25 Ocak 2020, Cumartesi 09:54:08

THY ve Pegasus'tan Elazığ için ek seferler

Türk Hava Yolları(THY) ve Pegasus Elazığ’da yaşanan 6,5’lik depremin ardından bölge halkının ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için ek sefer düzenleneceğini açıkladı.
  • Pegasus indirim yapmaya cesaret edememis.Destekleyenler var ya ondan diyorum..
  • Gidiş 150 TL ama acısını dönüş biletlerinde çıkarmışlar. Dönüş 350 TL ile 700 TL arasında. Depremden 2 saat sonra Twitt atıp depremzedelere 10 TL yardım isteyen Kızılay Başkanının kafası her kademede hakim.
  • Hadi İGA 1 saalik dahi olsa Konma-Konaklama ücretlerini Depremzedelere gönder..!!!!...
  • Çok büyük marifetmiş gibi yayınlanması enteresan Türk kafası
  • Thy’nin sitesinde indirim yok ki 150 tlye bilet yok. Yazık
  • Bari böyle bir elim durum için para almayın. Somali'ye bilmem nereye bedava uçak kaldırıyorsunuz,Suriyelilere bedava bakıyorsunuz,ona buna sponsor oluyorsunuz da iş kendi insanınıza gelince neden para istiyorsunuz?
  • Internette, neden bedava değil diye sitem edenler cok olmus ama insanlarin anlamadığı şey şu: havalimaninda bomba patladi, bazi meslek gruplari 500 lira istediler. Yuzlerce dolar istediler. Belcika'da olduğunda ise, taksiciler insanlari ücretsiz taşıdılar. Reina saldırısında yine o meslek grubu insanlardan 300-500 tl istedi. Krizi firsata çevirdiler. Bu ulkede insanlar krizi firsata çevirmek icin her seyi suistimal eder. Eger bedava yaparsaniz, sirf bedava diye millet instagrama story atmaya o ucaga iner ve gercekten gitmesi gerekenler gidemez. Burasi avrupa degil. Allah yardimcimiz olsun.
  • Thy'nin elazığ uçuşları 179.99 TL'dir. Ayrıca aynı indirim AnadoluJet'te uygulanmamaktadır.
  • Dost zor günde belli olur.
  • günaydıııııııın

Türk Hava Yolları(THY), Elazığ’da yaşanan 6,5’lik depremin ardından bölge halkının ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için ek sefer düzenleneceğini açıkladı.

Dün saatlerinde Elazığ’da yaşanan 6,5 büyüklüğündeki depremin ardından harekete geçen Türk Hava Yolları, Elazığ için ek seferler düzenleme kararı aldı. Bu kapsamda bölge halkının ihtiyaçlarının hızlı ve kapsamlı şekilde karşılanması amacıyla Elazığ’a 300 kişilik bir uçakla yardım ulaştırılacak. 

Bilet fiyatlarının sabit ücretle 150 Lira'dan satılacağı açıklandı.

Öte yandan Pegasus da Elazığ'da meydana gelen deprem için ek seferler düzenledi.

Pegasus yetkililerinin sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Elazığ'da meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaralı ve evleri zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Deprem bölgesine yönelik talebi karşılamak amacıyla ilave sefer planlamaları yapılmaktadır. Web sitemiz ve mobil uygulamamızdan takip edebilirsiniz" ifadeleri yer aldı.

THY ve Pegasus'tan Elazığ için ek seferler

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Pegasus ~ 4 yıl önce
Pegasus indirim yapmaya cesaret edememis.Destekleyenler var ya ondan diyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komiksin ~ 4 yıl önce
Adam zaten 100 liraya uçuyor, bi bak istersen bilet fiyatlarına
Komiksin ~ 4 yıl önce
Nerde 100 tlye bilet var.Sallayacaksan mantikli.sallla.bari
KEL ALİ ~ 4 yıl önce
Gidiş 150 TL ama acısını dönüş biletlerinde çıkarmışlar. Dönüş 350 TL ile 700 TL arasında. Depremden 2 saat sonra Twitt atıp depremzedelere 10 TL yardım isteyen Kızılay Başkanının kafası her kademede hakim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HADİ İGA ~ 4 yıl önce
Hadi İGA 1 saalik dahi olsa Konma-Konaklama ücretlerini Depremzedelere gönder..!!!!...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 4 yıl önce
Çok büyük marifetmiş gibi yayınlanması enteresan Türk kafası

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İndirim ~ 4 yıl önce
Thy’nin sitesinde indirim yok ki 150 tlye bilet yok. Yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasil yok ~ 4 yıl önce
Dun gece 144 liraya ben aldim. Sallarken mantikli sallayin
Malatya ~ 4 yıl önce
Bende 149 tl ye malatyaya aldim
Saw ~ 4 yıl önce
Bakar körmüsün be. THY sağolsun kaç tane aldık hala var.
Ayıp ~ 4 yıl önce
Bari böyle bir elim durum için para almayın. Somali'ye bilmem nereye bedava uçak kaldırıyorsunuz,Suriyelilere bedava bakıyorsunuz,ona buna sponsor oluyorsunuz da iş kendi insanınıza gelince neden para istiyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandas ~ 4 yıl önce
Internette, neden bedava değil diye sitem edenler cok olmus ama insanlarin anlamadığı şey şu: havalimaninda bomba patladi, bazi meslek gruplari 500 lira istediler. Yuzlerce dolar istediler. Belcika'da olduğunda ise, taksiciler insanlari ücretsiz taşıdılar. Reina saldırısında yine o meslek grubu insanlardan 300-500 tl istedi. Krizi firsata çevirdiler. Bu ulkede insanlar krizi firsata çevirmek icin her seyi suistimal eder. Eger bedava yaparsaniz, sirf bedava diye millet instagrama story atmaya o ucaga iner ve gercekten gitmesi gerekenler gidemez. Burasi avrupa degil. Allah yardimcimiz olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş'a ~ 4 yıl önce
Çok haklısın güya Türk ve müslümanız ama her konuda rezil haldeyiz de böyle bir durumda, hala sallantıların olduğu,insanların evlere girmekten çekindiği,kış vakti kim oraya riske girerek durduk yere bedava gitmek istesin ki?
Yalaza ~ 4 yıl önce
BALIK BAŞTAN KOKARMIŞ
320 fo ~ 4 yıl önce
bu ülkede çok iyi kaliteli insanlar da gördüm ama yüzde 5 i geçmez. Herkes geçim derdinde devlet insanlara acından geber diyor adeta umrumda değilsin diyerek. Halkta böyle şeylere alışmış. Belirtiliniz örnekte olduğu gibi bu tamamen ekonomik durumla ilgili. Fakir ülkelerde de yağma falan olur. Para dünyanın her yerinde herşeydir.
Tebrikler ~ 4 yıl önce
Okadar güzel yazmışsınız ki teşekkürler
Erhan ç ~ 4 yıl önce
Thy'nin elazığ uçuşları 179.99 TL'dir. Ayrıca aynı indirim AnadoluJet'te uygulanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Black ~ 4 yıl önce
Dost zor günde belli olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kkk ~ 4 yıl önce
günaydıııııııın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000