04 Haziran 2015, Perşembe 09:37:03

THY uçucularına şok suçlama

Türk Hava Yolları’na ikram hizmeti veren Turkish Do&Co, son dönemde THY uçucu personelinin uçak içindeki yemek ve alkollü içecekleri iniş sonrası aldığını öne sürerek çalışanları uyardı: “Raporlayın”
  • yemekleri şefler ısıtınca, yolcuya sıcak varmıyor maalesef..az daha ısıtın, ne zaman Londra ya ve Amsterdama gitsem yemeğim ılık ..maalesef
  • personele özel gelen şirket içi maili kim neden haber sitesine gönderirki boyle zamanda şirketine sahip çıkmak varken yapılana bak hemde altına boş boş yoorum yapıyo üşenmeden yazık gerçekten nankörlük bu olsa gerek
  • ailemizin baglari kopusmaya baslamis... :(
  • Hirsizlik iddiasi bu. Terbiyesizlik resmen.
  • FC lerin yatılara giderken çaldıkları içkileri kontrol etmeleri için hangi görevlileri gödericeksin bakalım??? Bundan sonra senin şahsi mailine göndericem içki çalan FC leri, bakalım ne yapacaksın?
  • O akşam yatı uçaklarında kalan sandiviçler hepsini çöpe götürüyorsunuz. Oysa ki sabah vardiyasındaki temizliğinden yer personeline hepsinin kahvaltısı çıkar oradan. İsaraf günah haram. günlük meyve sularınız ne oluyor ? hepsini çöp . hepsi çöp
  • Şimdi bakıyorumda yorumlara, 1. Evet biz garsonuz, sizler gibi otelleri resorantları yatılarda görmedik ilk. 2. Evet biz kiloluyuz, çünkü sizin gibi zayıf girip balinaya dönmedik. kabinde uçan balinlar var be. 3. Şeycim bi tarafıma batan muzlar ve sular değil; senin gibi düşük IQ olanlara laf anlatamamak derdimiz. 4. Maaşımıza takmışlar, sen işine bakasın bende işime.. 5. Biride demiş, arka tarafa gelme fırın açtırtmam sana, yahu sen nerdesin ben nerdeyim be gülüm. 6. Birde herşey şitandart, ok, kib, byee
  • Açıkçası reklamın kötüsü olmaz. Chris şefin attığı mailin airporta düşmesi bence en güzel şey. THY ve DO-Co'nun daha daçok kar etmesini sağlayacaktır. Şimdi bütün memurlar biliyor çöp alsalar raporlanacaklarını. Hadi bakalım alsınlar.. Yapamazlar artık. Yolcu için yüklenen yolcunundur.
  • size katılıyorum kenetlenmek gerekirken çalışankar arasında düşmanlık oluyor bu iki tarafada zarar verir
  • Chris sen kimsin insanları suçluyor sun, dağ dan gelmiş bagdakine laf söylüyorsun haddini bil !!!!!!! Domuz dan post gvr dan dost olmaz!!!!

Türk Hava Yolları’na ikram hizmeti veren Turkish Do&Co, son dönemde THY uçucu personelinin uçak içindeki yemek ve alkollü içecekleri iniş sonrası aldığını öne sürerek çalışanları uyardı: “Raporlayın”

Turkish Do&Co Uçan Şefler Müdürü Christian Reisenegger imzalı mail, THY uçucu ekiplerini rahatsız etti. Reisenegger, uçan şeflere yönelik mailinde uçan şefleri, uçağa yüklenen yemek ve içeceklerin dışarı çıkarılmaması konusunda uyardı.
“Eğer ekipten biri yemek ya da içecek alacak olursa bunun sizin kontrol raporunuzda olması gereklidir” diyen Reisenegger, “ Birşeylerin çalındığından şüpheleniyorsanız kontrol merkezine mesaj çekin hemen kontrol  için görevlilerini yönlendirelim” diyerek uçan şeflere talimat verdi.

Do&Co Uçan Şefler Müdürü Reisenegger imzalı mail kısa sürede THY ekipleri tarafından duyuldu. THY uçucu ekiplerinin, kendilerini aşağılayıcı maile ilişkin ciddi rahatsızlık duyduğu öğrenilirken bazı uçucu ekipler, “ Biz hırsız mıyız? ” diyerek tepkisini dile getirdi.

UÇAN ŞEFLERE ALKOL KONTROLÜ GELİYOR

Öte yandan uçucu ekiplere yönelik alkol kontrolü Do&Co’da da yapılacak. Reisenegger’in aynı mailde THY’yi temsil ettiklerini hatırlatarak “Bildiğiniz gibi THY uçuş öncesi bütün uçuş ekiplerine habersiz olarak çeşitli zamanlarda alkol ve uyuşturucu testi yapıyor. Havacılık sektöründe çalışanların iş zamanı %0.00 alkollü olması değişmez kuraldır.  Bu yüzden biz uçan şefler olarak da THY'nin bu programına katılmalıyız. Bu dakikadan itibaren her an bu teste tabi tutulabileceğinizi bilmeniz gerekmektedir. Eğer  testiniz pozitif çıkarsa derhal uçuştan alınır, DO&CO ya geri gönderilirsiniz” dedi.

©AirportHaber

THY uçucularına şok suçlama

Yorumlar Tüm Yorumlar (219)

lala ~ 9 yıl önce
yemekleri şefler ısıtınca, yolcuya sıcak varmıyor maalesef..az daha ısıtın, ne zaman Londra ya ve Amsterdama gitsem yemeğim ılık ..maalesef

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çava reş ~ 9 yıl önce
personele özel gelen şirket içi maili kim neden haber sitesine gönderirki boyle zamanda şirketine sahip çıkmak varken yapılana bak hemde altına boş boş yoorum yapıyo üşenmeden yazık gerçekten nankörlük bu olsa gerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/O ~ 9 yıl önce
ailemizin baglari kopusmaya baslamis... :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Veysel Bas ~ 9 yıl önce
Hirsizlik iddiasi bu. Terbiyesizlik resmen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Chris bozuntusu ~ 9 yıl önce
FC lerin yatılara giderken çaldıkları içkileri kontrol etmeleri için hangi görevlileri gödericeksin bakalım??? Bundan sonra senin şahsi mailine göndericem içki çalan FC leri, bakalım ne yapacaksın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık. ~ 9 yıl önce
O akşam yatı uçaklarında kalan sandiviçler hepsini çöpe götürüyorsunuz. Oysa ki sabah vardiyasındaki temizliğinden yer personeline hepsinin kahvaltısı çıkar oradan. İsaraf günah haram. günlük meyve sularınız ne oluyor ? hepsini çöp . hepsi çöp

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şef ~ 9 yıl önce
Şimdi bakıyorumda yorumlara, 1. Evet biz garsonuz, sizler gibi otelleri resorantları yatılarda görmedik ilk. 2. Evet biz kiloluyuz, çünkü sizin gibi zayıf girip balinaya dönmedik. kabinde uçan balinlar var be. 3. Şeycim bi tarafıma batan muzlar ve sular değil; senin gibi düşük IQ olanlara laf anlatamamak derdimiz. 4. Maaşımıza takmışlar, sen işine bakasın bende işime.. 5. Biride demiş, arka tarafa gelme fırın açtırtmam sana, yahu sen nerdesin ben nerdeyim be gülüm. 6. Birde herşey şitandart, ok, kib, byee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçan Aşcı ~ 9 yıl önce
Açıkçası reklamın kötüsü olmaz. Chris şefin attığı mailin airporta düşmesi bence en güzel şey. THY ve DO-Co'nun daha daçok kar etmesini sağlayacaktır. Şimdi bütün memurlar biliyor çöp alsalar raporlanacaklarını. Hadi bakalım alsınlar.. Yapamazlar artık. Yolcu için yüklenen yolcunundur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neworder ~ 9 yıl önce
size katılıyorum kenetlenmek gerekirken çalışankar arasında düşmanlık oluyor bu iki tarafada zarar verir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
crew birliği ~ 9 yıl önce
Chris sen kimsin insanları suçluyor sun, dağ dan gelmiş bagdakine laf söylüyorsun haddini bil !!!!!!! Domuz dan post gvr dan dost olmaz!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000