09 Ocak 2016, Cumartesi 13:44:14

THY uçağında hırsızlık şoku!

Türk Hava Yolları'nın İstanbul'dan Bangkok'a giden yolcu uçağında Çinli bir yolcunun el bagajından para çaldığı iddia edildi.
  • oww baya para gitmis. el bagaja para mı koyulur ya. herkez ulaşabilir. not smart! cebde saklanır yada banka hesaba
  • Arkadaşlar uçak resimden görüldüğü üzre çift koridor 3 headrack e sahip bu tip headrack airbus a ait yani tip 330 yada 340 selam cı arkadaşımız haklı
  • Resimdeki uçak dar gövde,tek koridorlu 738 veya 321....İST-BANGKONK uçuşunu nasıl gerçekleştirmiş?
  • en azından dogru ülkenin uçağına dadanmışlar. :)
  • Dubai ucagindada basima geldi cinliler sebeke halinde ucakta 2 kisi oluyorlar sag ve sol koridorda ikili calisiyorlar
  • ekonomik kriz var çalsın normal ozaman, bumu yani yorum kardeş sen ne ayaksın olayın ne senin safmısın nesin anlamadım ki.
  • hırsıza kelepçede takılır yüzünede tükürülür yavuz hırsız bu
  • Birde kelepçe taksaydınız tam olsaydı, çinde yaşanan ekonomik krizden haberiniz yok galiba, belli ki adamın durumu kötü ve paraya ihtiyacı var, bu durumda bu kadar büyütülecek bir şey görmüyorum.
  • Cinli bir sebeke var. Her ucakta el bagajlarindan biseyler caliyorlar. Her havayoluyla seyahet ediyorlar. İngilizce bilmiyorlar ya da biliyorlar ama numara yapiyorlar. Bisy sordugunuzda telefonla cok iyi ingilizce konusan birini ariyorlar. Ozelllikle arap ucaklarina odaklanmis durumdalar. Aman dikkat denk gelirseniz ucus ekibini bilgilendirin.
  • La uşagum agzun bal yesin

Türk Hava Yolları'nın İstanbul'dan Bangkok'a giden yolcu uçağında Çinli bir yolcunun el bagajından para çaldığı iddia edildi.

THY uçağındaki bir yolcuya ait el bagajındaki 5 bin Euro'yu çalarken başka bir yolcu tarafından görüntülenen 45 yaşındaki Çinli yolcu Qiquan Ma, Bangkok'a inmesinin ardından gözaltına alındı.

Bangkok Post'ta yer alan habere göre; hırsızlık iddialarını kabul etmeyen Ma, görüntülerin ortaya çıkmasıyla polis tarafından gözaltına alınmasının ardından tutuklandı.

THY uçağında hırsızlık şoku!

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

passagero ~ 8 yıl önce
oww baya para gitmis. el bagaja para mı koyulur ya. herkez ulaşabilir. not smart! cebde saklanır yada banka hesaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçak tipi ~ 8 yıl önce
Arkadaşlar uçak resimden görüldüğü üzre çift koridor 3 headrack e sahip bu tip headrack airbus a ait yani tip 330 yada 340 selam cı arkadaşımız haklı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bam Teli ~ 8 yıl önce
Resimdeki uçak dar gövde,tek koridorlu 738 veya 321....İST-BANGKONK uçuşunu nasıl gerçekleştirmiş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
selam :) ~ 8 yıl önce
Uçak 738 ya da 321 değil :) 330 ya da 340 :) fyi
iyi bakın lütfen ~ 8 yıl önce
dar gövde? tek koridor? bir daha bakın isterseniz:) gayet çift koridor geniş gövde:)))
hirsizlik babadan oğula gecer ~ 8 yıl önce
en azından dogru ülkenin uçağına dadanmışlar. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E747 ~ 8 yıl önce
Dubai ucagindada basima geldi cinliler sebeke halinde ucakta 2 kisi oluyorlar sag ve sol koridorda ikili calisiyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şaçmalığa bak ~ 8 yıl önce
ekonomik kriz var çalsın normal ozaman, bumu yani yorum kardeş sen ne ayaksın olayın ne senin safmısın nesin anlamadım ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
el insaf ~ 8 yıl önce
hırsıza kelepçede takılır yüzünede tükürülür yavuz hırsız bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsaf ~ 8 yıl önce
Birde kelepçe taksaydınız tam olsaydı, çinde yaşanan ekonomik krizden haberiniz yok galiba, belli ki adamın durumu kötü ve paraya ihtiyacı var, bu durumda bu kadar büyütülecek bir şey görmüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taşkala ~ 8 yıl önce
Her ne kullanıyorsan bize sölede bizde kullanalım.. Kafan güzel sanırm senin.. Senin çantandan 5000 doların çalınsa idi bakalım böyle salak salak konuşabilecekmiydin..
ABC ~ 8 yıl önce
Sizin gibiler işte hırsızlığı meşrulaştıranlar, ihtiyacı vardı çaldı, çaldı ama sor bakalım neden çaldı? Yahu bir gidin hırsızlık var ortada aloo adam gelmiş hala çindeki ekonomik krizi biliyor musunuz diyor.. Kul hakkına girmek en büyük günahtır diyor Allah, onu da mı anlamıyorsunuz sözde müslümansınız ya işte. Dini geçtim hırsızlık ahlak ve etik olarak doğru bir davranış mı sizin için? Karınıza kızınıza tecavüz etseler neredeyse diyeceksiniz ki ama ülkede ki cinsel açlıktan haberiniz var mı, yok o da etek giymeseymiş vs. Bunlar hep aynı kafa. Gerekçeler suçu aklamaz dostum hayatın kanunu budur.
fenermoda ~ 8 yıl önce
sende hırsız sın galiba insaf sız
ŞAKAMISIN SEN ~ 8 yıl önce
LAN 5 LİRAN KAYBOLSA FBI YA BİLE HABER VERİRSİN GELMİ ŞBURDA EDEBİYAT PARÇALIYOSUN İNŞALLAH SENİNDE BAŞINA GELİR OZAMAN BURDA YAZARSIN NOLCAK ÇALSIN İHTİYACI VARDIR DİE .D SEN ÇORABINA Bİ YAMA DAHA YAP :d
Sebeke bunlar ~ 8 yıl önce
Cinli bir sebeke var. Her ucakta el bagajlarindan biseyler caliyorlar. Her havayoluyla seyahet ediyorlar. İngilizce bilmiyorlar ya da biliyorlar ama numara yapiyorlar. Bisy sordugunuzda telefonla cok iyi ingilizce konusan birini ariyorlar. Ozelllikle arap ucaklarina odaklanmis durumdalar. Aman dikkat denk gelirseniz ucus ekibini bilgilendirin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komplo ya ~ 8 yıl önce
La uşagum agzun bal yesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000