04 Ocak 2015, Pazar 13:04:32

THY UÇAĞINDA BÜLENT ERSOY KRİZİ!

Türk Hava Yolları'nın dün akşam yapacağı Antalya-İstanbul seferinde Bülent Ersoy krizi yaşandı.
  • O kadar cok fikirler sunulmus hakli haksiz tartismasi yapilmis. Peki ben de bildigini soyleyenlere sormak istiyorum.. bu durum kalkista degilde iniste yasansaydi nasil bi cozum bulucaklardi?? Ucagi mi indirmiceklerdi yoksa koltuguna zorla mi baglicaklardi???
  • Arkadaslar dikatinizi cekerim . Ucak dusuyordiye. Insanlar havada ucmasinlardiye kener takilmiyor. Kemer nicin takiliyor. Iyi ogrenin. Ucak havada iken ucus ennasinda. Turbulansa. Ve ya ani. Bir dalis. Yaparsa. Hava boslugu denen bir olaya Denk gelirse O anda. Kemer takmassan insani. Tavana Carpar bu bir. Ikincisi. Inerken ve tirmanislarda Kemer baglamak sart. Kose yazar. Mesai arkadaslarima. Selam ve sevgiler
  • Demligin burnu nekadar yuksek olursa olsun Bardagin onune Egilmeye makumdur. Sayin bulent hanim. Herhalde anlarsin.
  • Amaaan Bülent hanımın bülent beyliği tutmuş hiç halden anlamıyosunuz yani :)) ne biçim insansınız belliki hormonların akordu bozulmuş :))
  • Imparatorice ye laf yok.
  • Dispatch/pilot:kisinin kendi guvenligi ve havayolunun da sorumlulugunu katarsak takmalari mecburidir sirket olasi bir kaza kirimda bu sorumlulugu kesinlikle almayacaktir. kabin ekibi arkadaslarin basina patlayan boyle hadiseler de var isiniz sorumlulugunuz kariyeriniz zevk yapan yolculardan daha onemlidir arkadaslar birkac yolcu sahidim dedi diye kemersiz yolcu ucurmam ve ucurulamaz
  • Yolcuların kemer takması zorunlu değildir. Ama bunun isteyen taksın istemeyen takmasın şeklinde algılanmaması gerekir. Şekil 1A'da görüldüğü gibi böyle huzursuzluklar çıkaran ve tüm ısrarlara ve neden takması gerektiği defalarca açıklanmasına rağmen kemer takmamakta direten yolcuya sorumluluğun kendisinde olduğu, şahitler tarafından da duyulması sağlanarak (bu durumda yakındaki diğer yolcular) uçmasına izin verilir. Kaptana da bilgisi verilir. Defalarca yaşadım. Her zaman gecikmeye sebep olmuştur ancak geri döndürecek derecede olay büyümezdi. Kemer takmadığı için ciddi bir türbülansta veya pistten çıkma, ani fren vs. durumunda kafasını gözünü patlatan yolcu olayları google'da mevcut. Niye risk alıyorsunuz ki? 5-10 dakika takıverin şu kemeri. Paranızı canınızı istemedik ya! Sizin, çocuğunuzun güvenliğini sizden çok düşünüyoruz.
  • Bir tek dileğim var,mutlu ol yeter.
  • Hürriyet , sen kesin sarıkanatda uçuyorsun , (pgs) yolcuyu boşver takarsa takar , aman Birand önce kalkalımda , inelimde, ,,kişi bağlamazsa , kaza anında havada UÇARKEN senmi tutacaksın, başkalarına taş gibi çarpar, hiç öğretmenlerin sana fizik anlatmadımı???
  • Ya zaten sizin gördüğünüz bu insan uçak satın alabilecek veya uçak kiralaya bilecek kapasitede birisi burada yapmak istediği kendi ego'sunu tatmin etmekten başka birşey değil. Ona göre olay böyle gerçekleşmeyecekti, pilota intikal eden muhabbet pilot tarafından tamam sorun değil sorumluluk kendisine aittir şeklince olacak ve bir kaç gün sonra herhangi bir tv ye çıkıp bunu bir başarıymış gibi anlatacakti. Bizim halkımızda "" offf ne karı beeee helal olsun şakşakşakşak"

Türk Hava Yolları'nın (THY),TK2933 sefer sayılı 21.55'de gerçekleştireceği Antalya-İstanbul seferinde Bülent Ersoy'un kemer takmaması krize neden oldu.

Edinilen bilgilere göre; Antalya Havalimanı'ndan Sabiha Gökçen Havalimanı'na hareket edecek Türk Hava Yolları'nın TC-JFF tescilli Boeing 737-800 tipi uçağına yolcu alımı tamamlandı. 

Kabin memurları ön sırada oturan Bülent Ersoy'a kemerini bağlaması konusunda uyarılarda bulunmaya başladı. Kabin ekibi, Ersoy'un ısrarla kemer takmak istememesi nedeniyle durumu kaptan pilota bildirdi. Bu sırada pist başına ilerleyen uçak, terminale geri döndü. 

Uçağın geri dönmesiyle yolcular da Ersoy ile tartışmaya başladı. Yolcularla da tartışan Ersoy bir yolcuya bağırarak üstüne yürüdü. Yaklaşık bir saat süren tartışmaların ardından yer personelinin de araya girmesiyle ünlü sanatçı kemerini taktı ve Antalya-İstanbul seferi gecikmeli olarak gerçekleşti. Öte yandan Ersoy'un yakın zamanda ameliyat geçirdiği için kemer takmak istemediği öğrenildi. 

TK2933 sefer sayılı uçağın yolcuları ise imza toplayarak Ersoy'dan şikayetçi oldular.

THY UÇAĞINDA BÜLENT ERSOY KRİZİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (115)

merkali.. ~ 9 yıl önce
O kadar cok fikirler sunulmus hakli haksiz tartismasi yapilmis. Peki ben de bildigini soyleyenlere sormak istiyorum.. bu durum kalkista degilde iniste yasansaydi nasil bi cozum bulucaklardi?? Ucagi mi indirmiceklerdi yoksa koltuguna zorla mi baglicaklardi???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arkadaslar dikatinizi cekerim . Ucak dusuyordiye. Insanlar havada ucmasinlardiye kener takilmiyor. Kemer nicin takiliyor. Iyi ogrenin. Ucak havada iken ucus ennasinda. Turbulansa. Ve ya ani. Bir dalis. Yaparsa. Hava boslugu denen bir olaya Denk gelirse O anda. Kemer takmassan insani. Tavana Carpar bu bir. Ikincisi. Inerken ve tirmanislarda Kemer baglamak sart. Kose yazar. Mesai arkadaslarima. Selam ve sevgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Demligin burnu nekadar yuksek olursa olsun Bardagin onune Egilmeye makumdur. Sayin bulent hanim. Herhalde anlarsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Amaaan Bülent hanımın bülent beyliği tutmuş hiç halden anlamıyosunuz yani :)) ne biçim insansınız belliki hormonların akordu bozulmuş :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Imparatorice ye laf yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dispatch/pilot:kisinin kendi guvenligi ve havayolunun da sorumlulugunu katarsak takmalari mecburidir sirket olasi bir kaza kirimda bu sorumlulugu kesinlikle almayacaktir. kabin ekibi arkadaslarin basina patlayan boyle hadiseler de var isiniz sorumlulugunuz kariyeriniz zevk yapan yolculardan daha onemlidir arkadaslar birkac yolcu sahidim dedi diye kemersiz yolcu ucurmam ve ucurulamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin Memuru ~ 9 yıl önce
Yolcuların kemer takması zorunlu değildir. Ama bunun isteyen taksın istemeyen takmasın şeklinde algılanmaması gerekir. Şekil 1A'da görüldüğü gibi böyle huzursuzluklar çıkaran ve tüm ısrarlara ve neden takması gerektiği defalarca açıklanmasına rağmen kemer takmamakta direten yolcuya sorumluluğun kendisinde olduğu, şahitler tarafından da duyulması sağlanarak (bu durumda yakındaki diğer yolcular) uçmasına izin verilir. Kaptana da bilgisi verilir. Defalarca yaşadım. Her zaman gecikmeye sebep olmuştur ancak geri döndürecek derecede olay büyümezdi. Kemer takmadığı için ciddi bir türbülansta veya pistten çıkma, ani fren vs. durumunda kafasını gözünü patlatan yolcu olayları google'da mevcut. Niye risk alıyorsunuz ki? 5-10 dakika takıverin şu kemeri. Paranızı canınızı istemedik ya! Sizin, çocuğunuzun güvenliğini sizden çok düşünüyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
"Beddua" ~ 9 yıl önce
Bir tek dileğim var,mutlu ol yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cıa ~ 9 yıl önce
Hürriyet , sen kesin sarıkanatda uçuyorsun , (pgs) yolcuyu boşver takarsa takar , aman Birand önce kalkalımda , inelimde, ,,kişi bağlamazsa , kaza anında havada UÇARKEN senmi tutacaksın, başkalarına taş gibi çarpar, hiç öğretmenlerin sana fizik anlatmadımı???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ya zaten sizin gördüğünüz bu insan uçak satın alabilecek veya uçak kiralaya bilecek kapasitede birisi burada yapmak istediği kendi ego'sunu tatmin etmekten başka birşey değil. Ona göre olay böyle gerçekleşmeyecekti, pilota intikal eden muhabbet pilot tarafından tamam sorun değil sorumluluk kendisine aittir şeklince olacak ve bir kaç gün sonra herhangi bir tv ye çıkıp bunu bir başarıymış gibi anlatacakti. Bizim halkımızda "" offf ne karı beeee helal olsun şakşakşakşak"

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000