25 Mayıs 2013, Cumartesi 13:20:40

THY UÇAĞINDA HAYATINI KAYBETTİ

Türk Hava Yolları, Darüsselam-İstanbul seferini yapan yolcu uçağında bir kişi hayatını kaybetti.
  • arkadaş madem hasta adam neden kabul ediyorsun uçağa? ısrar edilmiş? bak sen :) hayır diye bir cümle var bilmiyormu bademler? tanzanyadan hasta yolcu! arkadaş o hasta yolcunun hastalığı bulaşıcı olsaydı ne olcaktı? ölüm döşeğinde olan yolcu ile sağlıklı yolcu arasındaki farkı ayırt edemeyen kişilerden elbette fosss diye bahsedilir. yolcular ve yakınları ısrarcı olabilirler yapılması gereken uçuş güvenliği açısından hele hele konu afrika ise yolcuyu red etmektir.
  • Cehalet zor sey.. Allah yardimcisi olsun cevrendekilerin...
  • herkes kafasına göre yorum yapıyor uçak indiginde ben ordaydım yolcu uçaga binerken hastaymıs kabin uçaga almak istememiş karsı taraf ısrarla bindirmiş uçak inişe geçerken rahatsızlanmış ve yerde doktorlar mudahale ettiler
  • Uçakta doktor bulunuyorsa kararı o vermiştir
  • He canim he, kimse hicbirsey bilmiyor, herseyi bir tek sen biliyosun. Soyleriz bidahakine senin istedigin gibi yaparlar, cok dusunme bunlari yakarsin motoru ;)
  • Hakkaten tam fossun zaten farkında olsalar öldüğünün müdahele ederlerdi
  • o uçak acil iniş yapmalıydı. resmen adamın ölümüne göz yummuşlar

Türk Hava Yolları'nın TK604 sefer sayılı Darüsselam-İstanbul uçuşunda bir yolcu hayatını kaybetti.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Türk Hava Yolları'na ait B737-900ER tipi yolcu uçağı yerel saatle 03:55'te Tanzanya'nın Darüsselam şehrinden İstanbul'a  tarifeli seferini gerçekleştirmek üzere havalandı. Uçakta bulunanan yolculardan Gosta Inkrus isimli şahıs, uçak Türkiye Hava Sahası'na girdikten sonra kalp krizi geçirdi.

THY'ye ait uçak saat 11:00 sularında Atatürk Havalimanı'na inerken, DHMİ'ye ait sağlık ekipleri müdahale etmek için gittiğinde 70 yaşındaki talihsiz yolcunun hayatını kaybettiği anlaşıldı.

THY UÇAĞINDA HAYATINI KAYBETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

tyler ~ 11 yıl önce
arkadaş madem hasta adam neden kabul ediyorsun uçağa? ısrar edilmiş? bak sen :) hayır diye bir cümle var bilmiyormu bademler? tanzanyadan hasta yolcu! arkadaş o hasta yolcunun hastalığı bulaşıcı olsaydı ne olcaktı? ölüm döşeğinde olan yolcu ile sağlıklı yolcu arasındaki farkı ayırt edemeyen kişilerden elbette fosss diye bahsedilir. yolcular ve yakınları ısrarcı olabilirler yapılması gereken uçuş güvenliği açısından hele hele konu afrika ise yolcuyu red etmektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy globally foss, a ~ 11 yıl önce
Cehalet zor sey.. Allah yardimcisi olsun cevrendekilerin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 11 yıl önce
herkes kafasına göre yorum yapıyor uçak indiginde ben ordaydım yolcu uçaga binerken hastaymıs kabin uçaga almak istememiş karsı taraf ısrarla bindirmiş uçak inişe geçerken rahatsızlanmış ve yerde doktorlar mudahale ettiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
darüsselam ~ 11 yıl önce
Uçakta doktor bulunuyorsa kararı o vermiştir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy globally foss' a ~ 11 yıl önce
He canim he, kimse hicbirsey bilmiyor, herseyi bir tek sen biliyosun. Soyleriz bidahakine senin istedigin gibi yaparlar, cok dusunme bunlari yakarsin motoru ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy globaly foss'a ~ 11 yıl önce
Hakkaten tam fossun zaten farkında olsalar öldüğünün müdahele ederlerdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy globaly foss ~ 11 yıl önce
o uçak acil iniş yapmalıydı. resmen adamın ölümüne göz yummuşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A320 f/o ~ 11 yıl önce
O bölgeden gelindigi zaman havalimanlarin yapilarida cok önemli oluyor o yüzden eger havada vefat ettiyse inmenin bir anlami yok.
A320 f/o ~ 11 yıl önce
O bölgeden gelindigi zaman havalimanlarin yapilarida cok önemli oluyor o yüzden eger havada vefat ettiyse inmenin bir anlami yok.
cahil insanlara ~ 11 yıl önce
evet cunku eminim sen cok bilgili ve deneyimli bir kisisin. konunun detaylarina hakimsin. ne oldugunu cok iyi biliyorsun ve bu yorumu Utanmadan! yapabiliyorsun. cahillik kotu sey ...
skytrax ~ 11 yıl önce
arkadasim ucak alcalmadayken oluyor bu olay nereye inecek sence?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000