26 Mayıs 2014, Pazartesi 12:45:11

THY VE PEGASUS SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Ukrayna'nın doğusundaki Donetsk Havlimanı'nın, içeriye onlarca silahlı ayrılıkçının girmesi üzerine bu sabah kapatıldığı bildirildi.
  • Geçen'e yaw he he olsun adam duble yol yapti
  • Pgs Batum seferlerini geri istiyoruz.
  • geçen yılda istanbulda sokakları gazladıkları zamanda hedeflerı buydu....ama polisimiz;devletmiz,askerimiz bunlara izin vermez...

Donetsk Havalimanı basın bürosundan yapılan açıklamada, Rusya yanlısı silahlı kişilerin saat 03.00 civarında havaalanına geldiği, herhangi bir çatışma veya saldırının olmadığı ifade edildi.

Açıklamada, havalimanındaki tüm uçuşların saat 07.00'dan itibaren iptal edildiği belirtildi.

Giriş-çıkışları kapatan polis de uçuş için gelen yolcuları geri çeviriyor.

Donetsk Havalimanı'nın basın ve halkla ilişkiler yetkilisi Dmitriy Kosinov, havalimanının içinde onlarca silahlı kişinin bulunduğunu söyleyerek "Donetsk Halk Cumhuriyeti"nin bu silahlı unsurlarının havalimanında bulunan Ukraynalı askerlerin buradan çıkarılmasını talep ettiğini, bu yöndeki görüşmelerin sürdürüldüğünü kaydetti.

Bu arada THY'nin de bu sabah TK451 sefer sayısıyla İstanbul'dan Donetsk'e yapacağı seferi iptal ettiği öğrenildi. Pegasus Havayolları da resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Donetsk Havalimanı operasyonunun uçuş trafiğine kapatılmış olması itibari ile, Donetsk – Sabiha Gökçen arasında yapılan seferlerimiz ikinci bir açıklamaya kadar iptal olmuştur" ifadelerini kullanarak uçuşların iptal edildiğini duyurdu.

THY VE PEGASUS SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Geçen'e yaw he he olsun adam duble yol yapti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PGS BATUM ~ 10 yıl önce
Pgs Batum seferlerini geri istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçen ~ 10 yıl önce
geçen yılda istanbulda sokakları gazladıkları zamanda hedeflerı buydu....ama polisimiz;devletmiz,askerimiz bunlara izin vermez...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
57% ~ 10 yıl önce
kardesim sen hangi paralel turkiyede yasiyorsun? artist artis demecler verecegine efendi olsaydi,gezi samarini yemezdi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000