09 Kasım 2015, Pazartesi 12:38:20

THY ve Pegasus yolcularını uyardı

Türk Hava Yolları ve Pegasus Antalya yolcularını G-20 zirvesi nedeniyle uyardı.
  • ABD RUSYA ALMANYA FRANSA İNGİLTERE İTALYA BREZİLYA ÇİN JAPONYA VB ULKELERİN BASKANLARİNA REZİL OLMAMAK İCİN AKP PARA SACİYOR SUANDA ANTALYAYA.G20 OLMASA TARLA HAVALİMANİ KUNDU BAGLANTİ YOLU KULLANİLACAKTİ.asfalt iyi oldu.
  • Bir jest de DHMİ Genel Müdüründen , tam da G20 zirvesinin yapılacağı zamanda SMART geçiş sürecini başlatarak , istanbul ve izmir sektörlerini ankaraya taşımaya karar vererek, hava trafiğini sıkıntya soktu. Cahil cesaretimi desek, birilerinin oyununa mı geldi desek bilmem ama, bu kadar önemli görülen bir toplantı için kimileri onlarca tedbir alıp, tüm beldelerin yollarını asfaltlayıp, peyzaj düzenlemeleri, güvenlik önlemleri onlarca işler yaparken, bu yapılan tam anlamı ile sorumsuzluk. Çok mu önemli arkadaş, ne olur geçiş dönemini 1 hafta sonra başlat. Bu Ülkemiz için önemli organizasyonu sabote eder gibi sistem değişikliğine gidiyorsun. Hadi sıkıntı çıktı, sistemler çöktü, frekansın gitti, o kadar devlet başkanı ülkemiz hava sahasında uçarken seyret curcunayı. Şu atalarımız büyük insan valla ne güzel atasözlerimiz var; Allah akıl fikir versin, amin.
  • Havalimanı Lara yolu (Rauf Denktaş Bulvarına bağlanan yol)
  • sefer iptal olmuş, gariban martının birini öldürmüş ucagın biri. neden haber yapmıyorsunuz bunu ?
  • Sayesinde, Havalimanı yolu asfaltlandı, kaldırımlar döşendi. Meydan içinde hiç ellenmeyen yerlere bakımlar yapıldı, ağaçlar budandı, boyalar yapıldı. Birde binlerce turistin, vatandaşın, personelin kullandığı yolun elektrikleri yanarsa değme keyfimize....

Antalya'da 15-16 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek G-20 zirvesi nedeniyle THY ve Pegasus yolcularını uyardı. Şirketler, Antalya Havalimanı'nda güvenliğin en üst seviyeye çıkarılacak olması nedeniyle yolcularını uçaklarını kaçırma riskine karşı dikkatli olmaya davet etti.

THY'den yapılan açıklamada:

Değerli Yolcularımız,

15-16 Kasım 2015 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan G20 zirvesi münasebetiyle 11-16 Kasım 2015 tarihleri arasında Antalya Havalimanı’nda olağan üstü güvenlik tedbirleri alınacağı bildirilmiştir.

Güvenlik tedbirleri kapsamında Havalimanına giriş yollarının tek şeride düşürülecek, otopark kullanımları kısıtlanacaktır. Ayrıca terminal içi x-ray taramalarının uzun kuyruklara neden olabileceği öngörülmektedir..

Yolcularımız havalimanına gelirken, havalimanı koşulları ve güvenlik taramaları için gereken süreyi de göz önünde bulundurmalıdır.

Saygılarımızla


Pegasus'tan yapılan açıklamada:

11-16 Kasım 2015 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan G-20 Zirvesi için, emniyet tedbirlerinin arttırılması çerçevesinde, meydan otoritesi tarafından bazı önlemler alınmaktadır.

Bu kapsamda, terminal hazırlık ve tadilatı süreçleri de baz alınarak, 11 Kasım 2015 tarihinden, bir sonraki anonsa dek;

•          T1 (Dış hatlar terminali) tamamen G-20 uçuşlarına hizmet verecek,
•          Pegasus Havayollarına ait dış hat uçuşlarımız T2 den gerçekleşecektir.

THY ve Pegasus yolcularını uyardı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

G20 ~ 8 yıl önce
ABD RUSYA ALMANYA FRANSA İNGİLTERE İTALYA BREZİLYA ÇİN JAPONYA VB ULKELERİN BASKANLARİNA REZİL OLMAMAK İCİN AKP PARA SACİYOR SUANDA ANTALYAYA.G20 OLMASA TARLA HAVALİMANİ KUNDU BAGLANTİ YOLU KULLANİLACAKTİ.asfalt iyi oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir jest ~ 8 yıl önce
Bir jest de DHMİ Genel Müdüründen , tam da G20 zirvesinin yapılacağı zamanda SMART geçiş sürecini başlatarak , istanbul ve izmir sektörlerini ankaraya taşımaya karar vererek, hava trafiğini sıkıntya soktu. Cahil cesaretimi desek, birilerinin oyununa mı geldi desek bilmem ama, bu kadar önemli görülen bir toplantı için kimileri onlarca tedbir alıp, tüm beldelerin yollarını asfaltlayıp, peyzaj düzenlemeleri, güvenlik önlemleri onlarca işler yaparken, bu yapılan tam anlamı ile sorumsuzluk. Çok mu önemli arkadaş, ne olur geçiş dönemini 1 hafta sonra başlat. Bu Ülkemiz için önemli organizasyonu sabote eder gibi sistem değişikliğine gidiyorsun. Hadi sıkıntı çıktı, sistemler çöktü, frekansın gitti, o kadar devlet başkanı ülkemiz hava sahasında uçarken seyret curcunayı. Şu atalarımız büyük insan valla ne güzel atasözlerimiz var; Allah akıl fikir versin, amin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sağolasın G-20 ~ 8 yıl önce
Havalimanı Lara yolu (Rauf Denktaş Bulvarına bağlanan yol)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
orgi'de ~ 8 yıl önce
sefer iptal olmuş, gariban martının birini öldürmüş ucagın biri. neden haber yapmıyorsunuz bunu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sağolasın G-2O ~ 8 yıl önce
Sayesinde, Havalimanı yolu asfaltlandı, kaldırımlar döşendi. Meydan içinde hiç ellenmeyen yerlere bakımlar yapıldı, ağaçlar budandı, boyalar yapıldı. Birde binlerce turistin, vatandaşın, personelin kullandığı yolun elektrikleri yanarsa değme keyfimize....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000