12 Mart 2011, Cumartesi 08:22:30

THY, URFALILARI MAĞDUR MU EDECEK?

Şanlıurfa Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı E. Sabri Ertekin, önümüzdeki günlerde uygulanacak olan yaz saati düzenlemesiyle THY Şanlıurfa-İstanbul uçuş saatinin 02.50'ye alınmasının mağduriyete yol açacağını ifade etti.
  • istanbuldan Antebe 5 diyarbakıra 5 sefer koyan ve bu seferleri mantıklı saatlerde gerçekleştiren thy bölgenin en büyük iline ( nıfusu 1.700.000) sadece iki sefer koyuyor onlırıda kimse uçmasın diye en olmaz saatlere yerleştiriyor, yahu urfaya ne hınçları var kim bu seferleri düzenliyor, ne amaçla böyle mantıksız plan yapıyor. Bunda ister istemnez art niyet seziyorum.
  • ee olacagı bu idi ne bekliyordunuz sahip çımasanız memleketinize olacagı bu dur
  • bu thy nin bize yaptıgını emin olunki düşman yapmaz ya anlamakta güçlük çekiyorum arkadaşlar zaten thy günde 2 uçuş gerçekleştiriyor 1 de anadolu jet toplamda şehre 3 uçak iniyor 1.5 milyonluk şehire onuda birini geç saat e alıyorlar ama bu biz urfalıların müstahakı eger brokraside birleşmesek stk ları toplamasak olacagı bu tek kelime ile bu bizim hakımız dikat edin yanlızca ticaret odası ilgileniyor ....?
  • thy yi tebrik ediyorum urfa halkına verilen degeri ortaya koyuyorlar hava limanı olarak planlanan havaalanı olarak açılan havaalanı liman olursa thy de tavrını değiştirir herhalde
ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin, 28 Mart 2011 tarihinde uygulanmaya başlanacak olan yaz saati düzenlemesi ile Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri 22.05 olan THY Şanlıurfa-İstanbul uçuş saatinin 02.50'ye alınmasının işadamlarını ve yolculuk etmek isteyen vatandaşları mağdur edeceğini belirtti. Ertekin, ayrıca turizmin en yoğun olduğu ilkbahar sezonunda uçak seferlerinin arttırılması gerektiğini vurguladı.

Başkan Ertekin bu mağduriyetin giderilmesi ve uçak seferlerinin arttırılması için Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve Genel Müdür Temel Kotil'e bir yazı göndererek, konuyla ilgili taleplerini iletti.

ŞUTSO Başkanı Ertekin yazıda şunları kaydetti: "28 Mart 2011 tarihinden itibaren başlayacak olan yaz tarifesinde hali hazırda uygulanmakta olan, Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri 22.05'te icra edilen Şanlıurfa-İstanbul uçuş saatinin 02.50'ye alınmasının işadamlarımızı ve yolcularımızı mağdur edecektir. Sefer saatlerinin eskisi gibi 22.05 olarak düzenlenmesini, ayrıca turizmin en yoğun olduğu ilkbahar sezonunda uçak seferlerinin arttırılmasını ve seferlerin, uçağın ilimizde konaklayarak sabah dönecek şekilde düzenlenmesi konularında" gerekenlerin yapılmasını istedi.
THY, URFALILARI MAĞDUR MU EDECEK?

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
istanbuldan Antebe 5 diyarbakıra 5 sefer koyan ve bu seferleri mantıklı saatlerde gerçekleştiren thy bölgenin en büyük iline ( nıfusu 1.700.000) sadece iki sefer koyuyor onlırıda kimse uçmasın diye en olmaz saatlere yerleştiriyor, yahu urfaya ne hınçları var kim bu seferleri düzenliyor, ne amaçla böyle mantıksız plan yapıyor. Bunda ister istemnez art niyet seziyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ee olacagı bu idi ne bekliyordunuz sahip çımasanız memleketinize olacagı bu dur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu thy nin bize yaptıgını emin olunki düşman yapmaz ya anlamakta güçlük çekiyorum arkadaşlar zaten thy günde 2 uçuş gerçekleştiriyor 1 de anadolu jet toplamda şehre 3 uçak iniyor 1.5 milyonluk şehire onuda birini geç saat e alıyorlar ama bu biz urfalıların müstahakı eger brokraside birleşmesek stk ları toplamasak olacagı bu tek kelime ile bu bizim hakımız dikat edin yanlızca ticaret odası ilgileniyor ....?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy yi tebrik ediyorum urfa halkına verilen degeri ortaya koyuyorlar hava limanı olarak planlanan havaalanı olarak açılan havaalanı liman olursa thy de tavrını değiştirir herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000