular...Boyu dolaba yetişmeyen mi istersin , kafadan bir pilot kafalayıp rahat ediyim diyen mi istersin , iki kelime yabancı dil konuşamayan mı istersin , köyünde mutaassıp takılıp buraya gelince kabak çiçeği gibi açılan mı istersin...Vah benim güzel şirketime kabinin kalitesi dibe vurdu dibe , helede ailesine göstermelik facebook instgram hesabı açıp hanım hanımcık poz verip ,daha sonradan nickname ile hesaplar açıp , zengin eleman bulmaya çalışanlarımı istersin yaz yaz bitmez...Gitti güzelim şirket elden...İnşallah Katar alırda kalite yükselir , bakın bakalım o zaman torpilli elemanlarını doldurabileceklermi kabine ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan Mezarcı ~ 5 yıl önce
Halbuki eskiden servis bitince higgs bozonu’nu bulan kabin ekiplerimiz vardı. Kabin çok bozdu, kokpit çok bozdu, lost çok bozdu hep aynı terane. Herkes size benzemek zorunda değil, anadoluda yaşadığı hayatı burada sürdürmek zorunda da değil. İnsanlar okuyor, gelişiyor, hayat görüşü değişiyor bundan size ne?
Kırmızı yelek ~ 5 yıl önce
Kırmızı yelek nedir arkadaş..diyelimki 500 tane erkek amir var bir tanesi desinki bu yelek harika olmuş kafamı keserim..nasıl bir zevk ürünüdür nasıl kafayla bunları seciyorlar anlamış değilim.3.sınıf kebapcı şef garsonuna dönmüş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gatar ~ 5 yıl önce
Noldu o iş ? Katara satış gerçekleşti mi? Çoktan başlamıştır katarlılar fizibilite çalışmasına...malum varlık fonu da satışa açıldı artık üç vakte kadar katara hibe ederiz milli havayolunu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 5 yıl önce
Bnce güzel üniformalar , thy ekipleri her zaman jilet gibi zaten , biz diğer low cost şirketlerde çalısanlardan çok daha düzgün görünmekteler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
QHY ~ 5 yıl önce
Adam 500 milyon dolarlık uçağı hediye etti , müsaade edin de üniformaları da o dizayn etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IST TK ~ 5 yıl önce
Hayatında Qatar üniforması görmemiş insanlar burada "hoşgeldin Qatar, tipkisinin aynısı" diye saçmalıyor. Benim eşim Qatar Airways personeli ve hergün giydiği üniformanin bununla alakası yok. Alitalia deseniz bir nebze diyeceğim ama sırf laf olsun diye iftira atmayın. Bir de en ufak bir olayda Qatar'a, Emirates'e geçerim diye şirketi tehdit edenler, şirket oraya satılacak diye yaygara koparıyor. Sizin zekanız ancak bu kadar işte...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Genius ~ 5 yıl önce
Senden de zeka fışkırıyor mübarek. At gözlüklerini takmaya devam.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000